- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.721
Ben marul yaprağında hamburger yaptım Canım ıceberg ile Harika oluyor
Marul yaprağı diyince çiğ köfte mercimek köftesi aklıma geldi.
Bugün neden durmadan ağzım sulanıyorBen bir tane yedim Canım içine bol yeşillik ve soğanlı yaptırdım yanında turşu ve turşu suyu süper oldu inşallah canım tek dileğim o yapamazsam eşimin dilinden kurtulamam en son fıtness gitmedim ya çok söylendi neler neler dedi bana ağlattı beni
Ben bugün yemek yiyemem çünkü sabah rehber abi zorla ağzıma baklava verdiBugün neden durmadan ağzım sulanıyor
Neden bulanıyor acaba?Ben bugün yemek yiyemem çünkü sabah rehber abi zorla ağzıma baklava verdiyemezsen konuşmam dedi eli ile yedirdi kızlar midem bulanıyor
Çok sevdiğim insan bende şeker varya Canım mide bulantısı yapıyor çıkarmazsam olmuyor çok ısrar etti bebeği olmuş onun için Alanya'dan getirmiş gözlerim ağrıyor kötü oldumNeden bulanıyor acaba?
Böyle zorlayanlarda var ya , ısırsaydın keşke elini.
Allak kolay ödeme nasip etsin canım. Sıkma canını.Birde toptancı aradı of ctesi ödeme yap geliyorum. Diye acayip Canım sıkıldı
Amin canım sağol Bencede dingin vücutla öğrenmek çok daha iyi Canım evde rezene varsa iç bak nasıl uykun gelir oh mis gibi yat uyuAllak kolay ödeme nasip etsin canım. Sıkma canını.
Bir yüzme kursuna gittim ne kaynatttiniz bu kadar bensiz. Bebek emziriyorum. Bizim yavrular çok yorgunlar. Gece de 11 de yattilardi. Pek yuzemediler haliyle. Artık uyku saatlerine dikkat etmem gerekiyor.
Yoksa orda yorgun baygın duruyorlar.
Cumaya inşallah daha iyi olur.
Sabah kahvaltim
2 yumurta
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
5 biber
Bol peynir.
Cokvyorgunum . biraz UyusAm iyi olacak ama uyuyamam ki. Alışkanlık ışte.
İyi fikir deneyecegim.Amin canım sağol Bencede dingin vücutla öğrenmek çok daha iyi Canım evde rezene varsa iç bak nasıl uykun gelir oh mis gibi yat uyu
Şeker hastasıyım hastalanayim mi yiyemedim deseydin canımÇok sevdiğim insan bende şeker varya Canım mide bulantısı yapıyor çıkarmazsam olmuyor çok ısrar etti bebeği olmuş onun için Alanya'dan getirmiş gözlerim ağrıyor kötü oldum
Dedim Canım adam olmazda olmaz dedi ya su içtim habire ancak kendime geldim birazdan dükkanı elemanı bırakıp 17.30 otobüsü ile gitmeyi düşünüyorum uykusuzlukta olunca fena çarpıldımŞeker hastasıyım hastalanayim mi yiyemedim deseydin canım
Regli mi yaklaşıyor CanımKızlar bu sabah kahvaltıda hiç doymuycam zannettim
yarım hindistan cevizini yedim
3 yumurta beyazı
1 tam yumurta
Bir kaç saat sonra tekrar açtım ..
Öğle 125 gr füme alabalıktan sonra bir sakinledim
şimdi her şey kontrol altında çok şükür
İceberg nedirBen marul yaprağında hamburger yaptım Canım ıceberg ile Harika oluyor
Limonlu su iç.Çok sevdiğim insan bende şeker varya Canım mide bulantısı yapıyor çıkarmazsam olmuyor çok ısrar etti bebeği olmuş onun için Alanya'dan getirmiş gözlerim ağrıyor kötü oldum
Allahım ödeme kolaylığı versin canım inşallah işlerin rast gider.Birde toptancı aradı of ctesi ödeme yap geliyorum. Diye acayip Canım sıkıldı
Marul çeşiti Canım şöyle anlatayım bu çiğ köftecilerde oluyor onlardan genelde orada gördüm benİceberg nedir
Limonlu su iç.
Allahım ödeme kolaylığı versin canım inşallah işlerin rast gider.
Yazık kuzulara.benim büyük de uykusuz olunca gün boyu sinirli ve dalgın oluyor.Allak kolay ödeme nasip etsin canım. Sıkma canını.
Bir yüzme kursuna gittim ne kaynatttiniz bu kadar bensiz. Bebek emziriyorum. Bizim yavrular çok yorgunlar. Gece de 11 de yattilardi. Pek yuzemediler haliyle. Artık uyku saatlerine dikkat etmem gerekiyor.
Yoksa orda yorgun baygın duruyorlar.
Cumaya inşallah daha iyi olur.
Sabah kahvaltim
2 yumurta
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
5 biber
Bol peynir.
Cokvyorgunum . biraz UyusAm iyi olacak ama uyuyamam ki. Alışkanlık ışte.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.Çok sevdiğim insan bende şeker varya Canım mide bulantısı yapıyor çıkarmazsam olmuyor çok ısrar etti bebeği olmuş onun için Alanya'dan getirmiş gözlerim ağrıyor kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?