- 30 Kasım 2014
- 29.060
- 128.127
- 798
- Konu Sahibi yenidencan
- #1.861
Canım afiyet olsun
Menün gayet yerinde
Özellikle kırmızı et tüketmen güzel olmuş şu regl döneminde
aynen öyle. iştah çok açık oluyor maalesef bu dönemde. bastırdı en azından.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım afiyet olsun
Menün gayet yerinde
Özellikle kırmızı et tüketmen güzel olmuş şu regl döneminde
Günaydın canım , inşallah hergünümüz mutlu sağlıklı olur.günaydın kızlarmutlu pazarlar diliyorum
![]()
Evet canım hepimiz kaçamak yapıyoruz, hele benim 4 gündür dizboyu oldu.tatlım sen düzenli şekilde karatay yap. ona tam odaklan. bakma ben de arada kaçamak yapıyorum ama genelde karboyu çıkarttım. en azından eskisi gibi çok yemiyorum.
Daha iyiyim canım şükür hamdolsun ama bir üzüntü sinir hali var üzerimde tahminim değerlerimde sorun var .troid şeker bakılacak.Günaydınlar kızlar
Canımyenidencan dün akşam uğramadın umarım iyisindir vaktin olmadı sanırım
CanımMiyav_su umarım bu günlerde çok fazla hırpalanmıyorsundur. Dükkanı ne yaptın acaba ailenin yanındayken eleman mı bakıyor ki
Çocuklar eşimle paylasinca rahat oluyor. İkisine o bebeğe ben bakıyorum. Emdiği için.Canım olur olur valla benim de her şeye aklım ermiyor ki. canım beslenme üzerine okuduğum kitaplarda hep z. Yağı tereyağı avokado nun yanı sıra H. Cevizi de öneriliyor oralardan kaldı aklımda bir faydası olur diye yiyorum
Canım sen bugün nasılsın? biraz toparlayabildin mi kendini? Rahatsızlığından dolayı için almamış bir şeyi normal
Çocuklar inşallah çok yormadı seni dün
Canım ben de kaya tuzu kullanıyorum. Benim troid bezlerim hiç çalışmıyor. Aslında yurt dışında iyot takviyesi veriyorlarmis ama burda kimse ilgilenmediği için bilemiyorum.Canım konuya baştan dahil olmadın kaçırmış olabilirim tiroidin yavaş mı çalışıyor?
Canım annem mutfakta Kaya tuzu kullanıyor benim bildiğim kaya tuzunda iyot var
Ben biraz paranoyak olduğum için gidip özellikle üzerinde iyot yazıyor diye deniz tuzu alıyorum
Canım tiroid için iyot öyle böyle değil çok önemli
Kendine dikkat et canım yediklerin psikolojik o etkiliyor bir doktora git kan ver.Kızlar rahatsızlığım dolayısı ile diyetimi bozdum ama bu durum çok moralimi bozdu, yeniden kısır döngüye girmekten korkuyorum. Bu arada o kadar alıngan oldum ki ve hoşgörülü olan ben herşeye sinirlenmeye üzülmeye başladım.regl dönemim de bitti oysa .şuan bebek uyudu onun yanında tabağıma kahvaltğmı aldım hem yiyor hem yazıyorum.akşamları senirden o kadar çok zararlı şey yedim ki inanamazsınız göfret patlamış ısır azıcık değil ha tabak tabak.
İnşallah geçer bu durum.Allahım hepimizin azmini arttırsın.
Canım genetgimiz çok önemli ama dikkat edersek inşallah o duruma dusmeyiz. Benim de annem şeker hastası ve benim de insülin direncim var. Allah sifa ver son sana inşallah. Ne yapacağımızı şaşırdık güzel bir ilaç bulsunlar o zaman şeker hastalarına. Kullanmam demek olmuyor ağrı kesici değil bu.Günaydın canım ailem burada zaten sabahları dükkandayım akşamları annemlerdeyim salı gününden itibaren inşallah dikkat edicem çünkü babamda şeker hastası bende dikkat etmezsem ileride bende öyle olucam bugün sağlıklı yaşıyoruz sayfasında okudum şeker ilaçları ilerleyen dönemde parkinson ve bunama yapıyormuş
Allah oyluk versin canım. Kendini ihmal etme lütfen.Daha iyiyim canım şükür hamdolsun ama bir üzüntü sinir hali var üzerimde tahminim değerlerimde sorun var .troid şeker bakılacak.
Günaydın canım. Pazar çok yoğun bir gün. Evde süt gelecek sebze ler meyveler dizilecek dolaba. Evde yemekte yok. Allah Kerim.günaydın kızlarmutlu pazarlar diliyorum
![]()
Salı gününe randevu aldım canım gideceğim inşallah.Kendine dikkat et canım yediklerin psikolojik o etkiliyor bir doktora git kan ver.
Amin canım hepimize inşallah.Allah oyluk versin canım. Kendini ihmal etme lütfen.
Kolay gelsin canım.Günaydın canım. Pazar çok yoğun bir gün. Evde süt gelecek sebze ler meyveler dizilecek dolaba. Evde yemekte yok. Allah Kerim.
ben bugüne ayran aşı yaptım. bakalım ne kadar etki edecek. ilk defa deneyeceğim.Günaydın canım. Pazar çok yoğun bir gün. Evde süt gelecek sebze ler meyveler dizilecek dolaba. Evde yemekte yok. Allah Kerim.
örgü ören var mı?atkı vs.
Ben artık yapamıyorum ama akşam kaçamaklarından kaçmak için birebir kızlar.
Ayran aşını çok severim afiyet olsun canım.ben bugüne ayran aşı yaptım. bakalım ne kadar etki edecek. ilk defa deneyeceğim.
ben önceden bir iki ördüm. ama artık yapmıyorum canım. zaten yaşadığım şehir sıcak gerek olmuyor. olursa da var.
Canım bizim evde Antep'ten baklava eksik olmazKızlar rahatsızlığım dolayısı ile diyetimi bozdum ama bu durum çok moralimi bozdu, yeniden kısır döngüye girmekten korkuyorum. Bu arada o kadar alıngan oldum ki ve hoşgörülü olan ben herşeye sinirlenmeye üzülmeye başladım.regl dönemim de bitti oysa .şuan bebek uyudu onun yanında tabağıma kahvaltğmı aldım hem yiyor hem yazıyorum.akşamları senirden o kadar çok zararlı şey yedim ki inanamazsınız göfret patlamış ısır azıcık değil ha tabak tabak.
İnşallah geçer bu durum.Allahım hepimizin azmini arttırsın.
Canım sen iş yüzünden sıkıntı yaşıyorsun. Bu senin bütün hayatını etkiliyorKesinlikle canım baksana benim hayatım tam tamına aferdersin b,,, tan gidiyor isyan etmiyorum ama artık benimde normal insanlar gibi hayatım olsun