- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.921
Canım yemekten sonra bir kaç parça hemen iştah kesiyorSağol canım .Bu ara motive olmaya öyle ihtiyacım var ki anlatamam.
Kesinlikle bırakma canım evde bazen buzdolabının bile çekim kuvveti old düşünüyorum. Git gel aç kapa.Hindistan cevizi beni çok çabuk kesmişti .oğlum merak ettiği için almıştık ama uzin zamandır yemiyorum. Açlık hissini köreltiyor mu?
Canım bugünde sarma var bizimkilerin menüsünde. Sarma güzel olmuşa benziyor ben tadına bakmadım
Ohhh afiyet olsun yanında da cacık.sarma hergün olsa yenir.bulgurlu yemiyor musun canım sarma?Canım bugünde sarma var bizimkilerin menüsünde. Sarma güzel olmuşa benziyor ben tadına bakmadım
Canım sen ne yapacaksın yemek? Mide rahatsızlığın geçti umarım
Dün menünde kısır görmedim canım ben
Canım sağol ben hatırlamıyor olabilirim. Olsun bugün yeni bir gün. Akşamı da güzel kapatırsan on numara bir gün olur bugünOhhh afiyet olsun yanında da cacık.sarma hergün olsa yenir.bulgurlu yemiyor musun canım sarma?
Akşamı yazdım mı hiç hatırlamıyorum canım önceki gün de sadece yaptığım kaçamakların birkısmını yazmışımdır kesin.
Bu mesajı atlamışım , kahve sevmem mi hiç .geçenlerde çok içtim geçen geceden sonra sayarak içiyorum.Canım tavsiyelerin ve hatırlatmaların için çok teşekkürler.Canım yemekten sonra bir kaç parça hemen iştah kesiyor
Kahve sever misin? Kahvede çok iyi bu konuda. Bu nedenle olsa gerek mankenler de seviyor kahveyi. İnstagramda nerdeyse şiirler yazıyorlar kahveye
evet canım hem de çok fena gaz yaptı.Afiyet olsun canım , acasa bulgur ve nohut gaz mı yaptı?
Afiyet olsun canım güzel menusabah 08.30
1 yumurta
saf keçi peyniri
domates
1 yk avakado
2 lokma siyez ekmeği
öğlen 13.10
ayran aşı
ara 15.00
2 kayısı
akşam 19.15
1/2 ızgara mercan balığı
2 yk mantı
salata
ara 19.45
3 kayısı
1 kırmızı erik
7 kiraz
2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş
az sonra bol limonlu bir madensuyu içerim.
İnşallah hayırlısı olur canım.Vardır bu kararında da bir hayır inşallah.Kızlar evi beğendim
ev sahibi de hemen sözlesmeyi yapacaktı
bu sefer ben tırstım bir gece düşunup ailemle görüşmek istedim
bakalım yarın sabah ariycam inşallah ev verilmemiş olur
O gaz varya beni mahfediyor üstüne kabızlık duble oluyor.evet canım hem de çok fena gaz yaptı.
Günaydın canımGünaydın kızlar.
Dr a geldim kan tahlilimi verdim şuan ultrason için bekliyorum.
Canım ev 1+1İnşallah hayırlısı olur canım.Vardır bu kararında da bir hayır inşallah.
Ev kaç odalı ?şirin olsun , ne kadarmış kirası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?