Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar menüm

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 2 yumurta beyazı
- 1/4 avokado

Öğle
- ton balıklı salata

Akşam
- 1 kase keten tohumlu koyun yoğurdu

3.5 litre su
Bu hafta 1 kilo daha gitse ne güzel olur

Canım kıyamam Allah yardımcın olsun
Canım menün güzel ben çok beğendim
Ne güzel söyledin stresle iştah resmen ayrılmaz ikili

Canım yenidencan örümcek adamı izledik o senin kalbinin güzelliği ülkemin kadını çok becerikli her şeyi çekip çeviriyor
Örümcek adam ne güzel.Fantastik filmleri severim.Çok bicerikli olmasam da işte iyi kötü kendi işimizi yapabililoruz Allahım sağlık versin hepimize inşallah.
Canım bakalım doktor ne diyecek salı günü inşallah geçer çok geçmiş olsun
Çaylarıda araştırmak lazım sinirleri yumuşatan çaylar var bitki çayları faydalı olabiliyor bu konuda
İnşallah iyileşirim de dr dr gezmek zorunda kalmam. Evet canım var sarı kantaron varmış ama benim bir ilacım var zaten o yüzden etkileşim yapabilir diye emziriyorum ya cesaret edemedim.

Canım ne yaptın gece uyudu mu bebiş?
Hava sıcak çocukların iştahı yok.midende üşütme vardı belki bebekte de vardır hafif.
yoruldun dün ama yoğurt meyve sebze işini hallettin.Güle güle yiyin.
Afiyet olsun menün çok güzel.Sütün leptini çok etkileyeceğini sanmıyorum o saatte geceyeçdönük leptin ilerleyen saatlerde bomba etkisi yapıyor.
İnşallah yarın herşey temiz çıkar ve kısa zamanda toparlanırım .şuan sağlıklı huzurlu mutlu olmayı çok istiyorum herkes gibi.

Kızlar menüm

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 2 yumurta beyazı
- 1/4 avokado

Öğle
- ton balıklı salata

Akşam
- 1 kase keten tohumlu koyun yoğurdu

3.5 litre su
Bu hafta 1 kilo daha gitse ne güzel olur
Afiyet olsun canım , inşallah gider 1 kg .bu izni evde hareket ederek değerlendirmeye çalışsan.bahçede ip atlamaya başladın mı ?

Günaydın kızlar
İnşallah canım yarın her şey temiz çıkar
Canım bu ara su ne kadar tüketiyorsun? Su vücudu fazladan ürettiği stres hormonlarından arındırıyormuş

Günaydın canım , inşallah canım.
Suyu çok içerim ama bu ara bazı uzmanların su zehirlenmesi yazılarını okuduktan sonra 3lt yi geçmemeye çalışıyorum.

İyi gidiyorsun canım afiyet olsun
Ben de az önce nerdeyse bir H. Cevizini bitirdim, evdeyim diye kendimi bırakmamam lazım
Sağol canım .Bu ara motive olmaya öyle ihtiyacım var ki anlatamam.
Kesinlikle bırakma canım evde bazen buzdolabının bile çekim kuvveti old düşünüyorum. Git gel aç kapa.Hindistan cevizi beni çok çabuk kesmişti .oğlum merak ettiği için almıştık ama uzin zamandır yemiyorum. Açlık hissini köreltiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…