Ben aşılamanın 17. Günü olmuştum.... ama 18 şimdiye kadar duymadım okumadım... inşallah hayırlısıyla hamilesindir. ..Arkadaslar aşılamanın 18.günündeyim. Ignenin de 20.günü. Hala adet olmadim. Bu sabah kan verdim. Sonuc yarin cikacak. Pek ümitli degilim ama doktors göstermek icin yaptrdm. Kist fln olmus olabilir mi. Neden herkeste adet 14.yada 15.gunlerde olurken bende hala olmadi. Dha önce adeti gecikenler var mi topikte?
Maalesef canım. İlkleri yaşaya yaşaya gidiyoruz. Negatifi gördüm kan sonucumda. Adetimde yogunlasti zaten. Kismet degilmis. Ikinci asilamada bayrama denk geliyor. Bu ay kendi akisina birakacaz bakalm.Ben aşılamanın 17. Günü olmuştum.... ama 18 şimdiye kadar duymadım okumadım... inşallah hayırlısıyla hamilesindir. ..
Kısmet canım... inşallah kendiliğinden olur... Bak bunu çok duydum ve okudum :) kendi akışına bırakıp hamiş kalanlar oldukça çok :)))Maalesef canım. İlkleri yaşaya yaşaya gidiyoruz. Negatifi gördüm kan sonucumda. Adetimde yogunlasti zaten. Kismet degilmis. Ikinci asilamada bayrama denk geliyor. Bu ay kendi akisina birakacaz bakalm.
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım kasık ağrıların oluyor mu yaşan gaz sancısı ?Kizlar selam bugun doktor kontrolum vardi. Haberler guzel. Yumurta catlamis. Kist yok. Hormonlar calistigi icin kanlanma var ama bu iyi bir sey dedi. Rahim kalinlasmasi da guzel. Bugun asilamanin 4. gunu. 10 gun daha bekleyip gorecegiz artik.
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım kasık ağrıların oluyor mu yaşan gaz sancısı ?
Merhaba ben bende bu ay aşılama yaptırdım haziran 2 şuanda beklemedeyim Eşimde sorun yok bende sol tüp kapalı sağ tüp açık bilinmeyen interfilite 2.5 yıldır evliyiz deniyoruz hiç hamile kalmadıminşallah bu ay hamileyimdir
Canim hayirli olsun. Tarihlerimiz yakinmis. Benim de 5 haziran. Insallah hayirlisi ile hamileyizdir.
İnşallah canım sende de ağrı oluyor mu sürekli karnımda böyle patlayacak gibi his bide gaz var bende
Benim aşılamanın 7.günü kasık ağrım gaz sancım oluyorEvet canim gaz degil ama ara ara kasik sancim oluyor. Ama olmasini cok istedigim icin psikolojik de olabilir. Sen hangi asamadasin?
İğneli tedavi ile doğal denedik bu ay ama eşimde dna hasarı var. Tüp bebekte başarı şansını düşürüyor bu durum. Aşılama da ki ihtimal yok denecek kadar az malesef bizde durumlar bu ara kötü.1 haziran, @arminch , sperm harekt.
4 haziran, @Dilek2016 , 1.aşılama
4 haziran, @demircemre01 ,yaş?, erkek infertl, 1.aşılama
4 haziran, K Kartanesi0935 , yaş?, sebepsiz infertl, 1.aşılama
5 haziran,maya_gallo , 40 yaş,sebepsiz infertl, 1.aşılama
6 haziran , @suskun Ceylan , 32 yaş, 2.aşılama
@maviiklim , sebepsiz infertilite, 1 cocuk aşılama ile, 2. İçin tedavide
ayllllliiiin35 , 30 yaş,hafif pko, tedavide
Haziran aşılamaları hepinize hayırlı olsun , bu bayram size başka bir bayram gibi gelsin :)))
@maviiklim ,ayllllliiiin35 tedavileriniz bitti mi canlar :)
Kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun kızlar :)
Kızlar bugün 8. Günüm dünden beri ara ara adet sancısı giriyo doktora sordum döllenmeden dolayı da olabilir dedi ama korkuyorum negatifi görmek istemiyorum böyle olup hamile kalan arkadaşlar var mı yada sizler Başka topiklerde okudunuz mu hiç
İnşallah canım da benim ağrılar bazen dayanılmayacak gibi oluyorSelam benim de bugün 8.günüm, aynen senin gibi arasıra gelen hafif kasık ağrım var.. ben de çok ümitlenmek istemiyorum..progestan fitil kullanıyorum..acaba ondan mı diye düşünüyorum.. inşallah ben yanılıyorumdur ve bu kasık ağrıları bebiştendir..
Ben de olmuyor sadece progestan jel ertesi gün az birşey geliyor@demircemre01 K Kartanesi0935 Kizlar benim de asilama gununu saymazsam bugun 6. gunum. Bende de zaman agri oluyor ama cok hafif. Normal herhalde bu yasadiklarimiz. Ben de bir de yogun kremsi bir akinti var, beyaz renkte. Sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?