- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.681
Evet benim şapşiklerde gerçek tavşan sandı geldiler pusu kurdularSevmek böyle birşey ışte. Ayrılmak zor.
Günaydın kızlar ,günaydın canım.Kızlar çok kötü bir gece geçirdimsıfır uyku birde sokakta kediler kavga ettiler balkondan hortum uzasaydı yıkayacaktım onları o Ne biçim kavga sıcakda ferahlardı
Günaydın canım kesinlikle ben su kabı koyuyorum atıyorlar alışmasın diye birde bu insanlar oruç tutuyorlar açın ve susuzun halinden anlamak içinGünaydın kızlar ,günaydın canım.
Burda bile hava çok sıcak oraları tahmin bile edemiyorum.hafta sonuna serinleyecekmiş hava inşallah.
Kedileri de sıcak vurdu demek , hayvancağızlar.
Gideceğim canım doğru söylüyorsun demekki bana ihtiyaçları var. Onları da.izlemek çok hoşuma gidiyor.O kadar yaşlı değil 1 saat bakamaz mı torununa bence çocuklar ile sende git demek ki seninle özgüven oluyorlar
Bencede Canım gitGideceğim canım doğru söylüyorsun demekki bana ihtiyaçları var. Onları da.izlemek çok hoşuma gidiyor.
Canım Allah yardımcın olsun bugünGünaydın canım
Evet uykusuuk çok zor.bende dün gece hiç uyuyamadim.bebekte erkenden uyandı.
Canım anlamadım tavşanı mı atıyormuş makineyeÇok büyük balon aldılar dedim para yerine bunu ver aldım elinden ağlayacak annesi kalpten gider dedi çok seviyormuş yıkayamoyormuş o uyunca atıyormuş makineye
Günaydın canım evet aslında olabilir benimde göz bandım var ama taksmıyorum rahatsız ediyor
Oyuncak tavşan Canım Rus ay sonra elime aldım kediler de geldi gözleri doldu kızın kıyamam ya evet gecen sosyal medyada vardı 2 gün önce köpeğe tecavüz etmiş adamda görmüş dayak atmış tecavüzcü şikayet etmiş adamda karakolda ifadeye gitmiş düşün birde kamera kayıtları var sinirlerim zıpladıCanım anlamadım tavşanı mı atıyormuş makineye
Hangi ülkeden di kız işte batılı böyle hayvan seviyor ne kötülük gelebilir o kızdan ileride? Bizde insan sevgisi bile zor bulunuyor
Canım evet gitmelisin civcivleri izlemek içinGideceğim canım doğru söylüyorsun demekki bana ihtiyaçları var. Onları da.izlemek çok hoşuma gidiyor.
Geçenlerde ben de göz bandı alacaktım sıkıyor diye almadım tulbent daha iyiGünaydın canım evet aslında olabilir benimde göz bandım var ama taksmıyorum rahatsız ediyor
Evet sıkıyor dur tülbent deneyiyim bende evet bu ülkede doğa,hayvan,cocuk kadın olmayacaksınGeçenlerde ben de göz bandı alacaktım sıkıyor diye almadım tulbent daha iyi
Canım ülkemizde a ) cinsellik bastırılıyor b) bu erkekleri nasıl yetistiriyorlarsa artık kadın çocuk hayvan tanimiyorlar herseyi asagiliyorlar
Evet sıkıyor dur tülbent deneyiyim bende evet bu ülkede doğa,hayvan,cocuk kadın olmayacaksınGeçenlerde ben de göz bandı alacaktım sıkıyor diye almadım tulbent daha iyi
Canım ülkemizde a ) cinsellik bastırılıyor b) bu erkekleri nasıl yetistiriyorlarsa artık kadın çocuk hayvan tanimiyorlar herseyi asagiliyorlar
Kızlar inşallah pazartesi tartılırim ve 56 kiloyu görürüm
dün tartildım 57.2 kg geldim
bunada şükür diyorum
aralıkta 62.5 kiloyu görmüştüm
bir de sanki bütün kiloyu yüzümden alıyorum psikolojimi çok bozmustu bu
Sumo gureslcilerine benziyordu kafam ; )
Senin de canım hepimizin inşallahÇOK iyi maşallah canım ay benzetmen çok komik Allah iyiliğini versin
Amin canımSenin de canım hepimizin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?