Aşk bana teğet geçti. Beynim yetmiyor yardım edin lütfen!

Midem ağzımda atıyor. Sabahı nasıl görürürüm yarına nasıl çıkarım bilmiyorum. Çok da korkuyorum beni beğenmezse diye.

Midem ağzımda atıyor. Sabahı nasıl görürürüm yarına nasıl çıkarım bilmiyorum. Çok da korkuyorum beni beğenmezse diye.

O da öyledir eminim ki :) ilk görüşte o kadar etkilenmiş şimdi neden beğenmesin ki.. walla kıskandım bu heyecanlı halini. Aşk güzel şey hele de bu ilk heyecanlar :KK66:

Ben de böyle heycanlanmak istiyorum, uzun zaman oldu =)
Ali gibi mide bulandırıcı tipler yok mu :KK62: bana yıllar önceki bi herifi hatırlattı
lisede beni sevdiğini söyleyen biri vardı, benim çoçuğa "olmaz"dan başka tek kelam ettiğim ve onun dışında yüzünü gördüğüm yok ama eski sevgilime "biz görüşüyoruz, o kız benim uzak dur" gibi tehditler savurmuştu. beni de zan altında bırakmıştı şerefsiz

Midem ağrıyor hala uyumadım. Bu nasıl birşey miş? Sabah yazacagım akşam için. Bana haber ver demişti umarım sorun çıkmaz. Bütün gece kıyafet denedim. Heyecanlıyım ama daha çok üzgünüm endişeden mi acaba? Eşşek kadar oldum 17 lik liseliler gibiyim ya. Midem ağzımda dolanıyorum.

O da öyledir eminim ki :) ilk görüşte o kadar etkilenmiş şimdi neden beğenmesin ki.. walla kıskandım bu heyecanlı halini. Aşk güzel şey hele de bu ilk heyecanlar :KK66:

Sen bide bana sor. Yüzüm yeşile döndü. :KK42:

Yaa okudum tek tek sımdı ay cok heyecanlı yaz gelişmeleri yarın merakla beklıyorum :)

Ağlamaktan fırsat bulursam yazarım. :cry: Bence olmayacak.

Ben de böyle heycanlanmak istiyorum, uzun zaman oldu =)
Ali gibi mide bulandırıcı tipler yok mu :KK62: bana yıllar önceki bi herifi hatırlattı
lisede beni sevdiğini söyleyen biri vardı, benim çoçuğa "olmaz"dan başka tek kelam ettiğim ve onun dışında yüzünü gördüğüm yok ama eski sevgilime "biz görüşüyoruz, o kız benim uzak dur" gibi tehditler savurmuştu. beni de zan altında bırakmıştı şerefsiz

İsteme, benim 7 yıl oldu böyle heycanlanmayalı hiçte geregi yokmuş ben ne güzel yasıyodum ya :mad: Ben bu aliyi napim ya? Napimm??? Gıcık. :KK62:

"İsteme, benim 7 yıl oldu böyle heycanlanmayalı hiçte geregi yokmuş ben ne güzel yasıyodum ya :mad: Ben bu aliyi napim ya? Napimm??? Gıcık. :KK62:

Ali gibilere bişi anlatmakla olmuyor, anlasa cevabını önceden vermişsin anlardı. Sen Ali yokmuş gibi davran ve çevrenizdekilere doğruyu söyle o kendi kendine gelin güvey olsun. Sen cem'le konuşmaya çalış, zaten çocuk onunla konusunca ali'yle aranda bir şey olmadıgı anlar ortak ark.lar sayesinde de duymuş olur. artık cem'i tavlarsan ali'nin ağzının payını o verir. yani umarım öyle olur, benim öyle olmuştu :KK53:

Tüm sayfaaları tek tek okudum yaa çok merak ettim :))) canım benim İNŞALLAH iyi haberlerle gelirsin:) ben bile heyecanlandım ne olacak diye konuyu takibe alıyorum hemen :)) hadi besmele çek öyle git baaak bol şanslaaar :)))

Midem ağrıyor hala uyumadım. Bu nasıl birşey miş? Sabah yazacagım akşam için. Bana haber ver demişti umarım sorun çıkmaz. Bütün gece kıyafet denedim. Heyecanlıyım ama daha çok üzgünüm endişeden mi acaba? Eşşek kadar oldum 17 lik liseliler gibiyim ya. Midem ağzımda dolanıyorum.
Ya ama ne guzel su heyecanlarin kiymetini bil. Insallah hayırlı olur senin ici :)

Sen bide bana sor. Yüzüm yeşile döndü. :KK42:

Ağlamaktan fırsat bulursam yazarım. :cry: Bence olmayacak.
Neden olmasın yahu? Biz evrene pozitif enerjimizi gonderelim . Olursa olur olmazsa zaten tipin degildi:KK53:

Boyle olmayacak falan diyerek kendini neden frenlemeye çalışıyorsun.? Olacak bence:KK66:

Ben 24 cem 29 ali 35 yaşında. Ali önünü kesin kesti. Öyle ukala bir adam özür diliyorsa bir düşünün artık. Yoksa ben eminim o adam ertesi güne eklerdi beni işte. Hani beğenmese yada anlaşamasak neyse ama aramda hiçbirşey olmayan bir insan yüzünden böyle bir durum yaşayınca çok üzülüyorum. Benim merakım ona anlatırsam bu olayda aklanmış olur muyum ve o benimle alakalı birşey düşünür mü? Denemeli miyim?

Ali ne is yapiyor acaba?

Ahh ahhh mucizenin öteki adı cem oldu benim için. Mayıs ayında gidecegiz. Daha var işin yoksa bekle dur :/

Dediğin çıktı :) Adam ilgilendiği için özür dilemiş :) Öyle deme ya ne kaldı mayısa de :)

Evet işte benim de düşündüğüm bu ama neden çapkın olduguna dair bir mesaj attım asude bahara o çapkın değil her bekar erkek yapar normal dedi. Ben mi abarttım? Mesela arkadaş bulma sitelerinde profili var :/

İstedim ancak bu mayısta mümkün. Baş başa kalacagımız bir ortam olacak. Artık bana inme inmezse, konuşabilirim artık.

Bu cem nerdeki mayis ayinda gidiyosunuz??

Su an kalbim sıkışıyor. Nasil zaman gecti de ben bugune geldim bilmiyorum. Sanirim birlikteyiz su an :) ama sanirim ben devam edemeyecegim. Adam cok cok cok cok zeki. Bende öyleyim ama iliski tecrubem yok. Arabadan inerken beni opecek sandim, istem disi irkildim korkma diyip alnimdan optu. Onunla olmak roller coasterda olmak gibi. Heyecanli, tutkulu mutlu ama cok cok cok yorucu. Ben kaldiramayacagim sanirim. Kilo veremeyen ben 4 günde 2 kilo verdim. Migrenim var, 3 saat yemesem mahvolurum ben dun oglen 3 den beri yemek yemiyorum. 3 gunde toplamda 9 saat uyudum. Ama ruya gibiydi. Bagirarak sarkilar soyledik. Hatirladi beni. Ama bende devam edecek yurek yok. Bu adam felegin cemberinden gecmis. Benimse bu yasima kadar bir erkek arkadasim olmus. Yaninda hep dikkat etmek zorundayim. Boyle yasamak cok zor. Bunu 2 dega kendisine soyledim. Ben mucadeleyi severim dedi, ikincisinde bunun 2 sonu var, ya biz cok buyuk kavga ederiz yada neyse onu simdi soylemeyeyim dedi sustu. Kafam cok karisik.

Su an kalbim sıkışıyor. Nasil zaman gecti de ben bugune geldim bilmiyorum. Sanirim birlikteyiz su an :) ama sanirim ben devam edemeyecegim. Adam cok cok cok cok zeki. Bende öyleyim ama iliski tecrubem yok. Arabadan inerken beni opecek sandim, istem disi irkildim korkma diyip alnimdan optu. Onunla olmak roller coasterda olmak gibi. Heyecanli, tutkulu mutlu ama cok cok cok yorucu. Ben kaldiramayacagim sanirim. Kilo veremeyen ben 4 günde 2 kilo verdim. Migrenim var, 3 saat yemesem mahvolurum ben dun oglen 3 den beri yemek yemiyorum. 3 gunde toplamda 9 saat uyudum. Ama ruya gibiydi. Bagirarak sarkilar soyledik. Hatirladi beni. Ama bende devam edecek yurek yok. Bu adam felegin cemberinden gecmis. Benimse bu yasima kadar bir erkek arkadasim olmus. Yaninda hep dikkat etmek zorundayim. Boyle yasamak cok zor. Bunu 2 dega kendisine soyledim. Ben mucadeleyi severim dedi, ikincisinde bunun 2 sonu var, ya biz cok buyuk kavga ederiz yada neyse onu simdi soylemeyeyim dedi sustu. Kafam cok karisik.
Ne zmn bulustunuz alnindan mi optu kim bulusturdu sizi....

X