Hayırlı olsun maşallah eşinin değerleri iyi, inşallah olur. Zaten aşılama günü istirahat etmek yeterli, ağır kaldırmadığın sürece işe gitmek sıkıntı olmuyor , benim doktor da aşılamadan itibaren 1 hafta sık ilişki demişti, arkadan çatlayanlar falan olursa kendiliğinden döllensin diye. İnşallah bayramda güzel haberler alırsınızSelam; benim de dün aşılamam yapıldı.. dünkü kontrolde yumurtalarımın çatlatma iğnesi olmadan kendiliğinden çatladığı anlaşıldı ve apar topar hemen aşılama yapıldı.. herşey yolundaydı çok şükür.. eşimin değerleri normalde düşüktü fakat dün ml de 27 milyon ve %100 kareketlilikle aşılama yapıldı.. dün akşam boyunca yattım,bugün işe gelmeyi tercih ettim,oturarak çalışıyorum işe araçla gidip geliyorum diye doktor sıkıntı olmaz dedi. progestan ı fitil olarak kullanıyorum,ama akşamdan beri ara sıra adet sancısı gibi sancım oluyor.. doktor bu akşamdan itibaren ilişki önerdi bize de..
Evet canım aynı günHayırlı olsun maşallah eşinin değerleri iyi, inşallah olur. Zaten aşılama günü istirahat etmek yeterli, ağır kaldırmadığın sürece işe gitmek sıkıntı olmuyor , benim doktor da aşılamadan itibaren 1 hafta sık ilişki demişti, arkadan çatlayanlar falan olursa kendiliğinden döllensin diye. İnşallah bayramda güzel haberler alırsınız
D Dilek2016 ile aynı gün yaptırmışsınız :)
Evet canım aşılama günü akşamı ve ertesi akşam sonra gün aşırı bi haftaCanim hayirli olsun. Benim de asilamam bugun oldu. Simdi evde dinleniyorum :) 14 gunden once testte belli olmaz diye dusunuyorum. Cunku zaten catlatma ignesinin etkisi 12 gun kadar suruyor. Bu arada doktor bize bu aksami da degerlendirin ne olur ne olmaz dedi. Size de dedi mi doktorunuz?
Ben de ayni sekildeyim 5 gunumdeyim. Senin kacinci gun?Kızlar yatarken agrımıyo az hareket edeyim hemen agrı giriyo sizin aşılama sonrası nasıldı
1. Gün dün oldu aşılamaBen de ayni sekildeyim 5 gunumdeyim. Senin kacinci gun?
Benim 1 günüm berbattı 1,2 saat sonra kasik bel agrisi baya bir arrti halsizlik surekli idarara sıkışma cani tatli degilim ama beni benden aldi ikigun zor uyuyordum cok zorlandim, aşılaman hayırlı olsun guzel haberlere insallah. Bana doktor banyo yapma demisti 3,4 gun yapmadim sen yaptin mi birsey dedimi sana?1. Gün dün oldu aşılama
Keko ben yarın aşılama yapıyorum yaz BenideK Kartanesi0935 , yaş?, sebepsiz infert, 1.aşılama (tedavi aşamasında)
M maviiklim , sebepsiz infertilite, 1 cocuk aşılama ile, 2. İçin tedavide
@suskun Ceylan , 2.aşılama , tedavi
ayllllliiiin35 , 30 yaş,hafif pko, tedavide
@demircemre01 , Erkek infertl, 1.aşılama
Kızlar tedavileriniz ne durumda , aşılama olanlarınız var mı ?
Evet canım aşılama günü akşamı ve ertesi akşam sonra gün aşırı bi hafta
Yazdım seni de :) yaşını unuttum kafadan yazdım :)Keko ben yarın aşılama yapıyorum yaz Benide
İnşallah beklemek daha zorHimm bize sadece bu aksami soyledi. Sonra bekleyin dedi. Zaten vucut isimdan yumurtamin catladigini anladim bugun. Bildigim kadari ile catladiktan sonra yumurta en fazla 24 saat daha canli kalabiliyor. Eh o zaman hayirli ugurlu olsun diyelim madem. Insallah hamile kaliriz bu ay :)
İyi bari beni unutmadinYazdım seni de :) yaşını unuttum kafadan yazdım :)
Senin ismin listede zaten var nasıl unutayım :)İyi bari beni unutmadin
Jelli dönemler başlasın :) ilkinde kullanmış mıydın , ben 2 aşılamada da kullandım gıcık bişey :) düştüğümüz hallere bak diyor insan uygularken :) hayatı sorguluyorsun ben napıyorum diyeBugün sabah 10;30 yapıldı aşılamam cuma günü jele baslicam hayırlısı bakalım
2.aşılaman olacak öyle hissediyom demiştim bakalım olacak mı :)Bugün sabah 10;30 yapıldı aşılamam cuma günü jele baslicam hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?