- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
Yaş 26 canım
Benimde yaş 26
Masallah hepiniz pek gencsiniz allah sansinizi acik etsin , 10 yili gecik yasliyom sizden :) bu yas konusunu hic sevmiyom :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş 26 canım
Benimde yaş 26
Normal canım bende de olmuştu, aşılamayla ilgili olumlu yada olumsuz bişeye işaret etmiyor , aşılamadan sonra kullandığın bişey var mı ?Haziranın 4.ünde oldu aşılamam kasıklarımda tuhaf bi ağrı bazen giriyo bazen duruyo gazım normalden fazla kızlar normal mi bunlar ?
Bende 4 haziranda aşılama oldum 1,5 oldu evleneli hiç hamile kalmadım pco varHaziranın 4.ünde oldu aşılamam kasıklarımda tuhaf bi ağrı bazen giriyo bazen duruyo gazım normalden fazla kızlar normal mi bunlar ?
En yaşlı kadın 33 de kalmıştır bence :)Masallah hepiniz pek gencsiniz allah sansinizi acik etsin , 10 yili gecik yasliyom sizden :) bu yas konusunu hic sevmiyom :)
Crinone jel kullanıyorum günde bir tane canımNormal canım bende de olmuştu, aşılamayla ilgili olumlu yada olumsuz bişeye işaret etmiyor , aşılamadan sonra kullandığın bişey var mı ?
Geçmiş olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallahBende 4 haziranda aşılama oldum 1,5 oldu evleneli hiç hamile kalmadım pco var
40 geldim ama ben daha 30 lu rakamları sindiremedim :) 29 ta takıldım kaldım , benim durum dah vahim :))))En yaşlı kadın 33 de kalmıştır bence :)
Sindirme zaten insan hissettiği yaştadır boşver tek derdimiz yaş olsun :))40 geldim ama ben daha 30 lu rakamları sindiremedim :) 29 ta takıldım kaldım , benim durum dah vahim :))))
Ayy insallah hamilesindir, idrar testi yapton mi hic? Ben 1.asilamada 13.gun adet oldum, 2.asilamada 15.gun adet oldum. 18.gunden sonra adet olan oldu mu hic bilmiyorum. Bizim baslikta gormedim sanki ben, idtar testi yapmadiysan yap istersen insallah cift cizgi cikarArkadaslar aşılamanın 18.günündeyim. Ignenin de 20.günü. Hala adet olmadim. Bu sabah kan verdim. Sonuc yarin cikacak. Pek ümitli degilim ama doktors göstermek icin yaptrdm. Kist fln olmus olabilir mi. Neden herkeste adet 14.yada 15.gunlerde olurken bende hala olmadi. Dha önce adeti gecikenler var mi topikte?
3 gun once iki farkli markayla yaptm. Basta negatifti birkac saat sonra silik cizgiler cikti ikisinde de ama ben dikkate almadim. Her an adet olurum diye de bekledm bu zamana kadar. Doktorumu aradim hic normal degil dedi olmamasi. Yarin yanina gidicem bi muayne olucam. Adet olsam bile niye bu kadar geç oldu onu anlamadm benAyy insallah hamilesindir, idrar testi yapton mi hic? Ben 1.asilamada 13.gun adet oldum, 2.asilamada 15.gun adet oldum. 18.gunden sonra adet olan oldu mu hic bilmiyorum. Bizim baslikta gormedim sanki ben, idtar testi yapmadiysan yap istersen insallah cift cizgi cikar
Ay var gibi, burda hamile kalanlardan biri idrar testi yapmisti aksam, hani 5 dk da mi ne cikmasi lazim ya o anda cikmiyor sabah bakiyor copteki teste 2. Cizgi cikmis kan testi yaptiriyor hamile. Insallah senin de oyle olur.idrar testinde 5 dk sonrasinda.cikan sonuc givenilmez diyor ya testin ustunde o kisinin oyle olmustu insallah senin de oyle.olur3 gun once iki farkli markayla yaptm. Basta negatifti birkac saat sonra silik cizgiler cikti ikisinde de ama ben dikkate almadim. Her an adet olurum diye de bekledm bu zamana kadar. Doktorumu aradim hic normal degil dedi olmamasi. Yarin yanina gidicem bi muayne olucam. Adet olsam bile niye bu kadar geç oldu onu anlamadm ben
Evde test yapsaydın canım belki hamilesin aşılamada jel kullandiysan o gecikme yapabiliyorArkadaslar aşılamanın 18.günündeyim. Ignenin de 20.günü. Hala adet olmadim. Bu sabah kan verdim. Sonuc yarin cikacak. Pek ümitli degilim ama doktors göstermek icin yaptrdm. Kist fln olmus olabilir mi. Neden herkeste adet 14.yada 15.gunlerde olurken bende hala olmadi. Dha önce adeti gecikenler var mi topikte?
Yok canim hicbirsey kullanmadim. Test de her an olurum diye yapmadim.Evde test yapsaydın canım belki hamilesin aşılamada jel kullandiysan o gecikme yapabiliyor
Asilamanin 20.gunundesin yapsanaYok canim hicbirsey kullanmadim. Test de her an olurum diye yapmadim.
Normalde kaç güne bı adet oluyorsun aşılamanin 14-15.gunu adet olman gerek eğer tutmadiysaYok canim hicbirsey kullanmadim. Test de her an olurum diye yapmadim.
Asilamanin 18.gunu ignenin 20.gunundeym. kan verdim sabah. Yarın alacam sonucu. Kahverengi akintm basladi. Adet oluyorum galibaAsilamanin 20.gunundesin yapsana
Normalde 28gunde bir adet oluyorum. Adetimin 12.gunu asilama oldum. Adete gore de gecikmem vardi zaten. Ama igneden dolayi daha erken olmam gerekiyordu.Normalde kaç güne bı adet oluyorsun aşılamanin 14-15.gunu adet olman gerek eğer tutmadiysa
Yahu yapsana evde test nasıl sabirlisin öle :)Normalde 28gunde bir adet oluyorum. Adetimin 12.gunu asilama oldum. Adete gore de gecikmem vardi zaten. Ama igneden dolayi daha erken olmam gerekiyordu.
İnşallah olmazsınAsilamanin 18.gunu ignenin 20.gunundeym. kan verdim sabah. Yarın alacam sonucu. Kahverengi akintm basladi. Adet oluyorum galiba