- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
Önceki aylar ne kalablıkmışız aşılama yptıranlar olarak :) gitgide azalmış sayı , bizden sonra kimse aşılama yaptırmaz mı oldu ne Suskun Ceylan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla boyle donemler beraber gun sayacagin biri oldugunda iyi oluyor ama ne yapacan artik :) ben sana eslik edeyim nasil olsa ben de gun sayiyom transfere :) hepinizden balli balli hamile haberleri aliriz insallah :)Nehira-27 1 hazirana bir ortagim olsaydı keske
Neyseki yakın tarihler var yas 36 1 ci aşilamam
Kizlar hepimizin aşılaması hayırlı olsun.
Haziran bebeklerimizin müddesini aldigimiz ay olsun dileğim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun insallahhhhhh.
Oruç ya millet bayram sonunu bekliyor :)Önceki aylar ne kalablıkmışız aşılama yptıranlar olarak :) gitgide azalmış sayı , bizden sonra kimse aşılama yaptırmaz mı oldu ne Suskun Ceylan
Hadi bakalım teyzesi insallah bu defa tutar2.aşılaman olacak öyle hissediyom demiştim bakalım olacak mı :)
Aminnnnnnnnnnn insallahhhhhh. Nehira insallahh transferden sonra sen inletceksin burayii rabbim yar ve yardımcın olsun. Tup bebek daha meşakkatli maddi ve manevi. Allah emeklerini emeklerimizi boşa cikarmisin.Valla boyle donemler beraber gun sayacagin biri oldugunda iyi oluyor ama ne yapacan artik :) ben sana eslik edeyim nasil olsa ben de gun sayiyom transfere :) hepinizden balli balli hamile haberleri aliriz insallah :)
Her zaman relaxim dan sonrasi bana uymuyorEki Görüntüle 2154623 Olumlama pozitif enerji yayin
Sen zaten o bölümü halletmissin kuzularin hazir seni bekliyor tup bebek daha heycanlidir ya daha fazla yüksek şans kac tane tutucak acabasıHer zaman relaxim dan sonrasi bana uymuyor
Relax olma, gevseme , rahat olma ,uysal olma bunlari basarsak gerisi kolay :)Sen zaten o bölümü halletmissin kuzularin hazir seni bekliyor tup bebek daha heycanlidir ya daha fazla yüksek şans kac tane tutucak acabası
Doktor %40 diyorSen zaten o bölümü halletmissin kuzularin hazir seni bekliyor tup bebek daha heycanlidir ya daha fazla yüksek şans kac tane tutucak acabası
Ne harikaa ya icim ısındı asilamanin yüzdesine bakincca Şafak kacccc ne guzel ya transferden sonra biliceksin ki döllenmiş yavrular icerde. Bizim oylemiiiii karsilastilar mı kibirli yumurta acaba birini begendinmi ne oldu tup geciti gectimi valla esimin zamani olsa direk tüp bebek yapardim. Ben kacti..Doktor %40 diyor
Yaş 26 canım1 haziran, Armin , sperm harekt.
4 haziran, D Dilek2016 , 1.aşılama
4 haziran, @demircemre01 ,yaş?, erkek infertl, 1.aşılama
4 haziran, K Kartanesi0935 , yaş?, sebepsiz infertl, 1.aşılama
5 haziran, @maya_gallo , 40 yaş,sebepsiz infertl, 1.aşılama
6 haziran , @suskun Ceylan , 32 yaş, 2.aşılama
@maviiklim , sebepsiz infertilite, 1 cocuk aşılama ile, 2. İçin tedavide
@ayllllliiiin35 , 30 yaş,hafif pko, tedavide
Haziran aşılamaları hepinize hayırlı olsun , bu bayram size başka bir bayram gibi gelsin :)))
@maviiklim , @ayllllliiiin35 tedavileriniz bitti mi canlar :)
Safak 28 :) aynen tupte disarda zorla birini begendiriyorlar yumurtayi görücü usulü :) begenmeme sansi yok :) damayla direk rahme balayina gonderiliyorNe harikaa ya icim ısındı asilamanin yüzdesine bakincca Şafak kacccc ne guzel ya transferden sonra biliceksin ki döllenmiş yavrular icerde. Bizim oylemiiiii karsilastilar mı kibirli yumurta acaba birini begendinmi ne oldu tup geciti gectimi valla esimin zamani olsa direk tüp bebek yapardim. Ben kacti..
Allahta seni güldürsün emi..Safak 28 :) aynen tupte disarda zorla birini begendiriyorlar yumurtayi görücü usulü :) begenmeme sansi yok :) damayla direk rahme balayina gonderiliyor
Benimde yaş 26Yaş 26 canım
Kaç yıldır deniyorsun canım hiç gebelik geçirdin mi sorun neydi ? Ben 2.5 yıldır deniyorum hiç gebe kalmadım sebepsiz infertiliteBenimde yaş 26
Sen baslattin :) baktim esprituelsin, senaryonun devamini getirdim :) damatla yazacagima damayla demisim orasi anlasildi insallah :)Allahta seni güldürsün emi..