• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın kızlar .hepberaber yeni güne merhaba
Nasılsınız , tatil planları yapan var mı?
O kadar tatilsedim ki biraz anlatın tatil moduna girmek istiyorum.
Günaydın canım. Tatil olanları ağustosta inşallah. Temmuz. Memleketteyiz.size te gideceğiz bu yıl inşallah. 5 gün yetiyor çocuklarla. Son günler yorucu oluyor.Allah kısmet ederse tabii.

evet canim ben mayaliyorum
sonra ağzım koyunsu koyunsu kokuyor ya çok hoşuma gidiyor

Afiyet olsun canım bende inek sütü ve yoğurdunu sevmiyorum en güzeli koyun yoğurdu ellerine sağlık
Eline sağlık , bu yaşta bu beceri bu devirde.kızlar genelde hazır yemeyi tercih ediyorlar aferin sana.
Ben de koyun yoğurdu yiyemiyorum kızlar.Ama en iyisi keçi koyunmuş.

Merhaba bugun dördüncü günüm bana şişman diyenlerin inadına diyetin 3 gün mü diyenlerin inadına bu dört gün 134 gün olacak inşallah hatta belki o kadar a gerek bile kalmayacak sabah :
2 yumurta doğal tereyağı ile 8 zeytin bir avuç peynir bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı kaymak
Ara limonlu soda

Akşm bol sebzeli kabak yemegi bir kase yoğurt bir kase soğuk ayran aşı içinde nohut buğday ve fasulye vardı

Kahvaltıyı birde arada sütlü kahve içtim şekersiz

Yanlışım war mı kızlar tam bilmiyorum
Aralar 5 saat ise menu güzel. Limonlu soda limonu kendin sıktın değil mi? Afiyet olsun

sabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem

öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt

akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran

yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş

belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.
Afiyet olsun. Umarım karpuzu yemedin

Merhaba bugun dördüncü günüm bana şişman diyenlerin inadına diyetin 3 gün mü diyenlerin inadına bu dört gün 134 gün olacak inşallah hatta belki o kadar a gerek bile kalmayacak sabah :
2 yumurta doğal tereyağı ile 8 zeytin bir avuç peynir bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı kaymak
Ara limonlu soda

Akşm bol sebzeli kabak yemegi bir kase yoğurt bir kase soğuk ayran aşı içinde nohut buğday ve fasulye vardı

Kahvaltıyı birde arada sütlü kahve içtim şekersiz

Yanlışım war mı kızlar tam bilmiyorum
Afiyet olsun canım güzel menu
karatay hoca balı önermiyor o da zaten bir tk

Çoklu alıntı yapmaya çalıştım güya :KK66:alakasız bir mesaj oldu

yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 Miyav_su Miyav_su kızlar siz dün menu paylasmadiniz ben mi kaçırdım gözden
Sabah kahvaltımı paylaşmıştım ama olsun gene paylaşırım.bazen ben de kaçırıyorum mesajları.
Dün sabah kahvaltım
Hazır Döner üzerine 3 yumurta
Peynir
Zeytin
Çay
Türk Kahvesi
Galiba 1 bardak da süt .bebeğe ısıtmıştım ama benden biberon almıyor gene de deneyeyim dedim olmadı.
Dün akşam
2 kase koyu mercimek çorbası
Dondurulmuş ithal uskumru tavada
Yeşil soğan
Domates salatalık

Su sabah
2 haşlanmış yumurta
11 yeşil zeytin
Peynir
Domates salatalık
Çay
Türk kahvesi içmezsem eyılamıyorum.

sabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem

öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt

akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran

yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş

belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.
Afiyet olsun canım , az sonra öğreniriz lastrose6 lastrose6 60kiloyum 60kiloyum un karpuz yiyip yemediğini

Bugün çizelgenin 2. gününü tamamladım çok şükür

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 2-3 parça taze h. Cevizi

Öğle
- 250 gr füme alabalık

Akşam
- 1 kase koyun yoğurdu

Şimdiye kadar 3 litre su
30 dakika yürüyüş
Afiyet olsun canım , az yiyor gibisin sabah yumurtanın yanına kalsiyum alsan iyi olur diye düşünüyorum peynir yemelisin mesela kahvaltıda.

Back
X