- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.521
Sorma sanırım kuşu ötmeye başlamışhadi ya vay velet vay
Hayallrim hep yarım kaldi. Eskiden deli akıyordu kanım. Pek düşünmezdim ardimi.şimdi 3 çocuk bana birşey olursa onları bırakmak istemiyorum. Allah bilir yine de doğumdan sonra böyle düşünür oldum. Acaba 50 yasinda sonra çalabilir miyimKeşke gitseymişsin Canım ama ileride gidersin neden olmasın
Almamı istemiyor. BeyfendiKesinlikle gideceğim Canım bu arada araba kullanmayı ne babandan nede eşinden öğrenemezsin Canım bayan hocadan ders al bence
İşte o yüzden diyorum hoca tut diye seni zora sokarAlmamı istemiyor. Beyfendi
İnsanlar kaç yaşından sonra neler öğreniyorlar yapıyorlar hiç vazgeçme CanımHayallrim hep yarım kaldi. Eskiden deli akıyordu kanım. Pek düşünmezdim ardimi.şimdi 3 çocuk bana birşey olursa onları bırakmak istemiyorum. Allah bilir yine de doğumdan sonra böyle düşünür oldum. Acaba 50 yasinda sonra çalabilir miyim
İnşallah en kısa zamanda öğrenirsin canım.hem de eğlenir stres atarsın inşallah.Bende öyle düşündüm ablam sa yeğenime ders almıştı ona sordum haftada 2 gün ara ile gitmiş bende öyle yapıcam hem salı -perşembe burası yoğun olmuyor elemana güvenebilirsem saat 15.00 çıkmayı düşünüyorum evde biraz uyuyup öyle gideyim diyorum bakalım işte pek yapamam ya onu bırakıp
Olmazzzz öyle birşey duymak istemiyoruz.1 gün kaçamak olur ama 2 3 gün olmaz bayram bitti 2.parti kurban Bayramına artık inşallah. O da bol kavurma pirzola zaten serbest.
Ayy çok umut kapladı içimi. İnşallah canım.İnsanlar kaç yaşından sonra neler öğreniyorlar yapıyorlar hiç vazgeçme Canım
Aaaa bu kadar erken mi.Sorma sanırım kuşu ötmeye başlamış
Evet canım daha iyisi bekliyor ondan olmadı öyle düşünmek lazım ...Benim ki de tam tutmamış nolcak bu hafta da böyle yiyelim. Birşey olmaz.
Canım sen strese girme hayırlı olan herşey Allah in izniyle istesek de istemesekte oluyor. Senin kısmetim bekliyor merak etme.
Ne bileyim öyle tahmin ediyorum canım müşterilerin her yerine bakıyor malum hepsi yarı çıplak geldiği için parfüm sıkmalar fısfıs eşimde aynısını düşünüyorAaaa bu kadar erken mi.
2 oğlan var bende.
Neden olmasın canım olur inşallah.çocuklarımız da destek verir inşallah.Hayallrim hep yarım kaldi. Eskiden deli akıyordu kanım. Pek düşünmezdim ardimi.şimdi 3 çocuk bana birşey olursa onları bırakmak istemiyorum. Allah bilir yine de doğumdan sonra böyle düşünür oldum. Acaba 50 yasinda sonra çalabilir miyim
İki yerinden vardı orayı temizlendi canımRecellli yeri temizle hepsine mi bulaştı acaba.kalan yer temizse orayı yersin.
Çinli bir adam var dur onu bulayım bir izleAyy çok umut kapladı içimi. İnşallah canım.
Benim büyük de yapıyor fısfıs.pijamaylü da dışarı çıkar onun için sorun değilNe bileyim öyle tahmin ediyorum canım müşterilerin her yerine bakıyor malum hepsi yarı çıplak geldiği için parfüm sıkmalar fısfıs eşimde aynısını düşünüyor
Ayy çok umut kapladı içimi. İnşallah canım.
Benimkinin dediği dedik. Nasıl olacak bakalim yazın sonuna kadar.İşte o yüzden diyorum hoca tut diye seni zora sokar
Sorma 6 sınıfta başlıyorlar kızları konuşmaya bizim öğrenciler.Aaaa bu kadar erken mi.
2 oğlan var bende.
Yedikleri hormonlu gıdalar erken ergenlik getiriyor Canım benim kız yeğenim göğüsleri çıkmış sütyen takıyor ki ben lise sonda Bile takmıyordum düşün yAniSorma 6 sınıfta başlıyorlar kızları konuşmaya bizim öğrenciler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?