- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım olmadı bende 10.gündeyim ve ağrılarım yok oldular sankiKizlar asilamadan sonra 7. gunum. Tansiyonum yerlerde. Elim ayagim tutmuyor resmen. Var mi benim gibi olan?
progesteron kullanıyorsanız o yaparKızlar ya Asilamamin 3 günü kabız oldum neden acaba ? Ben hep ishal olup ömür hayatında bir kere kabız olmuş insan değilim.
progesteron kullanıyorsanız o yapar
bence yapma güzellik. Neden yaptin onceki msjlarini görmedim ama yapma. İs isten gecmis yaptin diye kafani onada takma takarsan olmayacak olan olur. Güzel haberlerin gelsin insallah.Gerçekten ömrümden ömür gitti sabah can veriyorum sandim. Selenin içine ılık su koydum içine oturdum Eşim de evde yoktu. Bu yaptığımin tutunmaya zararı olur mu kızlar
Yapma öyl
bence yapma güzellik. Neden yaptin onceki msjlarini görmedim ama yapma. İs isten gecmis yaptin diye kafani onada takma takarsan olmayacak olan olur. Güzel haberlerin gelsin insallah.
1 haziran aşılama barkodlu arminch olaraktan slmm hepinize.. yarın 15 ci günüme giriyorum 15 günlük yorucu bitmek bilmez parkurun sonuna geldim tabi simdi diceksiniz niye test yapmıyorsun testt yap ben de adet sancilarim var dicem, prgestern jel kullaniyorim bundan geciktirmistir dicem , adet belirtileriyle aynı yap diceksiniz bende öyle diyorum ümidini yitirme tes yap belki vardir ne biliyosun diyorum arkadaslara ! amma vealakin,müneccimi oldum kendimin adet geliyo demissem gelmistir ki diyorum eli kulaginda. Netten test siparis etmistim gecen hafta yanlışlık yapmisim duzelttim yarin elime ulasirsa yeşillik olsun diye yapicam. Gelmezse pazartesiye kadar adet olmazsam bi acaba der gider eczaneye alirim. Bekleyen arkadaslara allah sabır versin zaman gecmemisti bana , umarım kirmizilari donda degil testte gorursunuz
Kendimi gördüm resmen hayırlısı olsun canım %50 ya var ya yok Allah bilir sen ümidini kesme benim de 12.günüm bugün adet sancılarım var eşim adet olmadım hala diye seviniyor bense bekle yarın gelir o diyorum kızıyor ama şunu söyleyeyim hala umudum var adet olsam bile umut etmek hayal etmek güzel sen sen umudunu kaybetme Allahtan istemezsen nerden bilsin1 haziran aşılama barkodlu arminch olaraktan slmm hepinize.. yarın 15 ci günüme giriyorum 15 günlük yorucu bitmek bilmez parkurun sonuna geldim tabi simdi diceksiniz niye test yapmıyorsun testt yap ben de adet sancilarim var dicem, prgestern jel kullaniyorim bundan geciktirmistir dicem , adet belirtileriyle aynı yap diceksiniz bende öyle diyorum ümidini yitirme tes yap belki vardir ne biliyosun diyorum arkadaslara ! amma vealakin,müneccimi oldum kendimin adet geliyo demissem gelmistir ki diyorum eli kulaginda. Netten test siparis etmistim gecen hafta yanlışlık yapmisim duzelttim yarin elime ulasirsa yeşillik olsun diye yapicam. Gelmezse pazartesiye kadar adet olmazsam bi acaba der gider eczaneye alirim. Bekleyen arkadaslara allah sabır versin zaman gecmemisti bana , umarım kirmizilari donda degil testte gorursunuz
Ben tuttum 7,ci günü test yaptim sen yine 10 gun yapmışsın ama benim gibi erken yapmışsın bunu da bil. Gecen ay klomen catlama ignesi kullandim 13 gun adet oldum. Adetin 10 günü asilama oldum ignelerden erken büyüdü.asilamamı ignein 24saatin de yaptilar. Bir iki saat sonra ben iptal oldum. Cok agrim oldu ki ben arsizim kalkardim ama cise gitmek iskenceydi yuruyemiyordum, acayip halsizlik vardi. İlk hafta zordu. 10 gunde heralde basladi sancilarim bi gerildim birdaki aya tekrar denersin diyip kendimi hemencik topladim ve adetimi bekliyorum. BenimSabah sabah nasil guldum yahu ne iyi geldin anlatamam. Ayrica sabrina da hayran kaldim canim ya keske biraz bize de dagitabilsen ne guzel olurdu :) insallah hislerin seni yaniltiyordur da hamilesindir.
Bu arada benim de asilamam 5 haziran. Bugun igneden sonraki 12, asilamadan sonraki 10. gunum. Tabii ki test yaptim sabah. Tabii ki negatif cikti. Ve tabii ki evet sabirsiz bir insanim. :)) Yarin sabah bir daha deneyecegim artik.
Unutmadan, herkese iyi bayramlaaaaar.
Ben tuttum 7,ci günü test yaptim sen yine 10 gun yapmışsın ama benim gibi erken yapmışsın bunu da bil. Gecen ay klomen catlama ignesi kullandim 13 gun adet oldum. Adetin 10 günü asilama oldum ignelerden erken büyüdü.asilamamı ignein 24saatin de yaptilar. Bir iki saat sonra ben iptal oldum. Cok agrim oldu ki ben arsizim kalkardim ama cise gitmek iskenceydi yuruyemiyordum, acayip halsizlik vardi. İlk hafta zordu. 10 gunde heralde basladi sancilarim bi gerildim birdaki aya tekrar denersin diyip kendimi hemencik topladim ve adetimi bekliyorum. Benim
Kocaya ben 10 gunu soyledim adet olcak soylim ama o ben olmadikca umitleniyor Yapma böyle seyler olucam ikinciyi denicez diyorum . Test gelmemis pazartesi gelir büyük ihtimalle gelmezse donda görürüm artik. Umarim yaniliriz guzellik adet beklerken. Hepimizin bayrami mübarek olsun..
Ben bu hamile kalma surecin de kendimi kesfettim kendimi taniyamadim da cogu zaman.sabrımin bukadar güçlü olduğunu bide ne kadar inatci bir keciymisim ben, tutuyorum ama koparamiyorum kopacak diyorum vazgecme. Camdan baktigim da kocaman bir ortak bahcemiz var icin de parkı olan. Hergun inerdim onceden, İniyor asaya hatunlar ellerinde cocuklari karninda ceninleri kucagin da bebeleri ben iniyorum elim de kahve sap gibi yokmu birseyler yap hadi yap hadi inmiyorum artik bahceye eskisi gibi. Öyle kikir kıkırdak soruyolarlar bir naberden önce, sinir oluyorum en cokta üzülüyorum. Ben kendi icimde metanetliyim keyifli gecirip bekliyorum ama milletin bos bagaz cumleleri tokat gibi geliyor insana. Bir hamile kalim beni nasil sinir nasil üzdüklerini onlar gibi acimasizca vurucam yuzlerine biriktiriyorum allah büyük. Doktorumu aradim benim programi hazirlayin dedim adet geliyor ikinci aşılamaya hazirlayin beni insallah guzel haberini alirim yarin ilk isim sana bakmak ne yazmış diye rabbim yuzunu guldursunHahhahhaah cok hossun ya :)) Can cikar huy cikmaz diyorum ben de. Simdi annemlere geldik. Aksam burada kalacagiz. Asilamadan haberleri de yok. Stres olmayalim diye kimseye soylemedik. Sabah gizli gizli test yapacagim. sirt cantamda pijamalarimla birlikte testim ve karton bardagim da var. Disaridan beni goren de normal insan sanir yemin ederim.
Eki Görüntüle 2157625 Markete gittim
Karşında eczane Gel bir test al diye beni cekti icine silik bir arti ciktı ama ben niye hala Ümitlenmiyorum geldi gelicek sancimlardan ve pazartesi ye kadar adet olmazsam Zaten randevum var 2 ci aşılama ignelerini almaya gidicem ozaman bir kan testi yaparim . Kendimi kaptirmadan beklim bakalim. Nehira-27 maya_gallo
Ben bu hamile kalma surecin de kendimi kesfettim kendimi taniyamadim da cogu zaman.sabrımin bukadar güçlü olduğunu bide ne kadar inatci bir keciymisim ben, tutuyorum ama koparamiyorum kopacak diyorum vazgecme. Camdan baktigim da kocaman bir ortak bahcemiz var icin de parkı olan. Hergun inerdim onceden, İniyor asaya hatunlar ellerinde cocuklari karninda ceninleri kucagin da bebeleri ben iniyorum elim de kahve sap gibi yokmu birseyler yap hadi yap hadi inmiyorum artik bahceye eskisi gibi. Öyle kikir kıkırdak soruyolarlar bir naberden önce, sinir oluyorum en cokta üzülüyorum. Ben kendi icimde metanetliyim keyifli gecirip bekliyorum ama milletin bos bagaz cumleleri tokat gibi geliyor insana. Bir hamile kalim beni nasil sinir nasil üzdüklerini onlar gibi acimasizca vurucam yuzlerine biriktiriyorum allah büyük. Doktorumu aradim benim programi hazirlayin dedim adet geliyor ikinci aşılamaya hazirlayin beni insallah guzel haberini alirim yarin ilk isim sana bakmak ne yazmış diye rabbim yuzunu guldursun