• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Selam; benim de dün aşılamam yapıldı.. dünkü kontrolde yumurtalarımın çatlatma iğnesi olmadan kendiliğinden çatladığı anlaşıldı ve apar topar hemen aşılama yapıldı.. herşey yolundaydı çok şükür.. eşimin değerleri normalde düşüktü fakat dün ml de 27 milyon ve %100 kareketlilikle aşılama yapıldı.. dün akşam boyunca yattım,bugün işe gelmeyi tercih ettim,oturarak çalışıyorum işe araçla gidip geliyorum diye doktor sıkıntı olmaz dedi. progestan ı fitil olarak kullanıyorum,ama akşamdan beri ara sıra adet sancısı gibi sancım oluyor.. doktor bu akşamdan itibaren ilişki önerdi bize de..

Selam; benim de dün aşılamam yapıldı.. dünkü kontrolde yumurtalarımın çatlatma iğnesi olmadan kendiliğinden çatladığı anlaşıldı ve apar topar hemen aşılama yapıldı.. herşey yolundaydı çok şükür.. eşimin değerleri normalde düşüktü fakat dün ml de 27 milyon ve %100 kareketlilikle aşılama yapıldı.. dün akşam boyunca yattım,bugün işe gelmeyi tercih ettim,oturarak çalışıyorum işe araçla gidip geliyorum diye doktor sıkıntı olmaz dedi. progestan ı fitil olarak kullanıyorum,ama akşamdan beri ara sıra adet sancısı gibi sancım oluyor.. doktor bu akşamdan itibaren ilişki önerdi bize de..
Hayırlı olsun maşallah eşinin değerleri iyi, inşallah olur. Zaten aşılama günü istirahat etmek yeterli, ağır kaldırmadığın sürece işe gitmek sıkıntı olmuyor , benim doktor da aşılamadan itibaren 1 hafta sık ilişki demişti, arkadan çatlayanlar falan olursa kendiliğinden döllensin diye. İnşallah bayramda güzel haberler alırsınız
D Dilek2016 ile aynı gün yaptırmışsınız :)

Hayırlı olsun maşallah eşinin değerleri iyi, inşallah olur. Zaten aşılama günü istirahat etmek yeterli, ağır kaldırmadığın sürece işe gitmek sıkıntı olmuyor , benim doktor da aşılamadan itibaren 1 hafta sık ilişki demişti, arkadan çatlayanlar falan olursa kendiliğinden döllensin diye. İnşallah bayramda güzel haberler alırsınız
D Dilek2016 ile aynı gün yaptırmışsınız :)
Evet canım aynı gün

Canim hayirli olsun. Benim de asilamam bugun oldu. Simdi evde dinleniyorum :) 14 gunden once testte belli olmaz diye dusunuyorum. Cunku zaten catlatma ignesinin etkisi 12 gun kadar suruyor. Bu arada doktor bize bu aksami da degerlendirin ne olur ne olmaz dedi. Size de dedi mi doktorunuz?
Evet canım aşılama günü akşamı ve ertesi akşam sonra gün aşırı bi hafta

1. Gün dün oldu aşılama
Benim 1 günüm berbattı 1,2 saat sonra kasik bel agrisi baya bir arrti halsizlik surekli idarara sıkışma cani tatli degilim ama beni benden aldi ikigun zor uyuyordum cok zorlandim, aşılaman hayırlı olsun guzel haberlere insallah. Bana doktor banyo yapma demisti 3,4 gun yapmadim sen yaptin mi birsey dedimi sana?

Ilık suyla ayakta 5 dk aldım duş içim rahat etmedi aşılama sonrası ilişki olduğu için ertesi gün

Evet canım aşılama günü akşamı ve ertesi akşam sonra gün aşırı bi hafta

Himm bize sadece bu aksami soyledi. Sonra bekleyin dedi. Zaten vucut isimdan yumurtamin catladigini anladim bugun. Bildigim kadari ile catladiktan sonra yumurta en fazla 24 saat daha canli kalabiliyor. Eh o zaman hayirli ugurlu olsun diyelim madem. Insallah hamile kaliriz bu ay :)

1 haziran, Armin Armin , sperm harekt.
4 haziran, D Dilek2016 , 1.aşılama
4 haziran, @demircemre01 ,yaş?, erkek infertl, 1.aşılama
4 haziran, K Kartanesi0935 , yaş?, sebepsiz infertl, 1.aşılama
5 haziran, maya_gallo maya_gallo , 40 yaş,sebepsiz infertl, 1.aşılama
6 haziran , @suskun Ceylan , 32 yaş, 2.aşılama

M maviiklim , sebepsiz infertilite, 1 cocuk aşılama ile, 2. İçin tedavide
ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 , 30 yaş,hafif pko, tedavide

Haziran aşılamaları hepinize hayırlı olsun , bu bayram size başka bir bayram gibi gelsin :)))
M maviiklim , ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 tedavileriniz bitti mi canlar :)

Himm bize sadece bu aksami soyledi. Sonra bekleyin dedi. Zaten vucut isimdan yumurtamin catladigini anladim bugun. Bildigim kadari ile catladiktan sonra yumurta en fazla 24 saat daha canli kalabiliyor. Eh o zaman hayirli ugurlu olsun diyelim madem. Insallah hamile kaliriz bu ay :)
İnşallah beklemek daha zor

Bugün sabah 10;30 yapıldı aşılamam cuma günü jele baslicam hayırlısı bakalım
Jelli dönemler başlasın :) ilkinde kullanmış mıydın , ben 2 aşılamada da kullandım gıcık bişey :) düştüğümüz hallere bak diyor insan uygularken :) hayatı sorguluyorsun ben napıyorum diye :KK70::KK70:

Back