Ben bu konuyu daha once okumustum sanki
Ben bu konuyu daha once okumustum sanki
Orada siz zaten farketmemişsiniz ki orkestra söylemiş görümceniz para çalıyor diye demekki bişey görmüşlerki diyorlar siz de espriyle karışık laf sokmuşsunuz ama iyi de yapmışsınız yani.
Şu an altınların akıbeti ne durumda?
Aileleri dışarda bırakmayı deneyin.. Saygı gösterin ama ikinizde bir ailesiniz bunuda unutmayın.. Hakaret laf sokma bunları yapmayın.. Sevmek zorunda deilsiniz anne babalarınızı ama saygı göstermek zorumfasınız.. Eskiyide yavaştan yavaştan unutmaya çalışın.. İkinizde yıpranmışsınız birbirinizin ilacı olun.. Senin anan senin baban der durursanız düzelemezsiniz :/
Gorumcenin para caldigini orkestranin soyleme kisminda guldum bayaa sizde bnm guldugum kadar tuhaflik yasamissinizdir gelelim konuya takilarinizi keske hickimseye vermeseymissiniz yeni evlisiniz bunlar yasanir 1yil icinde bu konular duzelmis ve kapanmis olmali 2. yilinizda halen ailenize yani yeni ailenize karisan oluyorsa tuhaf karsilanmasi gerekir yeni evlisiniz diye suan ortada kaldiniz esinizde sizde iki arada kafaniz karisik kararlariniza baskalarinin karismasi isi zorkastirir bizde bunlari yasadik bu konulardan kacasim geliyordubyeter diyp belli bir sure sonra duzelmeli takilarim bana verildi bu arada kimsede fazla kalmadi
Onlarda parayi bilincsiz harcamayin diye soruyorlardir bna da soruldu bnde yanlis anladim sonradan kndileri dediler bosuna hatcamayin diye sormustuk falan iki aileden gelcek boyle tepkiler yeni evlisiniz yon vermeye calisan olucak ve bnmde oldugu gibi onlarin soyledigi size ters gelmeye baslayacak hep dugunden sonra yasadigim seyler bunlarVe benim anlamadigim olay, ben bu altin konusunda kv'me söyleyecegimi söyledim bana "ayy ne kadar altin meraklisiymissin dedi" SIZE SORUYORUM Altin meraklisi benmiyim onlarmi? balayindan gelir gelmez ayagimizin tozuyla ne ugradigimiza sasirdik kp hemen altinlarin pesine düsmüs kv gerdek gecesi oglunun yanina gelip altinlari nereye koycaksiniz ertesi gun balayina gidiyosun demesi vs.. ama benmisim altin meraklisi:)
Sanki sigarayı nasıl bırakıcaz die soruosun :)Bu olaydan sonra Seferogullari Telliogullari gibi olduk, Senin ailen benim ailem. Sanki ailelerimizi paklamak zorundaymisizda hangi aile daha iyi yarisina girmis gibiyiz. Bundan nasil kurtulabiliriz? Yani nasil senin ailen benim ailem demeyi birakabiliriz…
Getirip bize verdiler direk esimde zaten bilezik falankaribbana verdibtakmakTakilarinizi nasil aldiniz peki geri? Ortami nasil yaptiniz. Ya sonucta para erkek tarafta ona TAMAM ama altinlarida esim alip kendi kasasina koymasi zoruma gitti. Kendi kendime sorar oldum 8 senedir ben bunun bu halini nasil göremedim nasil bana guvenmez diye hala kendi kendimi yiyip duruyorum.
Parayı da ortak kasaya koyun sonuç kesilir,yine aynı mantıkla gidersek senin parayı kendi kasana koymak istemenle kocanın istemesi aynı şey.Takilarinizi nasil aldiniz peki geri? Ortami nasil yaptiniz. Ya sonucta para erkek tarafta ona TAMAM ama altinlarida esim alip kendi kasasina koymasi zoruma gitti. Kendi kendime sorar oldum 8 senedir ben bunun bu halini nasil göremedim nasil bana guvenmez diye hala kendi kendimi yiyip duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?