Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Nehira-27 1 hazirana bir ortagim olsaydı keske
Neyseki yakın tarihler var yas 36 1 ci aşilamam
Kizlar hepimizin aşılaması hayırlı olsun.
Haziran bebeklerimizin müddesini aldigimiz ay olsun dileğim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun insallahhhhhh.

Valla boyle donemler beraber gun sayacagin biri oldugunda iyi oluyor ama ne yapacan artik :) ben sana eslik edeyim nasil olsa ben de gun sayiyom transfere :) hepinizden balli balli hamile haberleri aliriz insallah :)

Valla boyle donemler beraber gun sayacagin biri oldugunda iyi oluyor ama ne yapacan artik :) ben sana eslik edeyim nasil olsa ben de gun sayiyom transfere :) hepinizden balli balli hamile haberleri aliriz insallah :)
Aminnnnnnnnnnn insallahhhhhh. Nehira insallahh transferden sonra sen inletceksin burayii rabbim yar ve yardımcın olsun. Tup bebek daha meşakkatli maddi ve manevi. Allah emeklerini emeklerimizi boşa cikarmisin.

Sen zaten o bölümü halletmissin kuzularin hazir seni bekliyor tup bebek daha heycanlidir ya daha fazla yüksek şans kac tane tutucak acabası
Relax olma, gevseme , rahat olma ,uysal olma bunlari basarsak gerisi kolay :)
Bebisler uykuda beni bekliyor :) insallah

Doktor %40 diyor
Ne harikaa ya icim ısındı asilamanin yüzdesine bakincca Şafak kacccc ne guzel ya transferden sonra biliceksin ki döllenmiş yavrular icerde. Bizim oylemiiiii karsilastilar mı kibirli yumurta acaba birini begendinmi ne oldu tup geciti gectimi valla esimin zamani olsa direk tüp bebek yapardim. Ben kacti..

Yaş 26 canım

Safak 28 :) aynen tupte disarda zorla birini begendiriyorlar yumurtayi görücü usulü :) begenmeme sansi yok :) damayla direk rahme balayina gonderiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…