• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar aşılamanın 18.günündeyim. Ignenin de 20.günü. Hala adet olmadim. Bu sabah kan verdim. Sonuc yarin cikacak. Pek ümitli degilim ama doktors göstermek icin yaptrdm. Kist fln olmus olabilir mi. Neden herkeste adet 14.yada 15.gunlerde olurken bende hala olmadi. Dha önce adeti gecikenler var mi topikte?
Ben aşılamanın 17. Günü olmuştum.... ama 18 şimdiye kadar duymadım okumadım... inşallah hayırlısıyla hamilesindir. ..

Ben aşılamanın 17. Günü olmuştum.... ama 18 şimdiye kadar duymadım okumadım... inşallah hayırlısıyla hamilesindir. ..
Maalesef canım. İlkleri yaşaya yaşaya gidiyoruz. Negatifi gördüm kan sonucumda. Adetimde yogunlasti zaten. Kismet degilmis. Ikinci asilamada bayrama denk geliyor. Bu ay kendi akisina birakacaz bakalm.

Maalesef canım. İlkleri yaşaya yaşaya gidiyoruz. Negatifi gördüm kan sonucumda. Adetimde yogunlasti zaten. Kismet degilmis. Ikinci asilamada bayrama denk geliyor. Bu ay kendi akisina birakacaz bakalm.
Kısmet canım... inşallah kendiliğinden olur... Bak bunu çok duydum ve okudum :) kendi akışına bırakıp hamiş kalanlar oldukça çok :)))

Kizlar selam bugun doktor kontrolum vardi. Haberler guzel. Yumurta catlamis. Kist yok. Hormonlar calistigi icin kanlanma var ama bu iyi bir sey dedi. Rahim kalinlasmasi da guzel. Bugun asilamanin 4. gunu. 10 gun daha bekleyip gorecegiz artik.
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım kasık ağrıların oluyor mu yaşan gaz sancısı ?

Merhaba ben bende bu ay aşılama yaptırdım haziran 2 şuanda beklemedeyim Eşimde sorun yok bende sol tüp kapalı sağ tüp açık bilinmeyen interfilite 2.5 yıldır evliyiz deniyoruz hiç hamile kalmadım :( inşallah bu ay hamileyimdir

Merhaba ben bende bu ay aşılama yaptırdım haziran 2 şuanda beklemedeyim Eşimde sorun yok bende sol tüp kapalı sağ tüp açık bilinmeyen interfilite 2.5 yıldır evliyiz deniyoruz hiç hamile kalmadım :KK43: inşallah bu ay hamileyimdir

Canim hayirli olsun. Tarihlerimiz yakinmis. Benim de 5 haziran. Insallah hayirlisi ile hamileyizdir.

İnşallah canım sende de ağrı oluyor mu sürekli karnımda böyle patlayacak gibi his bide gaz var bende

Agri ara ara oluyor bende de ama gaz sancim yok. Sag tarafimda agri oluyor. Bir de sol gogsumun ucunda yanma oluyor bazen. Ignenin etkisi olabilir sanirim.

1 haziran, @arminch , sperm harekt.
4 haziran, @Dilek2016 , 1.aşılama
4 haziran, @demircemre01 ,yaş?, erkek infertl, 1.aşılama
4 haziran, K Kartanesi0935 , yaş?, sebepsiz infertl, 1.aşılama
5 haziran, maya_gallo maya_gallo , 40 yaş,sebepsiz infertl, 1.aşılama
6 haziran , @suskun Ceylan , 32 yaş, 2.aşılama

@maviiklim , sebepsiz infertilite, 1 cocuk aşılama ile, 2. İçin tedavide
ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 , 30 yaş,hafif pko, tedavide

Haziran aşılamaları hepinize hayırlı olsun , bu bayram size başka bir bayram gibi gelsin :)))
@maviiklim , ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 tedavileriniz bitti mi canlar :)
İğneli tedavi ile doğal denedik bu ay ama eşimde dna hasarı var. Tüp bebekte başarı şansını düşürüyor bu durum. Aşılama da ki ihtimal yok denecek kadar az malesef bizde durumlar bu ara kötü.

Kızlar bugün 8. Günüm dünden beri ara ara adet sancısı giriyo doktora sordum döllenmeden dolayı da olabilir dedi ama korkuyorum negatifi görmek istemiyorum böyle olup hamile kalan arkadaşlar var mı yada sizler Başka topiklerde okudunuz mu hiç :(

Kızlar bugün 8. Günüm dünden beri ara ara adet sancısı giriyo doktora sordum döllenmeden dolayı da olabilir dedi ama korkuyorum negatifi görmek istemiyorum böyle olup hamile kalan arkadaşlar var mı yada sizler Başka topiklerde okudunuz mu hiç :KK43:

Selam benim de bugün 8.günüm, aynen senin gibi arasıra gelen hafif kasık ağrım var.. ben de çok ümitlenmek istemiyorum..progestan fitil kullanıyorum..acaba ondan mı diye düşünüyorum.. inşallah ben yanılıyorumdur ve bu kasık ağrıları bebiştendir..

@demircemre01 K Kartanesi0935 Kizlar benim de asilama gununu saymazsam bugun 6. gunum. Bende de zaman agri oluyor ama cok hafif. Normal herhalde bu yasadiklarimiz. Ben de bir de yogun kremsi bir akinti var, beyaz renkte. Sizde de oluyor mu?

Selam benim de bugün 8.günüm, aynen senin gibi arasıra gelen hafif kasık ağrım var.. ben de çok ümitlenmek istemiyorum..progestan fitil kullanıyorum..acaba ondan mı diye düşünüyorum.. inşallah ben yanılıyorumdur ve bu kasık ağrıları bebiştendir..
İnşallah canım da benim ağrılar bazen dayanılmayacak gibi oluyor

Kızlar tedavi süresinde genetik test olan jak2 testini yaptıran oldumu yada bilgisi olan bana cevap verebilir mi luftfennn acillll

Back