- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.321
Canım benim şu kitabı okusan yemek bağımlılığıKızlar benim bu kaçamaklar için birşey yapmam lazım ama ne ?yardımcı olursanız okuyup üflersenuz de mutlu olurum zira durumum tamamen psikolojuk.
Miyav_su evde bulundurma demişti ama bu seferde eşimin bisküvilerine saldırmaktan korkuyodum.
Canım eşinin metabolizma hastalığı Yok ki Zaten olmasında bizde herşey var malumEşim yemekten sonra o kadar çok meyve yiyorki gene de hep aynı kiloda. Kilosu da az değil gerçi 86 87
Bilmiyorum canım ya sıcaklardan mı bir boşvermişlik gelip gidiyor.
Canım benim analar , Allahım herkese şifa versin inşallah. Ben de atıyorum içime ama burda da olsa paylaşıyorum sinirimi sıkıntımı.mutlaka paylaşmak gerek ama seçici olmak gerekiyor.Nasıl olsun. Başında kalabalık hasta olsa da soylemezki annem. İyiyim der gecistirir. Herşey içinde saklı. Ablam da ona çekmiş. Ikside sır küpü. B3n pek öyle değilim. Anneme ablama anlatirim hemen. İçinde tutunca böyle hastalaniyor annem.
Carımmmm hoşgeldin ,nerelerdesin?Canım benim şu kitabı okusan yemek bağımlılığı
Çok yoğunum Canım müşteri kaçırmamaya özen gösteriyorum bu ay çek ödemem var onlar için çırpınıyorum buraya uğrayamıyorum kusura bakmayın kafam çok karışıkCarımmmm hoşgeldin ,nerelerdesin?
Hemen kuru meyve tüket CanımBugün bir tatlı isteği var ben de anlatamam
neden acaba dün çünkü Nutella yedim
Sağol canım inşallah hep mutlu sağlıklı günlerimiz olur.Kızlar Mutlu haftasonları nasılsınız iyi misiniz
Allah kolaylık versin canım , bol kazançlar inşallah.Çok yoğunum Canım müşteri kaçırmamaya özen gösteriyorum bu ay çek ödemem var onlar için çırpınıyorum buraya uğrayamıyorum kusura bakmayın kafam çok karışık
Kolay değil canım işin. Esnaflık zor iş hele bayan için.Evde iş bekler eş birşey bekler , herkes senden bekler.Yazılanları okusam Bile bazen algılayamıyorum akşamda yorgunluktan uyuyorum
Canım benim zor bir mesleğin var şuan da piyasalardan dolayı sıkıntılı bu da doğal olarak her yönden etkiliyor seni.Eşin de köyde uğraşıyor sorunlarla uğraşğrken insan daha sinirle ve daha alıngan oluyor.Hayatımda hiçbirşey düzgün gitmiyor şu son 2 senedir başladığım herşey yarım kalıyor şu sıralar eşimlede anlaşamıyorum demek ki destek olmamak lazımmış ya artık kime nasıl davranacağımı şaşırdım belki şu yüzme işeme yarar eski spor salonundan eşyalarımı almaya gittim hoca ile Zaten 17 yıllık bir arkadaşlığımız var seni hiç böyle görmemiştim ne oldu sana dedi işte bazen kelimelerin yetmediği cümleler var oda yüzmeden sonra tekrar gel dedi 2 ay benden olsun tam gelmedin dedi bakalım sezonun bitmesine 2 ay var
Kahvaltı eşliğinde mi yiyeyim canım? Yoksa sadece yoğurt mu yiyeyim , yakar mı yağlaraz yoğurt ye bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?