• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Keşke gitseymişsin Canım ama ileride gidersin neden olmasın
Hayallrim hep yarım kaldi. Eskiden deli akıyordu kanım. Pek düşünmezdim ardimi.şimdi 3 çocuk bana birşey olursa onları bırakmak istemiyorum. Allah bilir yine de doğumdan sonra böyle düşünür oldum. Acaba 50 yasinda sonra çalabilir miyim:KK45:

Hayallrim hep yarım kaldi. Eskiden deli akıyordu kanım. Pek düşünmezdim ardimi.şimdi 3 çocuk bana birşey olursa onları bırakmak istemiyorum. Allah bilir yine de doğumdan sonra böyle düşünür oldum. Acaba 50 yasinda sonra çalabilir miyim:KK45:
İnsanlar kaç yaşından sonra neler öğreniyorlar yapıyorlar hiç vazgeçme Canım

Bende öyle düşündüm ablam sa yeğenime ders almıştı ona sordum haftada 2 gün ara ile gitmiş bende öyle yapıcam hem salı -perşembe burası yoğun olmuyor elemana güvenebilirsem saat 15.00 çıkmayı düşünüyorum evde biraz uyuyup öyle gideyim diyorum bakalım işte pek yapamam ya onu bırakıp
İnşallah en kısa zamanda öğrenirsin canım.hem de eğlenir stres atarsın inşallah.

Benim ki de tam tutmamış nolcak bu hafta da böyle yiyelim. Birşey olmaz.

Canım sen strese girme hayırlı olan herşey Allah in izniyle istesek de istemesekte oluyor. Senin kısmetim bekliyor merak etme.
Evet canım daha iyisi bekliyor ondan olmadı öyle düşünmek lazım ...

Neden olmasın canım olur inşallah.çocuklarımız da destek verir inşallah.

Back
X