Ay gözlerim doldu okurken, ne kadar tanıdık hayal kırıklıkları biriktirmişiz.
Detay anlatıp konunu dağıtmayım, kısacası 10 sene önce benzer şeyler yaşadım,ilk defa aşık olmuştum, oluş o oluş..öyle kaldı.
Sonu böyle kullanma ihtimaliyle falan gelmedi ama ilerlemedi sonuçta bir şekilde,tıkandı. Ve sonuç olarak 10 senedir içimde uhde, bu yüzden sana amaaaan 3 günlük şeymiş lafını edecek son insanlardanım. 3 4 defa görmüşlüğüm var, oda görüşmelerde 5 6 kişilik arkadaş toplantısı, gerisi mesaj telefon. Neye takıldım kaldım o kadar bende bilmiyorum.
Şimdi sendede olma ihtimali olan birşey var, adamı sanırım sende tam olarak tanımıyorsun. Tahsil,aile, kariyer, duruş,bakış genel hatları biliyoruz sonra birşeyler hoşumuza gidiyor ve diğer özellikleri kafamızda yerleştiriyoruz. Aslında tavrına davranışına hayata bakışına çok bi tanık olmuşluğumuz, analiz etmişliğimiz yok ama adam kafamızdaki zemine cuk oturmuş bizde eksiklere göz yumup tanımadğımız yönlerini en mükemmel haliyle hayal edip oturtmuşuz. Ama işte o içinede oturup kalır.
Bence tanıma fırsatı yakalarsan kendini uzak tutarak tanı, belkide senin böyle dank diye konuşman itici geldi adama, ne bilim erkekler çocuk gibi bi süre sonra aklı başına gelir, değer anlar tanımaya çalışır belli olmaz. hiçkimse makine değil, o sana neden aşık olmasınki. Hatta en başında dediğin gibi seni kullanmak istemiş olsa bile kaliteni ortaya koyduğun için birdaha karşına çıkarsa kötü bi niyetle çıkacağını sanmıyorum.
ay kendi konum gibi uzatttım kusura bakma, işin özeti olurda bir fırsat yakalarsan onu tanı, hatta olmayacaksa ondan soğumanı sağlayacak nefret ettirecek özelliklerini tanı. Aksi halde o soru işareti akılda hep kalıyor, ömür boyu acaba onunla olsa nasıl olurdu deyip durma. Benim dilim yandı bu konuda,sen kendini yakma, Allahım yüzüne baksın yardım etsin. hayırlıysa karşına çıkarsan üzecekse uzak tutsun inşallah.