Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar aşılamanın 18.günündeyim. Ignenin de 20.günü. Hala adet olmadim. Bu sabah kan verdim. Sonuc yarin cikacak. Pek ümitli degilim ama doktors göstermek icin yaptrdm. Kist fln olmus olabilir mi. Neden herkeste adet 14.yada 15.gunlerde olurken bende hala olmadi. Dha önce adeti gecikenler var mi topikte?

Ayy insallah hamilesindir, idrar testi yapton mi hic? Ben 1.asilamada 13.gun adet oldum, 2.asilamada 15.gun adet oldum. 18.gunden sonra adet olan oldu mu hic bilmiyorum. Bizim baslikta gormedim sanki ben, idtar testi yapmadiysan yap istersen insallah cift cizgi cikar

3 gun once iki farkli markayla yaptm. Basta negatifti birkac saat sonra silik cizgiler cikti ikisinde de ama ben dikkate almadim. Her an adet olurum diye de bekledm bu zamana kadar. Doktorumu aradim hic normal degil dedi olmamasi. Yarin yanina gidicem bi muayne olucam. Adet olsam bile niye bu kadar geç oldu onu anlamadm ben

Ay var gibi, burda hamile kalanlardan biri idrar testi yapmisti aksam, hani 5 dk da mi ne cikmasi lazim ya o anda cikmiyor sabah bakiyor copteki teste 2. Cizgi cikmis kan testi yaptiriyor hamile. Insallah senin de oyle olur.idrar testinde 5 dk sonrasinda.cikan sonuc givenilmez diyor ya testin ustunde o kisinin oyle olmustu insallah senin de oyle.olur

Evde test yapsaydın canım belki hamilesin aşılamada jel kullandiysan o gecikme yapabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…