- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.641
Oh afiyet olsun canımRegl dolayısıyla şiş olabilirsin bu hafta. Olsun haftaya inince kilom çıkar ortaya.
Tamam canım türk kahvesi hindistan cevizi yağı ile birlikte süper oluyor.
Bende erik yedim son 1 tane kalmıştı gündüzleri sıcaklar bayıyor beni 4 litreye yakın su tüketiyorum kızlar birde evde sade madensuyuKızlar gece çerez çok fena baklava yemiş gibi kilo yapıyor
Sıcaklarda mineral kaybımız oluyor bende öyle oluyor regli zamanında öyle geçiyor madensuyu ve ayranı karıştırıp içeceksin Canım tavsiye ederimCanım yerli şu iciyorsunun şu sıcaklaryenidencan migde bulantısı ondan mi ki? Geçmiş olsun canım tekrar
Ay bu kızlarınMiyav_su yenidencan lastrose6 hamaratligi beni bitiriyor ; )
Hem çalış hem çocuk yetiştir hem de evde kendi dondurmanı imal etnerden alıyorsunuz bu enerjiyi kızlar?
Harika gidiyorsun maşallah canım afiyet olsunsabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hellim peyniriharika
1/4 avakado
domates ve az kırmızı biber
öğlen 13.30
3 tane unsuz mücver
200 gr yoğurt
1 yk keten tohumu
ara 16.00
150 mlt matchalı kefir
akşam 19.00
domates biber soslu 3 tire köfte
3 yk yoğurtlu çiğ pancar mezesi
ara 20.30
2 dilim karpuz
50 mlt matchalı kefir
yatana kadar 3 lt su
55+20= 75 dk tempolu yürüyüş
inşallah tatlım yaa geçen hafta biraz bozdum hemen artı oldum 1 kiloHarika gidiyorsun maşallah canım afiyet olsun
cısss yemiyorsun değil mi????İyi geceler kızlar şu siparişim gelsede yiyip kaçsam
Afiyet olsun canım iyi gecelerİyi geceler kızlar şu siparişim gelsede yiyip kaçsam
Hatunun bilmediği bir şey yok ; )Sıcaklarda mineral kaybımız oluyor bende öyle oluyor regli zamanında öyle geçiyor madensuyu ve ayranı karıştırıp içeceksin Canım tavsiye ederim
Dürümde ızgara köfte Canım yanında turşu suyu turşu oh iyi geldi 1 saat yüzme ve 45 dk yürüyüş sonrası dopingli oldumcısss yemiyorsun değil mi????
Teşekkürler canimOh afiyet olsun canım
Kitap kurdu o . ondan bilirHatunun bilmediği bir şey yok ; )
Canım ilk kurs nasıl geçti herşey yolunda miydi. Öğretmenini sevmen çok önemli. Bence sen hızlı ogreneceksin. Kendine şaşıracaksın hatta. Bir saat yuzdukten sonra 1.5 kilometre yuruduysen dürüm iyi gelir tabi. Afiyet olsun sana. Allah rahatlık versin. Ütü den de hiç hoşlanmam ama yapınca da mükemmel duruyor elbiseler. Allah kolaylık versin. İnşallah eşinin işleri de düzene girer istediğiniz gibi olur herşey.Ay kızlar zor yazıyorum çok ama çok Yorgunum iyi geceler sabah 05.00 uyanış
Ben eskiden bilmezdim yer içer gezerdim. Sonra anne olunca öğreniyor insan istersen öğrenme çocuklar sağlıksız mi olsun. Ama benim görüşüm sende hamaratsin kim koyun yogurdumayalar. Bende bakarken sevdiğim şeyleri çok iyi yapardım. Ama doğruyu söylemek gerekirse eşim benden daha güzel yemek yapar. hazır olunca da iyi . OluyormuşCanım yerli şu iciyorsunun şu sıcaklaryenidencan migde bulantısı ondan mi ki? Geçmiş olsun canım tekrar
Ay bu kızlarınMiyav_su yenidencan lastrose6 hamaratligi beni bitiriyor ; )
Hem çalış hem çocuk yetiştir hem de evde kendi dondurmanı imal etnerden alıyorsunuz bu enerjiyi kızlar?
Ay çok şanslısın canım en iyi ahçılar erkekler diyorlar ya belli ki öyleBen eskiden bilmezdim yer içer gezerdim. Sonra anne olunca öğreniyor insan istersen öğrenme çocuklar sağlıksız mi olsun. Ama benim görüşüm sende hamaratsin kim koyun yogurdumayalar. Bende bakarken sevdiğim şeyleri çok iyi yapardım. Ama doğruyu söylemek gerekirse eşim benden daha güzel yemek yapar. hazır olunca da iyi . Oluyormuş.
Bir kızım iki oğlum var. İlki kız digerleri erkek. Kemik suyu çok.sağlıklı ve besleyici.. Hergün icsek çok iyi olur. Hücrelerinin bayram eder. Ben genelde çocuklarıma yedirmeye özen gösteriyorum.hatta bazen makarnayı bile etsuyu ile pilav gibi pişirip sevdikleri tarzda sosluyorum. Sana şimdiden afiyet olsun. İyi geceler artık bende uyuyayim bari.Ay çok şanslısın canım en iyi ahçılar erkekler diyorlar ya belli ki öyle
Bir de canımlastrose6 üç çocuğun vardı değil mi? Bebek erkek bir prensesin var diğeride mi kız? Merak ettim
Kızlar cuma dan itibaren izinliyim
İş yerinde sağolsunşar bir daha gelmiycekmişim gibi yığıyorlar işleri üzerime bugün altında kaldım resmen ama olsun bir kaç gün rahat edeceğim inşallah
Annem et/kemik kaynatmış az önce bir kaç çay bardağı kemik suyu ayırdım ve buz dolabına attım
Her pazar bir bardak içeyim diyorum
Bir arkadaşım her gün içiyor bir çay bardağı kendisi bir üst insan modeli zaten
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
Canım sen şu benim önerdiğim Valeryanı alsana eczaneden bak bana nasıl duacı olacaksın sinirleri yumuşatıyor mışıl mışıl uyutuyor sabah uyanıncada hiç bir uyuşukluk olmuyorKızlar uyuyamadım çok Yorgun'umbiraz Antep fıstığı yedim yenidencan gibi madensuyu içtim Yok niye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?