- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.561
Günaydın canım. Tatil olanları ağustosta inşallah. Temmuz. Memleketteyiz.size te gideceğiz bu yıl inşallah. 5 gün yetiyor çocuklarla. Son günler yorucu oluyor.Allah kısmet ederse tabii.Günaydın kızlar .hepberaber yeni güne merhaba
Nasılsınız , tatil planları yapan var mı?
O kadar tatilsedim ki biraz anlatın tatil moduna girmek istiyorum.
Amin canım amin.Amin cümlemize vefalı saygılı çalışkan sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.
İnşallah gidersin canım. Ruhuna iyi gelir saz. Eğlenceli olur.Ay canım inşallah inşallah.bir 3 4 ay saz kursuna gitmiştim sonra öylece kaldı.Oğlum 10 yaşına gelince kendisi de isterse tabi göndermek istiyorum ve onunla ben de gitmek istiyorum.
evet canim ben mayaliyorum
sonra ağzım koyunsu koyunsu kokuyor ya çok hoşuma gidiyor
Eline sağlık , bu yaşta bu beceri bu devirde.kızlar genelde hazır yemeyi tercih ediyorlar aferin sana.Afiyet olsun canım bende inek sütü ve yoğurdunu sevmiyorum en güzeli koyun yoğurdu ellerine sağlık
Aralar 5 saat ise menu güzel. Limonlu soda limonu kendin sıktın değil mi? Afiyet olsunMerhaba bugun dördüncü günüm bana şişman diyenlerin inadına diyetin 3 gün mü diyenlerin inadına bu dört gün 134 gün olacak inşallah hatta belki o kadar a gerek bile kalmayacak sabah :
2 yumurta doğal tereyağı ile 8 zeytin bir avuç peynir bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı kaymak
Ara limonlu soda
Akşm bol sebzeli kabak yemegi bir kase yoğurt bir kase soğuk ayran aşı içinde nohut buğday ve fasulye vardı
Kahvaltıyı birde arada sütlü kahve içtim şekersiz
Yanlışım war mı kızlar tam bilmiyorum
Afiyet olsun. Umarım karpuzu yemedinsabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem
öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt
akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran
yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş
belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.
Sağol canımAfiyet olsun yine balıklar yenmiş. Akşamı da.hafif gecirmissin çok iyi yapmışsın.
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım.
İnşallah canım bağlama da hoşuma gidiyor benimAy canım inşallah inşallah.bir 3 4 ay saz kursuna gitmiştim sonra öylece kaldı.Oğlum 10 yaşına gelince kendisi de isterse tabi göndermek istiyorum ve onunla ben de gitmek istiyorum.
Teşekkürler canım sevmiyor musun tadınıEline sağlık , bu yaşta bu beceri bu devirde.kızlar genelde hazır yemeyi tercih ediyorlar aferin sana.
Ben de koyun yoğurdu yiyemiyorum kızlar.Ama en iyisi keçi koyunmuş.
Afiyet olsun canım güzel menuMerhaba bugun dördüncü günüm bana şişman diyenlerin inadına diyetin 3 gün mü diyenlerin inadına bu dört gün 134 gün olacak inşallah hatta belki o kadar a gerek bile kalmayacak sabah :
2 yumurta doğal tereyağı ile 8 zeytin bir avuç peynir bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı kaymak
Ara limonlu soda
Akşm bol sebzeli kabak yemegi bir kase yoğurt bir kase soğuk ayran aşı içinde nohut buğday ve fasulye vardı
Kahvaltıyı birde arada sütlü kahve içtim şekersiz
Yanlışım war mı kızlar tam bilmiyorum
İnşallah iyi bir tatil geçirirsin canım.Günaydın canım. Tatil olanları ağustosta inşallah. Temmuz. Memleketteyiz.size te gideceğiz bu yıl inşallah. 5 gün yetiyor çocuklarla. Son günler yorucu oluyor.Allah kısmet ederse tabii.
Evet ya çalarken türküleri patlatmak falan ne havalı olurdu .İnşallah gidersin canım. Ruhuna iyi gelir saz. Eğlenceli olur.
Damak tadım küçüklükten alışmamış galiba ondan bir de yağı damağıma yapışır ya .Ama yağlı yağlı ne faydalıdır.Teşekkürler canım sevmiyor musun tadını
Sabah kahvaltımı paylaşmıştım ama olsun gene paylaşırım.bazen ben de kaçırıyorum mesajları.Çoklu alıntı yapmaya çalıştım güyaalakasız bir mesaj oldu
yenidencan lastrose6 Miyav_su kızlar siz dün menu paylasmadiniz ben mi kaçırdım gözden
Oyyyy oyyy ne olacak bu milletin hali böyle. O katkılı bu katkılı .Allah yardımcımız olsun inşallah.Taş devri diyeti kitabını oku Canım karatayın ögrencisi orada hazır yoğurt ve ayranlarda neler var ayrıntılı yazıyor
Afiyet olsun canım , az sonra öğrenirizsabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem
öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt
akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran
yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş
belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.
Afiyet olsun canım , az yiyor gibisin sabah yumurtanın yanına kalsiyum alsan iyi olur diye düşünüyorum peynir yemelisin mesela kahvaltıda.Bugün çizelgenin 2. gününü tamamladım çok şükür
Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 2-3 parça taze h. Cevizi
Öğle
- 250 gr füme alabalık
Akşam
- 1 kase koyun yoğurdu
Şimdiye kadar 3 litre su
30 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?