• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Merhaba bugun dördüncü günüm bana şişman diyenlerin inadına diyetin 3 gün mü diyenlerin inadına bu dört gün 134 gün olacak inşallah hatta belki o kadar a gerek bile kalmayacak sabah :
2 yumurta doğal tereyağı ile 8 zeytin bir avuç peynir bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı kaymak
Ara limonlu soda

Akşm bol sebzeli kabak yemegi bir kase yoğurt bir kase soğuk ayran aşı içinde nohut buğday ve fasulye vardı

Kahvaltıyı birde arada sütlü kahve içtim şekersiz

Yanlışım war mı kızlar tam bilmiyorum
Afiyet olsun canım çok iyi başlangıcın Ama bal yerine sabahları bir avuç meyve ye.
Başlangıç haftalarında 2 hafta kadar , ben de aralarda süt ve kuruyemiş yiyordum.Ama vücudun alışınca kahveyi sade iç.Gerçi sen 2 ögün yapmışsın arada 5 6 saat varsa sorun yok.

Ha bir de dün öğlen 2 de büyük konserve kavanozu koyu ayran içtim kızlar.
Öğle yemeğinde pirinçli dolma vardı.
Döneri hatırlar gibi oldum canım kusura bakma
sanırım lastrose6 lastrose6 da paylaşmıştı dün kahvaltısını siz yemeğin ardından paylaşıyorsunuz ben akşam yazınca herkeside öyle bekliyorum

Son düzenleme:
Çoklu alıntı yapmaya çalıştım güya :KK66:alakasız bir mesaj oldu

yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 @Miyav_su kızlar siz dün menu paylasmadiniz ben mi kaçırdım gözden
Evet canım
Unuttum paylaşmayı
Sabah
2.yumurta
3 zeytin
Peynir
Salatalık
Domates
Çay

Akşam
Kalp kavurma
Patlıcan közleme
Yoğurt

Bu sabah kahvaltim
2 yumurta
3.zeytin
Yoğurt
Domates
Salatalık
Çay

İnşallah iyi bir tatil geçirirsin canım.
Nereye gideceğinizi anlamadım
Akıllı telefon kendi istediğini yazmış size yazmis:KK68:
Asli side olacaktı. İnşallah iyi olur. Geçen sene.sabah gidecektik tatile o gece kızımın köprücük kemiği kırılmıştı. Sağlıkla sihhatle gider geliriz inşallah.
Senin bir planın var mi ?? Neler yapacaksın tatilde.

Döneri hatırlar gibi oldum canım kusura bakma
sanırım lastrose6 lastrose6 da paylaşmıştı dün kahvaltısını siz yemeğin ardından paylaşıyorsunuz ben akşam yazınca herkeside öyle bekliyorum
Ne kusuru canım olur mu öyle şey.

Doğru canım dün az oldu bugün sabah da mutfağa zaten zor yetiştim :KK70:
Vücudun ihtiyacından az yemek de iyi olmuyor canım.Ama proteini balık olarak almak da çok iyi .Kendimden de tesbit ettiğim balık kilo vermeyi hızlandırıyor gibi.

Evet canım
Unuttum paylaşmayı
Sabah
2.yumurta
3 zeytin
Peynir
Salatalık
Domates
Çay

Akşam
Kalp kavurma
Patlıcan közleme
Yoğurt

Bu sabah kahvaltim
2 yumurta
3.zeytin
Yoğurt
Domates
Salatalık
Çay
Afiyet olsun canım , menün gene çok güzel.cumaya 89 u göreceksin.
Ben de 2 gündür akşamları fıstık kaçamağı yapmadım belki ben de görürüm.

Akıllı telefon kendi istediğini yazmış size yazmis:KK68:
Asli side olacaktı. İnşallah iyi olur. Geçen sene.sabah gidecektik tatile o gece kızımın köprücük kemiği kırılmıştı. Sağlıkla sihhatle gider geliriz inşallah.
Senin bir planın var mi ?? Neler yapacaksın tatilde.
İnşallah canım hergünümüz sağlık ve mutlulukle dolsun inşallah.Sağlık olsun da tatil olmasa da olur.
Side güzel diyorlar ben de hiç gitmedim.her sene eşimin semineri olur onunla biz de gideriz 3 4 gün .hiç önceden rezerve edip gidemedik.Benim izin tarihi belli olmuyor çünkü.
Ağustos ortasına kadar süreci devam edecek olan işim var.Bu süre içinde belki 3 4 gün izin alıp yakın bir yere gidebiliriz oğlum sıkıldı yazık evin içinde.Sonrasında da ya 2 ya 3 hafta eşimin memleketine gideriz.Pek tatile benzemese de oğlum için değişiklik oluyor işte.

İnşallah canım hergünümüz sağlık ve mutlulukle dolsun inşallah.Sağlık olsun da tatil olmasa da olur.
Side güzel diyorlar ben de hiç gitmedim.her sene eşimin semineri olur onunla biz de gideriz 3 4 gün .hiç önceden rezerve edip gidemedik.Benim izin tarihi belli olmuyor çünkü.
Ağustos ortasına kadar süreci devam edecek olan işim var.Bu süre içinde belki 3 4 gün izin alıp yakın bir yere gidebiliriz oğlum sıkıldı yazık evin içinde.Sonrasında da ya 2 ya 3 hafta eşimin memleketine gideriz.Pek tatile benzemese de oğlum için değişiklik oluyor işte.
Canım fıstık kacamagi yapmadigin iyi olmuş.senin kilon hemen değişir . hızlı veriyorsun maşallah. Bu hız devam.
Eşinin memleketine gitmek iyi olur değişiklik olur. Az görüp az isiteceksin. O zaman herşey yolunda oluyor. Ben iki apartman dibimde kayinvalide m hafta dabir gidemiyorum bile. Kendi anneme haftada bir yollar eşim 2 olursa kıyamet kopar çünkü.annemin de başı kalabalık mersin 'deki abimler yıllık izinde. 3 çocuğu var birde ben olursam başlarında 3 çocukla düğün gibi olur. Gene de gittim geçen hafta. Annemi görmek iyi geldi. Bahçenin işi bitmediki vişne kiraz indirdi annemler. Zaman öylece geçti gitti.

Afiyet olsun canım , menün gene çok güzel.cumaya 89 u göreceksin.
Ben de 2 gündür akşamları fıstık kaçamağı yapmadım belki ben de görürüm.
Köyden peynir aldım. Çok hoşuma gidiyor tadı her öğün yiyorum. Tokta tutuyor. Akşam ogununde canım yanında yemistim yazmayı unutmuşum.

Canım fıstık kacamagi yapmadigin iyi olmuş.senin kilon hemen değişir . hızlı veriyorsun maşallah. Bu hız devam.
Eşinin memleketine gitmek iyi olur değişiklik olur. Az görüp az isiteceksin. O zaman herşey yolunda oluyor. Ben iki apartman dibimde kayinvalide m hafta dabir gidemiyorum bile. Kendi anneme haftada bir yollar eşim 2 olursa kıyamet kopar çünkü.annemin de başı kalabalık mersin 'deki abimler yıllık izinde. 3 çocuğu var birde ben olursam başlarında 3 çocukla düğün gibi olur. Gene de gittim geçen hafta. Annemi görmek iyi geldi. Bahçenin işi bitmediki vişne kiraz indirdi annemler. Zaman öylece geçti gitti.
Zaten takılmamaya çalışıyorum canım arada kızzamda çoğunu es geçmeye çalışıyorum. Evet canım doğru ben de sık gidemiyorum anneme biraz da benden çok kalabalık oluyor bazen çocuklar birbiriyle inatlaşınca büyükler gereksiz müdahalelerde bulunuyor ve biraz da bebek anca beşiğinde uyuyor uyuyamazsa yüzünü gözünü tırmalamaya başlıyor. Bana gelmeleri benim için daha uygun oluyor.
Allahım annelerimizu bayımğzdan eksik etmesin.

Zaten takılmamaya çalışıyorum canım arada kızzamda çoğunu es geçmeye çalışıyorum. Evet canım doğru ben de sık gidemiyorum anneme biraz da benden çok kalabalık oluyor bazen çocuklar birbiriyle inatlaşınca büyükler gereksiz müdahalelerde bulunuyor ve biraz da bebek anca beşiğinde uyuyor uyuyamazsa yüzünü gözünü tırmalamaya başlıyor. Bana gelmeleri benim için daha uygun oluyor.
Allahım annelerimizu bayımğzdan eksik etmesin.
Bebegin düzeni herşeyden önemli. Çok zor oluyor yoksa.Allah onların yokluğunu göstermesin bize

Back
X