• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Regl dolayısıyla şiş olabilirsin bu hafta. Olsun haftaya inince kilom çıkar ortaya.

Tamam canım türk kahvesi hindistan cevizi yağı ile birlikte süper oluyor.
İnşallah canım inşallah , hepberaber görürüz o günleri sağlıcakla en kısa zamanda.
Bir deneyemedim şu hin.cev ile kahveyi merak ediyorum tadını.coco star var çok severdim.

Canım teşekkür ederiz bu iyi oldu.

Ellerine sağlık.

Seni.çok iyi anlıyorum. İş bitmiyor. Ama bir bakımsız büyümüşler böyle oluyor herhalde herkes böyle buyutuyor Allah güzel bir gelecek nasip etsin inşallah.yavrularimiza Sağlıklı huzurlu.
Aminnnn canım inşallahhhh.

Kızlar ben spordan önce icmistim arkadaşımin tavsiyesi üzere daha fazla yağ yakasın demişti benim nabız 200 e çıkınca dedim birdaha tövbe aslı var yani hızlandırıyor metabolizmayi
Dikkat et canım o zaman hele de açken kalp çarpıntısını daha fazla hızlandırabilir .

Canım yerli şu iciyorsunun şu sıcaklar yenidencan yenidencan migde bulantısı ondan mi ki? Geçmiş olsun canım tekrar

Ay bu kızların Miyav_su Miyav_su yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 hamaratligi beni bitiriyor ; )

Hem çalış hem çocuk yetiştir hem de evde kendi dondurmanı imal et :KK66: nerden alıyorsunuz bu enerjiyi kızlar? :KK66:
Sen de hamaratsın canım maşallah. İş başa düşünce birazı oluyor birazı kalıyor öyle geçip gidiyor günler .

Evet canlar menüm geliyor

Sabah
- 2 haşlanmış tam yumurta
- 1 yumurta beyazı
- 3-4 parça taze h. Cevizi
- biraz koyun yoğurdu

Öğle
- 250 gr füme alabalık

Akşam
- 4-5 yk türlü (annem baya yağ koymuş bu gece yağ yakmak hayal oldu :KK66:)
- 2 yk koyun yoğurdu

Öğle bolca proteinden sonra alev alev yanmaya başladığımdan 4 litreye yakın su
henüz yürüyüş yok bakalım
Afiyet olsun canım , yağ zeytin yağı ya da doğal yağsa korkma asıl sağlıklı yağ yemek yakıyormuş canım yağları.
Bir ara sabah yarım çay bardağı zyagı içtim sonra midem almadı malesef içimiz oldum.

sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hellim peyniri
1/4 avakado
domates ve az kırmızı biber

öğlen 13.30
3 tane unsuz mücver
200 gr yoğurt
1 yk keten tohumu

ara 16.00
150 mlt matchalı kefir

akşam 19.00
domates biber soslu 3 tire köfte
3 yk yoğurtlu çiğ pancar mezesi

ara 20.30
2 dilim karpuz
50 mlt matchalı kefir

yatana kadar 3 lt su
55+20= 75 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım , gene çok güzel menün bilmediğim tatlar var ama bu sefer sorup seni yormayayım bari yoksa çok sık olacak.

Dürümde ızgara köfte Canım yanında turşu suyu turşu oh iyi geldi 1 saat yüzme ve 45 dk yürüyüş sonrası dopingli oldum
Maşallah canım süper olmuş hareket yediklerinin üstüne bir de mevcut yağları yakmışsındır kesin.

Ay kızlar zor yazıyorum çok ama çok Yorgunum iyi geceler sabah 05.00 uyanış :KK200::KK200::KK200:
Allah yardımcın olsun canım.

Sanırım uzun zamandır spor yapmadığım için uyuyamadım vücut çalışmaya başladı dün ilk gün iyiydi kızlar yanlız Sudan korkmayan ben birden korktum ve strese girdim lastrose6 lastrose6 canım hoca arkamdan tuttu sadece bacaklarım ile kolluksa vardı havuzu baştan sona 5 kere gittim geldim
Sudan çok korkuyorum ben ne olur sonuç bilmem Belki Allahım bir güç verir de öğrenirim inşallah.

Hoca belkide moral içinde demiş olabilir ilk güne göre iyisin dedi bende Zaten dün şunu dedim gerçekten öğrenmek istiyorum 10 dersi gözden çıkardım dedim oda genelde 2-3 ders geliyorlar bırakıyorlar dedi çok iyi dedi bakalım kızlar sadece su altında baloncuk çıkaramıyorum su yutuyorum
Neden moral için desin canım bence doğruları söymemiştir.inşallah kolayca ve zevle öğrenersin.

Dürüm de ızgara köfte ve turşu suyu :KK53:
O dürümü nasıl özledim bir bilsen var yaaa...bir dalarzam sonunu düşünemiyorum.

Korktum birden nedense heyecan yaptım ama güzel geçti yarını iple çekiyorum. :KK53::KK53::KK53:
Çok sevindim canım.İnşallah balık gibi yüzersin kurs sonunda darısı da bana inşallah.
İnşallah canım en kısa zamanda öğrenirsin
İnşallah canım

O dürümü nasıl özledim bir bilsen var yaaa...bir dalarzam sonunu düşünemiyorum.

Çok sevindim canım.İnşallah balık gibi yüzersin kurs sonunda darısı da bana inşallah.

İnşallah canım
Ben bir tane yedim Canım içine bol yeşillik ve soğanlı yaptırdım yanında turşu ve turşu suyu süper oldu inşallah canım tek dileğim o yapamazsam eşimin dilinden kurtulamam en son fıtness gitmedim ya çok söylendi neler neler dedi bana ağlattı beni

Back
X