Artık dur demem gerekiyordu

Canım benim şu kitabı okusan yemek bağımlılığı

Canım benim analar , Allahım herkese şifa versin inşallah. Ben de atıyorum içime ama burda da olsa paylaşıyorum sinirimi sıkıntımı.mutlaka paylaşmak gerek ama seçici olmak gerekiyor.

Hayatımda hiçbirşey düzgün gitmiyor şu son 2 senedir başladığım herşey yarım kalıyor şu sıralar eşimlede anlaşamıyorum demek ki destek olmamak lazımmış ya artık kime nasıl davranacağımı şaşırdım belki şu yüzme işeme yarar eski spor salonundan eşyalarımı almaya gittim hoca ile Zaten 17 yıllık bir arkadaşlığımız var seni hiç böyle görmemiştim ne oldu sana dedi işte bazen kelimelerin yetmediği cümleler var oda yüzmeden sonra tekrar gel dedi 2 ay benden olsun tam gelmedin dedi bakalım sezonun bitmesine 2 ay var

Umarım bu sefer başarırım yüzme kursunu yoksa eşimin dilinden kurtulamam şartlarımı zorlayacağım hergün 04.00 uyanıyorum dükkanı 06.00 açıyorum uzakdoğulu gruplar için akşamda geçi kapatıyordum artık elemanı kapatırıcam Buradan 17.30 otobüsüne binersem 19.00 yüzme yerinde olurum işte tek sorun eleman Rusça biliyor İngilizce bilmiyor umarım yapabilir kızlar eşime çok kızgın ve kırgınım aşırı derecede

Canım benim zor bir mesleğin var şuan da piyasalardan dolayı sıkıntılı bu da doğal olarak her yönden etkiliyor seni.Eşin de köyde uğraşıyor sorunlarla uğraşğrken insan daha sinirle ve daha alıngan oluyor.
Hele bir de ortam da ödenmek zorundaçolduğun borçlar yapacağın işler seni beklerken iyice stres oluyorsun.

Miyav_su birşey diyeceğim canım , şuan yaz dönemi müşteriler daha yoğun.Önceliğini sen belirleyeceksen elbet ama spor işini yürüme hariç ileriki zamanlara mı atsan.böyle çok yorulup iyice stres olabilir ve bir karmaşanın içinde bulabilirsin canım kendini.kendimi senin yerine koydum ve yorum yaptım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…