• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
:KK61::KK61:Sonucu öğrendiğinden kaç gün sonra oldu ? Üşüttün de ateş kusma oldu diye mi düşük oldu acaba yoksa bu belirtiler düşüğün belirtisi miydi ? Geçmiş olsun canım .doktor bişey dedi mi şimdi ne yapacak ilerisi için
Usutme falan yok kanda enfeksiyon varmış şikayetler başladı tabı hamıleyım diye kadın doğuma kontrol e gittim baktıkındeger düşük öyle anladık

Kızlar erkeklere pabuç bırakmayın eğer söylemiyormuş çok meraklı ise kalksın kendi atsın çamaşırları makineye kızdım smdi benim eşim atmıştı söylense gücüme giderdi çok kizardinmm sonuct hayırlı güzel bi yol için kendine dikkat ediomn ikiniz için dikkat ediosn saçmalamasn düşük olursa sende bilirim die bunalr strese sokuyosn die

Kızlar erkeklere pabuç bırakmayın eğer söylemiyormuş çok meraklı ise kalksın kendi atsın çamaşırları makineye kızdım smdi benim eşim atmıştı söylense gücüme giderdi çok kizardinmm sonuct hayırlı güzel bi yol için kendine dikkat ediomn ikiniz için dikkat ediosn saçmalamasn düşük olursa sende bilirim die bunalr strese sokuyosn die
Erkekler duz mantik duz adam, cogu seyi soylemeden anlamazlar kendiliginden dusunemezler okadar duzler :) sonucta kadin keyfinden dinlenmiyor, cocuk icin ugrasiyor tek basina mi fedakarlik yapacak. Valla bu erkekler var ya cok garip yaratiklar

Teşekkür ederim :) sayfayi sesizce basindan sonuna kadar takip etmis biri olarak okuduklarim dunki aşılmayla uctu gitti:) sen transfere hazirlaniyorsun yanlis aklimda kalmadiysa rabbim emeklerini emeklerimizi bosa cikarmasin dilegim..( beni de haziran listene eklermisin :confused:
Ekledim bile :) haziranin ilk asilamasi senden hadi bakalim , iyi beklemeler, diger arladaslar tedavide

Erkekler duz mantik duz adam, cogu seyi soylemeden anlamazlar kendiliginden dusunemezler okadar duzler :) sonucta kadin keyfinden dinlenmiyor, cocuk icin ugrasiyor tek basina mi fedakarlik yapacak. Valla bu erkekler var ya cok garip yaratiklar
Hangi arkDasti o msji atan baktı merak ettim evet sıkıya gelemiyolar biz nelerle uğraşıyoruz baksana

Nehira-27 Nehira-27 canım bu ay yine sancılarım çok oldu yatağa düşürdü beni ve doktora gittim, eşimin sperm değerleri iyi olduğu için dr aşılama yada tüpten önce femara denemek istedi, ilaç verdi bugün başlayacağım inşallah yumurta takibi yapacak, ayrıca amh testi verdim 1 haftaya çıkacak, eğer rezervlerde azalma varsa gecikmeden tüpü de düşüneceğiz artık, listede adımın yanında bilgiler yazıyor ya, son durumu bildireyim dedim, bakalım femara işe yarayacak mı...

Ateslenıyorum kendime gelıyom çok geçmeden tekr
Ateş keyfi yarım dınlenımde demedim. Benimde zoruma gitti konusmafım bı sure ama ısfe

Merhaba kızlar bende dün ilk aşılamamı oldum inşallah tutar ne zaman test yapsam çıkar en erken az da olsa

Canim hayirli olsun. Benim de asilamam bugun oldu. Simdi evde dinleniyorum :) 14 gunden once testte belli olmaz diye dusunuyorum. Cunku zaten catlatma ignesinin etkisi 12 gun kadar suruyor. Bu arada doktor bize bu aksami da degerlendirin ne olur ne olmaz dedi. Size de dedi mi doktorunuz?

İnşallah olur canım , pozitif görürsün hayırlı olsun, şimdi beklemek ve dinlenmek zamanı , en sıkıcı zaman :) ağır iş , yapma, dinlen gez dolaş kafanı bişeylerle meşgul et

Amin canim insallah. Simdi evdeyim bugun rapor verdi dinleniyorum. Ama yarin yine isbasi mecburen. Allahtan biraz yogun bir isim var da pek bunlari dusunmeye vaktim olmuyor :)

Merhaba kızlar bende dün ilk aşılamamı oldum inşallah tutar ne zaman test yapsam çıkar en erken az da olsa
Hayırlı olsun inşallah tutar yaşın kaçtı canım, aşılama sebebin neydi ?
Kan testi yapacaksan 16 haziranda yaptırabilirsin bence ,
Ama idrar testi yapacaksan , en az 10 gün geçmesi lazım çatlatmanın vücuttan atılması için, sonuç pozitifse bile daha geç çıkabilir idrarda, 18-19 haziran yaparsın ama beklemek çok zor .

Ben 2 kere aşılam yptırdım , 1. De 13.Gün adet oldum, 2. De 15. Gün. Şimdi tekrr aşılama yaptırmış olsam 12. Gün gider kan veririrm adet olacak mıyım idrar testi yapsam mı diye kendime işkence çektirmem , bir an önce sonucu öğrenmek isterim :) çünkü o dönemler çok stres yaşadım beklerken ne gerek vardı :)

Amin canim insallah. Simdi evdeyim bugun rapor verdi dinleniyorum. Ama yarin yine isbasi mecburen. Allahtan biraz yogun bir isim var da pek bunlari dusunmeye vaktim olmuyor :)
Ayy ben seni çalışmıyorsundur diye düşündüm :) çalışıyorsan evet vakit kalmaz :) gündüzleri geçer bi şekilde akşam eve varınca kafa orda olur :) byramdan sonra yani az bişey kalmış , bayram zaten öyle böyle geçer :)

Back