- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
- #1.541
Bakarmisiz bizi kursa götürüyorlar gel anne şu rda şu kurs var gidelim diye. Ne hoş olur.Neden olmasın canım olur inşallah.çocuklarımız da destek verir inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakarmisiz bizi kursa götürüyorlar gel anne şu rda şu kurs var gidelim diye. Ne hoş olur.Neden olmasın canım olur inşallah.çocuklarımız da destek verir inşallah.
Yani ne güzel rabbim göstersin Canım o günleriBakarmisiz bizi kursa götürüyorlar gel anne şu rda şu kurs var gidelim diye. Ne hoş olur.
Çok haklısın. Erken ergenlige neden oluyor hormon. Ne kadar korumak istesektebir şekilde yeniyor.Yedikleri hormonlu gıdalar erken ergenlik getiriyor Canım benim kız yeğenim göğüsleri çıkmış sütyen takıyor ki ben lise sonda Bile takmıyordum düşün yAni
Amin cümlemize vefalı saygılı çalışkan sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.Yani ne güzel rabbim göstersin Canım o günleri
Sen mi mayaliyorsun canım. Afiyet olsun.İki yerinden vardı orayı temizlendi canım
koyun yoğurdum çok güzel olmuş ya mutlu oluyorum yedikçe
evet canim ben mayaliyorumSen mi mayaliyorsun canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım bende inek sütü ve yoğurdunu sevmiyorum en güzeli koyun yoğurdu ellerine sağlıkevet canim ben mayaliyorum
sonra ağzım koyunsu koyunsu kokuyor çok hoşuma gidiyor
Sağol canım hele hazırlari yok mu onların bir de yağsız lari evlerden ırak gerçektenAfiyet olsun canım bende inek sütü ve yoğurdunu sevmiyorum en güzeli koyun yoğurdu ellerine sağlık
Ilık bir duş al Canım Bengay varsa onu sür birebir geçmiş olsunKızlar işten çıktım eve gidiyorum
bayramda trambolinde zıplamaya gitmiştik ondan beri sırtım ağrıyor
Evde ceragem var ona yatacagim inşallah sırtıma iyi gelir diye düşünüyorum sıcak masaj
Taş devri diyeti kitabını oku Canım karatayın ögrencisi orada hazır yoğurt ve ayranlarda neler var ayrıntılı yazıyorSağol canım hele hazırlari yok mu onların bir de yağsız lari evlerden ırak gerçekten
Afiyet olsun canım güzel menusabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem
öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt
akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran
yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş
belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.
Geçmiş olsun canım.Kızlar işten çıktım eve gidiyorum
bayramda trambolinde zıplamaya gitmiştik ondan beri sırtım ağrıyor
Evde ceragem var ona yatacagim inşallah sırtıma iyi gelir diye düşünüyorum sıcak masaj
Afiyet olsun yine balıklar yenmiş. Akşamı da.hafif gecirmissin çok iyi yapmışsın.Bugün çizelgenin 2. gününü tamamladım çok şükür
Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 2-3 parça taze h. Cevizi
Öğle
- 250 gr füme alabalık
Akşam
- 1 kase koyun yoğurdu
Şimdiye kadar 3 litre su
30 dakika yürüyüş
Ay canım inşallah inşallah.bir 3 4 ay saz kursuna gitmiştim sonra öylece kaldı.Oğlum 10 yaşına gelince kendisi de isterse tabi göndermek istiyorum ve onunla ben de gitmek istiyorum.Bakarmisiz bizi kursa götürüyorlar gel anne şu rda şu kurs var gidelim diye. Ne hoş olur.
Amin canım , inşallah.Yani ne güzel rabbim göstersin Canım o günleri