Artık dur demem gerekiyordu

Daha iyiyim canım şükür hamdolsun ama bir üzüntü sinir hali var üzerimde tahminim değerlerimde sorun var .troid şeker bakılacak.
Canım yeni bir durum mu üzüntü stres hali?

Canım bu ara kaçamaklara çok canını sıkma diyetin bir parçası olarak gör
Eskiden her gün kaçamak yapıyorduk şimdi arada yine kardayız yani

Canım sen denize açılsan mesela bir süre o tiroid nasıl çalışmaya başlar Deniz demek iyot demek hepsi doğadan uzaklaştığımız için oluyor ve hava kirliliğinden tiroid
İyot solüsyonları var banyo için veya ayağın alt kısmında çıkıntılı yer varya oraya sürüyorsun vücüt emiyor oradan işte doktoruna düşmek var...
Ben tiroid hastası değilim bu ara sadece literatürden biliyorum

canım tembelliğin dibine vurdum şu günlerde sürekli uyuyorum lastrose6 hoşuma da gitmiyor değil

Bugün sinemaya gittim kardeşimle biraz güldük eğlendik

Yemek ne yaptın canım?

Ben de anneme sarma saracağım birazdan canım yenidencan örgü gibi sarma sarmakta bana terapi gibi geliyor özellikle Pazar akşamları eğer varsa canım sarman yolla sarayım sana bana da iyilik yapmış olursun

Valla çok doğru söyledin canım çöp kutusu. Dün akşam paket paket kurabiye kremalı bisküvi çikolata sonra patlamış mısır enson ekmek zeytin.
Antep baklavası da başkadır ama .yurtta artepli arkadaşım vardı çok severdim

Canım yeni bir durum mu üzüntü stres hali?

Canım bu ara kaçamaklara çok canını sıkma diyetin bir parçası olarak gör
Eskiden her gün kaçamak yapıyorduk şimdi arada yine kardayız yani
Arada stres sıkıntıcyaşarım normal ama bu seferki beni vurdu C cerulean .değerlerimde sorun var diye düşünüyorum çünkü bu kadar tahammülsüz bir insan değilim.
Normalde yaptığım kaçamaklara moralimi bozmamıştım ama bunlar aşırıya kaçtı.inşallahcbir daha
yapmam.

sabah 10.15
1 yumurtadan omlet
otlu peynir
sürk peynirli domates salatalık biber salatası
1 dilim tbe
1 kayısı

öğlen 15.00
ayran aşı
1 kayısı

ara 17.00
ayran aşı
1 küçük unsuz şekersiz brownie (hurma, yumurta, kakao, fındık)

akşam 19.40
taze fasulye
pancar turşusu
1 dilim tbe

ara 20.30
limonla birlikte maden suyu

3 lt su
akşamüzeri filtre kahve

İşte doktoruna bir rastlayabilsek inşallah rastlarız canım.

Canım cidden mi ya ben de mi denesem açığım fikirlere akşam kaçamaklarını önleyebilmek için herşeyi yapmaya hazırım
Ben hamilelikten önce bebek süveteri örüyordum kare yaka @cerulean kolay oluyor çabuk bitiyor ve sıkıcıç olmuyor bir de birine hediye edebilirsin istersen yanına da birşeyler alıp.benim için bir uğraş olmuş atıştırmaktan alıkoymuştu.

Afiyet olsun canım , beğendin mi ayran aşını.

Canım bakalım doktor ne diyecek salı günü inşallah geçer çok geçmiş olsun
Çaylarıda araştırmak lazım sinirleri yumuşatan çaylar var bitki çayları faydalı olabiliyor bu konuda

Kızlar bugün hiç giremedim desem yeri. Bebekte doğru düzgün birşey yemedi kızdım ona da sinirliyim su an. Aç aç uyudu gece sabaha kadar 15 dk bir uyanır gece haram. Emzirirken uyuyamiyorum. C cerulean sen bol bol uyu uyuyup uyandikca beni hatırla onun yerine da uyuyayim de geri uyu. Mışıl mışıl ohhh.
yenidencan . Allah yardimcin olsun. Salı çabuk gelir kurtulursun ikilemde kalmaktan. Troid düzenli mi değil mi diye.
60kiloyum afiyet olsun canım. Benim de canım çok tatlılar baklavalar en çok ta incir uyutmasi derler. Emzirenlere bol süt yapan birşey onu istiyor. Ama yemiyorum. Zaten başıma bu kilolar hem stresten hem istahtan geldi. İkisi birbirine aşık zaten stres=iştah.
@Miyav_su Allah sana düşündüğünde. İyi bir hayat sunar inşallah.

Sabah
2 patirmali yumurt
5 zeytin
Az peynir
Çay

Ara türk kahvesi

Akşam
Kabak mucver
Biraz tavuk eti
Salata
Domates

Yemekten 2 saat sonra süt içtim umarım leptini etkilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…