Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar dün yorgunluktan birşey yazamadim.
Ara evde değildim kahve icemedim.
dünkü Akşam yemeğim benim
Az ciğer
2 kıymalı yumurta
Domates zeytinyağlı
Peynir yoğurt
Çay
Afiyet olsun canım menü çok güzel olmuş gene.vazgeçilmezlerin bir arada çay da yanıbaşında.

Canım hiç moralini bozma herşey yoluna girecek.
Yüzme yapamazsan yapamazsın stres yapma kendine eşin de konuşsun dursun.
Bence biraz sakinleşip rahatlamaya ihtiyacın var .
Mesela benim beynim patlayacek gibi oluyor bir sürü yapılacak işi düşünüp bunalmektan ama bunalmek hiçbirçişime yaramıyor işler orda bana bakıyor ben anca bunalımdayım .
Sanki beynimde küçük bir adam bir o tarafa bir bu tarafa çırpınıp çığlık atıyor.
Rahat olmak için uğraşalım.Az verenimiz var çok verenimiz var amacımız sağlıklı ve mutlu olmak kendimize stres yapmadan hayatı mutlu bir şekilde göğüsleyerek hap beraber zayıflayalım.

Canım benim çok doğru söylüyorsun. Zaman akıp gidiyor.

Miyav_su . Erkekler bazen düşünmeden hareket ediyorlar. Cok ta duygusal bakmiyorlar. Biz çok duygusal iz. Erkekleri değiştirmek te çok zor yıpranıyor insan. Bir bakıyorsun kendin degismissin. Değiştiğini farkında bile olmuyorsun.

Çok doğru kendimizin değişmesi de doğru bir tesbit aynen öyle oluyor.eşlerini değiştiren bayanlar da yok değil gerçi.

Benim bebek de 2.uykusunda .sabah uykusunu alamadığı için hep mızmızdı.
Bir süre sürekli sallayayım ki akşam düğün var.Uykusunu alırsa 9 10 a kadar durabiliriz.yoksa büyük beni sıkıştırır.

Miyav_su canım inşallah işlerin yoluna girer zaman herşeyin en güzel ilacı
Dükkanı erken bırakmana çok sevinmiştim kendine vakit ayırabilirsin böylelikle umarım eleman iyi götürür işleri
Bize cevap yazmak için strese girme sen rahatına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…