Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın kızlar .hepberaber yeni güne merhaba
Nasılsınız , tatil planları yapan var mı?
O kadar tatilsedim ki biraz anlatın tatil moduna girmek istiyorum.
Günaydın canım. Tatil olanları ağustosta inşallah. Temmuz. Memleketteyiz.size te gideceğiz bu yıl inşallah. 5 gün yetiyor çocuklarla. Son günler yorucu oluyor.Allah kısmet ederse tabii.

evet canim ben mayaliyorum
sonra ağzım koyunsu koyunsu kokuyor ya çok hoşuma gidiyor

Afiyet olsun canım bende inek sütü ve yoğurdunu sevmiyorum en güzeli koyun yoğurdu ellerine sağlık
Eline sağlık , bu yaşta bu beceri bu devirde.kızlar genelde hazır yemeyi tercih ediyorlar aferin sana.
Ben de koyun yoğurdu yiyemiyorum kızlar.Ama en iyisi keçi koyunmuş.

Aralar 5 saat ise menu güzel. Limonlu soda limonu kendin sıktın değil mi? Afiyet olsun

Afiyet olsun. Umarım karpuzu yemedin

Afiyet olsun canım güzel menu
karatay hoca balı önermiyor o da zaten bir tk

Çoklu alıntı yapmaya çalıştım güya alakasız bir mesaj oldu

yenidencan lastrose6 Miyav_su kızlar siz dün menu paylasmadiniz ben mi kaçırdım gözden
Sabah kahvaltımı paylaşmıştım ama olsun gene paylaşırım.bazen ben de kaçırıyorum mesajları.
Dün sabah kahvaltım
Hazır Döner üzerine 3 yumurta
Peynir
Zeytin
Çay
Türk Kahvesi
Galiba 1 bardak da süt .bebeğe ısıtmıştım ama benden biberon almıyor gene de deneyeyim dedim olmadı.
Dün akşam
2 kase koyu mercimek çorbası
Dondurulmuş ithal uskumru tavada
Yeşil soğan
Domates salatalık

Su sabah
2 haşlanmış yumurta
11 yeşil zeytin
Peynir
Domates salatalık
Çay
Türk kahvesi içmezsem eyılamıyorum.

Afiyet olsun canım , az sonra öğreniriz lastrose6 60kiloyum un karpuz yiyip yemediğini

Afiyet olsun canım , az yiyor gibisin sabah yumurtanın yanına kalsiyum alsan iyi olur diye düşünüyorum peynir yemelisin mesela kahvaltıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…