Artık dur demem gerekiyordu

Canım sen şu benim önerdiğim Valeryanı alsana eczaneden bak bana nasıl duacı olacaksın sinirleri yumuşatıyor mışıl mışıl uyutuyor sabah uyanıncada hiç bir uyuşukluk olmuyor
İnşallah yarın erken çıkarsam alayım Canım İnan çok Yorgunum acaba bugün camı kapıyı açtığım için mi uyuyamadım ki normalde heryeri kapatıyorum klimayı açıyorum bugün hava serin diye kapıyı camı açtım

Kızlar çok kötü bir gece geçirdim sıfır uyku birde sokakta kediler kavga ettilerbalkondan hortum uzasaydı yıkayacaktım onları o Ne biçim kavga sıcakda ferahlardı

Sanırım uzun zamandır spor yapmadığım için uyuyamadım vücut çalışmaya başladı dün ilk gün iyiydi kızlar yanlız Sudan korkmayan ben birden korktum ve strese girdim lastrose6 canım hoca arkamdan tuttu sadece bacaklarım ile kolluksa vardı havuzu baştan sona 5 kere gittim geldim

Hoca belkide moral içinde demiş olabilir ilk güne göre iyisin dedi bende Zaten dün şunu dedim gerçekten öğrenmek istiyorum 10 dersi gözden çıkardım dedim oda genelde 2-3 ders geliyorlar bırakıyorlar dedi çok iyi dedi bakalım kızlar sadece su altında baloncuk çıkaramıyorum su yutuyorum

Günaydın kızlar

Kuzu spor olabilir akşam geç yiyorsun o olabilir Miyav_su bugün Allah yardımcın olsun canım uykusuz insan çok fena oluyor. Kaçamak yapmamaya çalış yaşasın Karatay
Birde kedilerin kavgası eklendi ama uzun hortum bulucam balkondan yatak odasına uzatıcam camdan direk onlara suyu tutarım onlara en fazla bu kDar kötülük yapabilirim ki yazın serinlerler Yok öyle ses gürültü hayvanları seven ben çıldırdım gece

Kızlar uyuyamadım çok Yorgun'um biraz Antep fıstığı yedim yenidencan gibi madensuyu içtim Yok niye acaba
Canım yorgunluktan uyuyamamis olabilir misin.

Canım biraz stres olman çok normal. İnsan su yutacakmis gibi hissediyor ama zamanla buna da alisirsin sen.

Bunu da çalışarak cozersin. 5 kere gidip gelmissin bir baloncukta az oluversin.o da zamanla hallolur. Kasların iyi çalışmış canım Ne güzel. Bugün bizim çocukların yüzme kursu var.ben gitmeyeceğim minik havuza atlamak istiyor tutamıyorum.

Günaydın kızlar

Kuzu spor olabilir akşam geç yiyorsun o olabilir Miyav_su bugün Allah yardımcın olsun canım uykusuz insan çok fena oluyor. Kaçamak yapmamaya çalış yaşasın Karatay
Günaydın canım
Evet uykusuuk çok zor.bende dün gece hiç uyuyamadim.bebekte erkenden uyandı.

Gürültü olduğu halde uyuyanlaraa hayranım. Ben her sese uyanırım.

Sanırım yorgunluk stres sorunlar uyutmadı beni birde minoşlar kavga etti gözlerim döndü buradaki kedileri bugün dedim gözüme gözükmeyin inşallah canım çok ama çok istiyorum öğrenmek hayatta öğrenmek istediğim en önemli şeylerden biri bu yüzmesenin büyükler gitmeyecek mi kursa Canım ufaklığı bakabilecek komşun yok mu keşke yakın olsaydık ben bakardım

Yakinimda Kayinvalidem var eşim koymaz. Ama bir teklif edeyim. Eşim götürecek çocukları. Çocuklar da benim gelmemi istiyor napsam yine de gitsem mi acaba. Çocukları hiç krese goturemedim. Benim isim erken başlıyor. Bari buna mi gotursem

Bence çocuklar senin gelmeni istiyorsa git Canım neden eşin koymaz yaşlı mı kayınvaliden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…