- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.901
İnşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur canım.Canımyenidencan örümcek adamı izledik o senin kalbinin güzelliği ülkemin kadını çok becerikli her şeyi çekip çeviriyor
Sağol canımcanım tadı güzel de tüm içmek zorunda olmak sıktı beni. akşam içemedim. bir de ayran çok şişlik yaptı. rahatsız oldum.
hayırlısı olsun canım.
Canım kıyamam Allah yardımcın olsunKızlar bugün hiç giremedim desem yeri. Bebekte doğru düzgün birşey yemedi kızdım ona da sinirliyim su an. Aç aç uyudu gece sabaha kadar 15 dk bir uyanır gece haram. Emzirirken uyuyamiyorum. C cerulean sen bol bol uyu uyuyup uyandikca beni hatırla onun yerine da uyuyayim de geri uyu. Mışıl mışıl ohhh.
yenidencan . Allah yardimcin olsun. Salı çabuk gelir kurtulursun ikilemde kalmaktan. Troid düzenli mi değil mi diye.
60kiloyum afiyet olsun canım. Benim de canım çok tatlılar baklavalar en çok ta incir uyutmasi derler. Emzirenlere bol süt yapan birşey onu istiyor. Ama yemiyorum. Zaten başıma bu kilolar hem stresten hem istahtan geldi. İkisi birbirine aşık zaten stres=iştah.
@Miyav_su Allah sana düşündüğünde. İyi bir hayat sunar inşallah.
Sabah
2 patirmali yumurt
5 zeytin
Az peynir
Çay
Ara türk kahvesi
Akşam
Kabak mucver
Biraz tavuk eti
Salata
Domates
Yemekten 2 saat sonra süt içtim umarım leptini etkilemez.
Kızlar menüm
Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 2 yumurta beyazı
- 1/4 avokado
Öğle
- ton balıklı salata
Akşam
- 1 kase keten tohumlu koyun yoğurdu
3.5 litre su
Bu hafta 1 kilo daha gitse ne güzel olur
Canım sağol sizin menüler kadar özenli olmasadamenün güzel canım. çok beğendim.
Örümcek adam ne güzel.Fantastik filmleri severim.Çok bicerikli olmasam da işte iyi kötü kendi işimizi yapabililoruz Allahım sağlık versin hepimize inşallah.Canımyenidencan örümcek adamı izledik o senin kalbinin güzelliği ülkemin kadını çok becerikli her şeyi çekip çeviriyor
İnşallah iyileşirim de dr dr gezmek zorunda kalmam. Evet canım var sarı kantaron varmış ama benim bir ilacım var zaten o yüzden etkileşim yapabilir diye emziriyorum ya cesaret edemedim.Canım bakalım doktor ne diyecek salı günü inşallah geçer çok geçmiş olsun
Çaylarıda araştırmak lazım sinirleri yumuşatan çaylar var bitki çayları faydalı olabiliyor bu konuda
Afiyet olsun canım , acasa bulgur ve nohut gaz mı yaptı?canım tadı güzel de tüm içmek zorunda olmak sıktı beni. akşam içemedim. bir de ayran çok şişlik yaptı. rahatsız oldum.
hayırlısı olsun canım.
Canım ne yaptın gece uyudu mu bebiş?Kızlar bugün hiç giremedim desem yeri. Bebekte doğru düzgün birşey yemedi kızdım ona da sinirliyim su an. Aç aç uyudu gece sabaha kadar 15 dk bir uyanır gece haram. Emzirirken uyuyamiyorum. C cerulean sen bol bol uyu uyuyup uyandikca beni hatırla onun yerine da uyuyayim de geri uyu. Mışıl mışıl ohhh.
yenidencan . Allah yardimcin olsun. Salı çabuk gelir kurtulursun ikilemde kalmaktan. Troid düzenli mi değil mi diye.
60kiloyum afiyet olsun canım. Benim de canım çok tatlılar baklavalar en çok ta incir uyutmasi derler. Emzirenlere bol süt yapan birşey onu istiyor. Ama yemiyorum. Zaten başıma bu kilolar hem stresten hem istahtan geldi. İkisi birbirine aşık zaten stres=iştah.
@Miyav_su Allah sana düşündüğünde. İyi bir hayat sunar inşallah.
Sabah
2 patirmali yumurt
5 zeytin
Az peynir
Çay
Ara türk kahvesi
Akşam
Kabak mucver
Biraz tavuk eti
Salata
Domates
Yemekten 2 saat sonra süt içtim umarım leptini etkilemez.
Afiyet olsun canım , inşallah gider 1 kg .bu izni evde hareket ederek değerlendirmeye çalışsan.bahçede ip atlamaya başladın mı ?Kızlar menüm
Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 2 yumurta beyazı
- 1/4 avokado
Öğle
- ton balıklı salata
Akşam
- 1 kase keten tohumlu koyun yoğurdu
3.5 litre su
Bu hafta 1 kilo daha gitse ne güzel olur
Günaydın kızlarCanım ne yaptın gece uyudu mu bebiş?
Hava sıcak çocukların iştahı yok.midende üşütme vardı belki bebekte de vardır hafif.
yoruldun dün ama yoğurt meyve sebze işini hallettin.Güle güle yiyin.
Afiyet olsun menün çok güzel.Sütün leptini çok etkileyeceğini sanmıyorum o saatte geceyeçdönük leptin ilerleyen saatlerde bomba etkisi yapıyor.
İnşallah yarın herşey temiz çıkar ve kısa zamanda toparlanırım .şuan sağlıklı huzurlu mutlu olmayı çok istiyorum herkes gibi.
Evet canım bugün yürüyeyim diyorum ipi bulamadım çünküAfiyet olsun canım , inşallah gider 1 kg .bu izni evde hareket ederek değerlendirmeye çalışsan.bahçede ip atlamaya başladın mı ?
En sağlıklı hareket yürüşüş canım zaten.Evet canım bugün yürüyeyim diyorum ipi bulamadım çünkü
İyi gidiyorsun canım afiyet olsunÖğle yemeğim
2 bardak ayran
1 avuç badem
1 tabak salata
Sağol canım .Bu ara motive olmaya öyle ihtiyacım var ki anlatamam.İyi gidiyorsun canım afiyet olsun
Ben de az önce nerdeyse bir H. Cevizini bitirdim, evdeyim diye kendimi bırakmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?