Artık dur demem gerekiyordu

Yedikleri hormonlu gıdalar erken ergenlik getiriyor Canım benim kız yeğenim göğüsleri çıkmış sütyen takıyor ki ben lise sonda Bile takmıyordum düşün yAni
Çok haklısın. Erken ergenlige neden oluyor hormon. Ne kadar korumak istesektebir şekilde yeniyor.

Kızlar işten çıktım eve gidiyorum
bayramda trambolinde zıplamaya gitmiştik ondan beri sırtım ağrıyor
Evde ceragem var ona yatacagim inşallah sırtıma iyi gelir diye düşünüyorum sıcak masaj

sabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem

öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt

akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran

yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş

belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.

Afiyet olsun canım güzel menu

Bugün çizelgenin 2. gününü tamamladım çok şükür

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 2-3 parça taze h. Cevizi

Öğle
- 250 gr füme alabalık

Akşam
- 1 kase koyun yoğurdu

Şimdiye kadar 3 litre su
30 dakika yürüyüş

Merhaba bugun dördüncü günüm bana şişman diyenlerin inadına diyetin 3 gün mü diyenlerin inadına bu dört gün 134 gün olacak inşallah hatta belki o kadar a gerek bile kalmayacak sabah :
2 yumurta doğal tereyağı ile 8 zeytin bir avuç peynir bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı kaymak
Ara limonlu soda

Akşm bol sebzeli kabak yemegi bir kase yoğurt bir kase soğuk ayran aşı içinde nohut buğday ve fasulye vardı

Kahvaltıyı birde arada sütlü kahve içtim şekersiz

Yanlışım war mı kızlar tam bilmiyorum

Afiyet olsun yine balıklar yenmiş. Akşamı da.hafif gecirmissin çok iyi yapmışsın.

Bakarmisiz bizi kursa götürüyorlar gel anne şu rda şu kurs var gidelim diye. Ne hoş olur.
Ay canım inşallah inşallah.bir 3 4 ay saz kursuna gitmiştim sonra öylece kaldı.Oğlum 10 yaşına gelince kendisi de isterse tabi göndermek istiyorum ve onunla ben de gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…