Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar çok kötü bir gece geçirdim sıfır uyku birde sokakta kediler kavga ettilerbalkondan hortum uzasaydı yıkayacaktım onları o Ne biçim kavga sıcakda ferahlardı
Günaydın kızlar ,günaydın canım.
Burda bile hava çok sıcak oraları tahmin bile edemiyorum.hafta sonuna serinleyecekmiş hava inşallah.
Kedileri de sıcak vurdu demek , hayvancağızlar.

Günaydın kızlar ,günaydın canım.
Burda bile hava çok sıcak oraları tahmin bile edemiyorum.hafta sonuna serinleyecekmiş hava inşallah.
Kedileri de sıcak vurdu demek , hayvancağızlar.
Günaydın canım kesinlikle ben su kabı koyuyorum atıyorlar alışmasın diye birde bu insanlar oruç tutuyorlar açın ve susuzun halinden anlamak için

Günaydın canım
Evet uykusuuk çok zor.bende dün gece hiç uyuyamadim.bebekte erkenden uyandı.
Canım Allah yardımcın olsun bugün

Kızlar Miyav_su lastrose6 kulak tıkacı kolaylaştırıyor uykuya dalmaya .. yatağım içinde 3 tane vardı herhalde bu sabah
Bazen gözüme tülbent de örtüyorum çok komik ama çok işe yarıyor

Çok büyük balon aldılar dedim para yerine bunu ver aldım elinden ağlayacak annesi kalpten gider dedi çok seviyormuş yıkayamoyormuş o uyunca atıyormuş makineye
Canım anlamadım tavşanı mı atıyormuş makineye
Hangi ülkeden di kız işte batılı böyle hayvan seviyor ne kötülük gelebilir o kızdan ileride? Bizde insan sevgisi bile zor

Günaydın canım evet aslında olabilir benimde göz bandım var ama taksmıyorum rahatsız ediyor

Canım anlamadım tavşanı mı atıyormuş makineye
Hangi ülkeden di kız işte batılı böyle hayvan seviyor ne kötülük gelebilir o kızdan ileride? Bizde insan sevgisi bile zor bulunuyor
Oyuncak tavşan Canım Rus ay sonra elime aldım kediler de geldi gözleri doldu kızın kıyamam ya evet gecen sosyal medyada vardı 2 gün önce köpeğe tecavüz etmiş adamda görmüş dayak atmış tecavüzcü şikayet etmiş adamda karakolda ifadeye gitmiş düşün birde kamera kayıtları var sinirlerim zıpladı

Günaydın canım evet aslında olabilir benimde göz bandım var ama taksmıyorum rahatsız ediyor
Geçenlerde ben de göz bandı alacaktım sıkıyor diye almadım tulbent daha iyi

Canım ülkemizde a ) cinsellik bastırılıyor b) bu erkekleri nasıl yetistiriyorlarsa artık kadın çocuk hayvan tanimiyorlar herseyi asagiliyorlar

Evet sıkıyor dur tülbent deneyiyim bende evet bu ülkede doğa,hayvan,cocuk kadın olmayacaksın

Kızlar inşallah pazartesi tartılırim ve 56 kiloyu görürüm
dün tartildım 57.2 kg geldim
bunada şükür diyorum
aralıkta 62.5 kiloyu görmüştüm
bir de sanki bütün kiloyu yüzümden alıyorum psikolojimi çok bozmustu bu
Sumo gureslcilerine benziyordu kafam ; )

Evet sıkıyor dur tülbent deneyiyim bende evet bu ülkede doğa,hayvan,cocuk kadın olmayacaksın

ÇOK iyi maşallah canım ay benzetmen çok komik Allah iyiliğini versin

Akşam yemeğim
Balık kızartma alabalık paramparça oldu ayçiçek yağı kullanıldı.
Komşunun kızları da gelmişti onlarla ilgilenirken bebeğin uykusu geldi paçama yapıştı balıklar tavaya yapıştı. Eşim panjur taktıracam diye usta çağırmış eve bir taraftan o çok bunaldım büyük de ben yemeycem diyince bağırdım çocuğa büyüdü artık başkasının yanında da olunca üzüldüm.Neyseki komşunun kızlar uslu tüm yavrularımıza maşallah.
Sonrazında bebek uzun süre uyuyamadı yavrucak sıcaktan zaar.
Sabah kahvaltım
Domates biber kavurma (eşimden otlandım)
2 yumurta
Peynir
1 ceviz
Akşam karmaşadan doymamış gibi hissettim az kalsın kalan fıstığa dalacaktım zor tuttum kendimi cuma akşamını bekliyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…