- 30 Kasım 2014
- 29.060
- 128.127
- 798
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.841
üzüldüm canım yaa. Rabbim şifa versinCanım babam 78 yaşında daha önce 1 açık kalp ameliyatı sonrada 2 kere anjiyo oldu şeker hastası ayrıca ilaçlarını malesef düzenli olarak kullanmıyor kalp doktoru ameliyat yaparsam masada kalır böyle gitsin dedi ptesi nöroloji doktoru bakacak tekrardan aklı gidiyor geliyor dün eve kilitledik malesef
Canımlastrose6 senin menü de çok güzel çok hafif olmuş bravo valla
Canım arkadaşlar belki daha iyi bilirde tsh a bakıyorlar diye biliyorum benyenidencan doktora gidince haftaya yaz canım burda gelişmeleri
Kızlar bu ara iyotlu tuz kullanıyor musunuz?
Canım H. Cevizi sırf yağ Karatay da serbesttir diye düşünüyorum sadece yerli olmadığı için belki problem olabilir ben öyle yiyorum kenarından kesip kesip
Canim hind. Cevizini araştırdım vucuttaki kanın şekerini düşürüyormuş. Insulini dengeliyormus.besleyici ve sağlıklı görünüyor. Bazen s3n çikolataya saldiriyorsun ya canım acaba hind. Cevizi şekerini çok düşürüyor ondan miki? Yanlış yönlendirmek istemem ama sen de araştırıp mi yedin sevdiğin için mi yiyorsun. Birde göbek yağlarının çözülmesini sagliyormus.Canımlastrose6 senin menü de çok güzel çok hafif olmuş bravo valla
Canım arkadaşlar belki daha iyi bilirde tsh a bakıyorlar diye biliyorum benyenidencan doktora gidince haftaya yaz canım burda gelişmeleri
Canım H. Cevizi sırf yağ Karatay da serbesttir diye düşünüyorum sadece yerli olmadığı için belki problem olabilir ben öyle yiyorum kenarından kesip kesip
Ben iyotlu tuz kullanmıyorum. Hazır almıyoruz zaten. Ogutulmus kaya tuzu açıktan alıyoruz. Sen ne kullanıyorsunCanımlastrose6 senin menü de çok güzel çok hafif olmuş bravo valla
Canım afiyet olsunsabah 11.00
1 yumurta
otlu peynir
2 kalamata zeytini
1/4 avakado
azar azar domates salatalık biber
1/2 dilim siyez ekmeği
ara 13.00
1 küçük şeftali
öğlen 15.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası
ara 16.00
1 küçük unsuz şekersiz brownie (hurma, yumurta, kakao, fındık)
şekersiz filtre kahve
akşam 19.30
soğanlı biberli kırmızı et
domatesli yeşillik salatası
1 kayısı
3 lt su
akşam 1 bardak maden suyu bol limonla
Canım olur olur valla benim de her şeye aklım ermiyor ki. canım beslenme üzerine okuduğum kitaplarda hep z. Yağı tereyağı avokado nun yanı sıra H. Cevizi de öneriliyor oralardan kaldı aklımda bir faydası olur diye yiyorumCanim hind. Cevizini araştırdım vucuttaki kanın şekerini düşürüyormuş. Insulini dengeliyormus.besleyici ve sağlıklı görünüyor. Bazen s3n çikolataya saldiriyorsun ya canım acaba hind. Cevizi şekerini çok düşürüyor ondan miki? Yanlış yönlendirmek istemem ama sen de araştırıp mi yedin sevdiğin için mi yiyorsun. Birde göbek yağlarının çözülmesini sagliyormus.
Benim menü midem birşey almıyor sevdiklerimi de acikmayayim diye yedim.
Canım konuya baştan dahil olmadın kaçırmış olabilirim tiroidin yavaş mı çalışıyor?Ben iyotlu tuz kullanmıyorum. Hazır almıyoruz zaten. Ogutulmus kaya tuzu açıktan alıyoruz. Sen ne kullanıyorsun
Günaydın canım ailem burada zaten sabahları dükkandayım akşamları annemlerdeyim salı gününden itibaren inşallah dikkat edicem çünkü babamda şeker hastası bende dikkat etmezsem ileride bende öyle olucam bugün sağlıklı yaşıyoruz sayfasında okudum şeker ilaçları ilerleyen dönemde parkinson ve bunama yapıyormuşGünaydınlar kızlar
Canımyenidencan dün akşam uğramadın umarım iyisindir vaktin olmadı sanırım
CanımMiyav_su umarım bu günlerde çok fazla hırpalanmıyorsundur. Dükkanı ne yaptın acaba ailenin yanındayken eleman mı bakıyor ki
Günaydın canım ailem burada zaten sabahları dükkandayım akşamları annemlerdeyim salı gününden itibaren inşallah dikkat edicem çünkü babamda şeker hastası bende dikkat etmezsem ileride bende öyle olucam bugün sağlıklı yaşıyoruz sayfasında okudum şeker ilaçları ilerleyen dönemde parkinson ve bunama yapıyormuşGünaydınlar kızlar
Canımyenidencan dün akşam uğramadın umarım iyisindir vaktin olmadı sanırım
CanımMiyav_su umarım bu günlerde çok fazla hırpalanmıyorsundur. Dükkanı ne yaptın acaba ailenin yanındayken eleman mı bakıyor ki
Sağol canım Allah razı olsunüzüldüm canım yaa. Rabbim şifa versin
İnşallah ilaçsız devam eder yaşantımız , ilaç sıkıntı ama kullanmak da zorundayız gerekliyse.Bu ilaçtan bende günde 2000 mg kullanıyorum
Kesinlikle canım baksana benim hayatım tam tamına aferdersin b,,, tan gidiyor isyan etmiyorum ama artık benimde normal insanlar gibi hayatım olsunİnşallah ilaçsız devam eder yaşantımız , ilaç sıkıntı ama kullanmak da zorundayız gerekliyse.
Canım herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor.belki başkaları da senin için öyle diyordur.ohh sporacgediyor havuza gidiyor diyorlardır.Kesinlikle canım baksana benim hayatım tam tamına aferdersin b,,, tan gidiyor isyan etmiyorum ama artık benimde normal insanlar gibi hayatım olsun
tatlım sen düzenli şekilde karatay yap. ona tam odaklan. bakma ben de arada kaçamak yapıyorum ama genelde karboyu çıkarttım. en azından eskisi gibi çok yemiyorum.Bu ilaçtan bende günde 2000 mg kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?