- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.581
Afiyet olsun canım çok iyi başlangıcın Ama bal yerine sabahları bir avuç meyve ye.Merhaba bugun dördüncü günüm bana şişman diyenlerin inadına diyetin 3 gün mü diyenlerin inadına bu dört gün 134 gün olacak inşallah hatta belki o kadar a gerek bile kalmayacak sabah :
2 yumurta doğal tereyağı ile 8 zeytin bir avuç peynir bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı kaymak
Ara limonlu soda
Akşm bol sebzeli kabak yemegi bir kase yoğurt bir kase soğuk ayran aşı içinde nohut buğday ve fasulye vardı
Kahvaltıyı birde arada sütlü kahve içtim şekersiz
Yanlışım war mı kızlar tam bilmiyorum
Döneri hatırlar gibi oldum canım kusura bakmaHa bir de dün öğlen 2 de büyük konserve kavanozu koyu ayran içtim kızlar.
Öğle yemeğinde pirinçli dolma vardı.
Doğru canım dün az oldu bugün sabah da mutfağa zaten zor yetiştimAfiyet olsun canım , az yiyor gibisin sabah yumurtanın yanına kalsiyum alsan iyi olur diye düşünüyorum peynir yemelisin mesela kahvaltıda.
Evet canımÇoklu alıntı yapmaya çalıştım güyaalakasız bir mesaj oldu
yenidencan lastrose6 @Miyav_su kızlar siz dün menu paylasmadiniz ben mi kaçırdım gözden
Akıllı telefon kendi istediğini yazmış size yazmisİnşallah iyi bir tatil geçirirsin canım.
Nereye gideceğinizi anlamadım
Ne kusuru canım olur mu öyle şey.Döneri hatırlar gibi oldum canım kusura bakma
sanırımlastrose6 da paylaşmıştı dün kahvaltısını siz yemeğin ardından paylaşıyorsunuz ben akşam yazınca herkeside öyle bekliyorum
Vücudun ihtiyacından az yemek de iyi olmuyor canım.Ama proteini balık olarak almak da çok iyi .Kendimden de tesbit ettiğim balık kilo vermeyi hızlandırıyor gibi.Doğru canım dün az oldu bugün sabah da mutfağa zaten zor yetiştim
Afiyet olsun canım , menün gene çok güzel.cumaya 89 u göreceksin.Evet canım
Unuttum paylaşmayı
Sabah
2.yumurta
3 zeytin
Peynir
Salatalık
Domates
Çay
Akşam
Kalp kavurma
Patlıcan közleme
Yoğurt
Bu sabah kahvaltim
2 yumurta
3.zeytin
Yoğurt
Domates
Salatalık
Çay
İnşallah canım hergünümüz sağlık ve mutlulukle dolsun inşallah.Sağlık olsun da tatil olmasa da olur.Akıllı telefon kendi istediğini yazmış size yazmis
Asli side olacaktı. İnşallah iyi olur. Geçen sene.sabah gidecektik tatile o gece kızımın köprücük kemiği kırılmıştı. Sağlıkla sihhatle gider geliriz inşallah.
Senin bir planın var mi ?? Neler yapacaksın tatilde.
İnşallah 89 oluruZ rahatlariz. Gitse de kurtulsak kilolardanAfiyet olsun canım , menün gene çok güzel.cumaya 89 u göreceksin.
Ben de 2 gündür akşamları fıstık kaçamağı yapmadım belki ben de görürüm.
Canım fıstık kacamagi yapmadigin iyi olmuş.senin kilon hemen değişir . hızlı veriyorsun maşallah. Bu hız devam.İnşallah canım hergünümüz sağlık ve mutlulukle dolsun inşallah.Sağlık olsun da tatil olmasa da olur.
Side güzel diyorlar ben de hiç gitmedim.her sene eşimin semineri olur onunla biz de gideriz 3 4 gün .hiç önceden rezerve edip gidemedik.Benim izin tarihi belli olmuyor çünkü.
Ağustos ortasına kadar süreci devam edecek olan işim var.Bu süre içinde belki 3 4 gün izin alıp yakın bir yere gidebiliriz oğlum sıkıldı yazık evin içinde.Sonrasında da ya 2 ya 3 hafta eşimin memleketine gideriz.Pek tatile benzemese de oğlum için değişiklik oluyor işte.
Köyden peynir aldım. Çok hoşuma gidiyor tadı her öğün yiyorum. Tokta tutuyor. Akşam ogununde canım yanında yemistim yazmayı unutmuşum.Afiyet olsun canım , menün gene çok güzel.cumaya 89 u göreceksin.
Ben de 2 gündür akşamları fıstık kaçamağı yapmadım belki ben de görürüm.
İnşallah gider canım , çok istiyorum 10 15 kilo daha vermeyi.İnşallah 89 oluruZ rahatlariz. Gitse de kurtulsak kilolardan
Zaten takılmamaya çalışıyorum canım arada kızzamda çoğunu es geçmeye çalışıyorum. Evet canım doğru ben de sık gidemiyorum anneme biraz da benden çok kalabalık oluyor bazen çocuklar birbiriyle inatlaşınca büyükler gereksiz müdahalelerde bulunuyor ve biraz da bebek anca beşiğinde uyuyor uyuyamazsa yüzünü gözünü tırmalamaya başlıyor. Bana gelmeleri benim için daha uygun oluyor.Canım fıstık kacamagi yapmadigin iyi olmuş.senin kilon hemen değişir . hızlı veriyorsun maşallah. Bu hız devam.
Eşinin memleketine gitmek iyi olur değişiklik olur. Az görüp az isiteceksin. O zaman herşey yolunda oluyor. Ben iki apartman dibimde kayinvalide m hafta dabir gidemiyorum bile. Kendi anneme haftada bir yollar eşim 2 olursa kıyamet kopar çünkü.annemin de başı kalabalık mersin 'deki abimler yıllık izinde. 3 çocuğu var birde ben olursam başlarında 3 çocukla düğün gibi olur. Gene de gittim geçen hafta. Annemi görmek iyi geldi. Bahçenin işi bitmediki vişne kiraz indirdi annemler. Zaman öylece geçti gitti.
Aralar 5 saat ise menu güzel. Limonlu soda limonu kendin sıktın değil mi? Afiyet olsun
Bebegin düzeni herşeyden önemli. Çok zor oluyor yoksa.Allah onların yokluğunu göstermesin bizeZaten takılmamaya çalışıyorum canım arada kızzamda çoğunu es geçmeye çalışıyorum. Evet canım doğru ben de sık gidemiyorum anneme biraz da benden çok kalabalık oluyor bazen çocuklar birbiriyle inatlaşınca büyükler gereksiz müdahalelerde bulunuyor ve biraz da bebek anca beşiğinde uyuyor uyuyamazsa yüzünü gözünü tırmalamaya başlıyor. Bana gelmeleri benim için daha uygun oluyor.
Allahım annelerimizu bayımğzdan eksik etmesin.
C plus ı ne için iciyorsun?? 5 saatten sonra acikmadiysan sorun yok. En geç 8 de yemek bitmiş olacak. Suni şeker bal yasak ben görmemiştim.Ara beş saatten daha uzun sürdü sıkıntı oluyor mu? Malesef c Plus içtim
Acaba yaz bitimine vermiş olur muyuz? Yani temmuz ve ağustos. Ne güzel olur. .İnşallah gider canım , çok istiyorum 10 15 kilo daha vermeyi.
Afiyet olsun canım.gerçekten de peynir tok tutuyor peynir beni biraz zorluyor her peyniri yiyemiyorum.Köyden peynir aldım. Çok hoşuma gidiyor tadı her öğün yiyorum. Tokta tutuyor. Akşam ogununde canım yanında yemistim yazmayı unutmuşum.
Amin canım inşallah , ömürleri uzun bahtları açık olsun yavrularımızın inşallah bizim de.Bebegin düzeni herşeyden önemli. Çok zor oluyor yoksa.Allah onların yokluğunu göstermesin bize
Hazır peynirler kokuyor bana yiyemiyorum.Afiyet olsun canım.gerçekten de peynir tok tutuyor peynir beni biraz zorluyor her peyniri yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?