Artık dur demem gerekiyordu

Regl dolayısıyla şiş olabilirsin bu hafta. Olsun haftaya inince kilom çıkar ortaya.

Tamam canım türk kahvesi hindistan cevizi yağı ile birlikte süper oluyor.
İnşallah canım inşallah , hepberaber görürüz o günleri sağlıcakla en kısa zamanda.
Bir deneyemedim şu hin.cev ile kahveyi merak ediyorum tadını.coco star var çok severdim.

Aminnnn canım inşallahhhh.

Kızlar ben spordan önce icmistim arkadaşımin tavsiyesi üzere daha fazla yağ yakasın demişti benim nabız 200 e çıkınca dedim birdaha tövbe aslı var yani hızlandırıyor metabolizmayi
Dikkat et canım o zaman hele de açken kalp çarpıntısını daha fazla hızlandırabilir .

Sen de hamaratsın canım maşallah. İş başa düşünce birazı oluyor birazı kalıyor öyle geçip gidiyor günler .

Afiyet olsun canım , yağ zeytin yağı ya da doğal yağsa korkma asıl sağlıklı yağ yemek yakıyormuş canım yağları.
Bir ara sabah yarım çay bardağı zyagı içtim sonra midem almadı malesef içimiz oldum.

Afiyet olsun canım , gene çok güzel menün bilmediğim tatlar var ama bu sefer sorup seni yormayayım bari yoksa çok sık olacak.

Dürümde ızgara köfte Canım yanında turşu suyu turşu oh iyi geldi 1 saat yüzme ve 45 dk yürüyüş sonrası dopingli oldum
Maşallah canım süper olmuş hareket yediklerinin üstüne bir de mevcut yağları yakmışsındır kesin.

Ay kızlar zor yazıyorum çok ama çok Yorgunum iyi geceler sabah 05.00 uyanış
Allah yardımcın olsun canım.

Sudan çok korkuyorum ben ne olur sonuç bilmem Belki Allahım bir güç verir de öğrenirim inşallah.

Neden moral için desin canım bence doğruları söymemiştir.inşallah kolayca ve zevle öğrenersin.

Dürüm de ızgara köfte ve turşu suyu
O dürümü nasıl özledim bir bilsen var yaaa...bir dalarzam sonunu düşünemiyorum.

Korktum birden nedense heyecan yaptım ama güzel geçti yarını iple çekiyorum.
Çok sevindim canım.İnşallah balık gibi yüzersin kurs sonunda darısı da bana inşallah.
İnşallah canım en kısa zamanda öğrenirsin
İnşallah canım

Ben bir tane yedim Canım içine bol yeşillik ve soğanlı yaptırdım yanında turşu ve turşu suyu süper oldu inşallah canım tek dileğim o yapamazsam eşimin dilinden kurtulamam en son fıtness gitmedim ya çok söylendi neler neler dedi bana ağlattı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…