- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.361
Kıyafeti ne yaptım canım çarşıya gitmeseydin onun için o da stres evden uydurmak en iyisiBenim bebek de 2.uykusunda .sabah uykusunu alamadığı için hep mızmızdı.
Bir süre sürekli sallayayım ki akşam düğün var.Uykusunu alırsa 9 10 a kadar durabiliriz.yoksa büyük beni sıkıştırır.
Kızlar annemin çilesini görüyorum çok sevdiğim erkek kardeşimin sorumsuzluğunu görüyorum bütün çile biz bayanların üzerinde ve evlenmek çocuk sahibi olmak bana hiç cazip gelmiyorÇok doğru kendimizin değişmesi de doğru bir tesbit aynen öyle oluyor.eşlerini değiştiren bayanlar da yok değil gerçi.
Uyumadi yarım saat sürdü onu idare etti.Uyur inşallah küçük kuzu.
İyi eğlenceler canım değişiklik iyi olur yaz geldi düğün başladı.Benim bebek de 2.uykusunda .sabah uykusunu alamadığı için hep mızmızdı.
Bir süre sürekli sallayayım ki akşam düğün var.Uykusunu alırsa 9 10 a kadar durabiliriz.yoksa büyük beni sıkıştırır.
Canım @yenidencan bebeği 12 aylık. Benim bebeğim 13 aylik. İkimizin ki de oğlan . Allah sana hayırlı bir eş vefalı yardımsever ve sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.
Ne varsa özlü sözlerde var. Kısa ve net. Evlen tabi de. İnşallah iyi biri düşer. Allah hayirlisini versinKızlar annemin çilesini görüyorum çok sevdiğim erkek kardeşimin sorumsuzluğunu görüyorum bütün çile biz bayanların üzerinde ve evlenmek çocuk sahibi olmak bana hiç cazip gelmiyor
Böyle sanki aç kulağım dinç kulağım
o kitap bende de var. ama başladım devamını getirmedim. güzel mi canım okudun mu sen?Canım benim şu kitabı okusan yemek bağımlılığı
Allah kolaylık versin tatlımÇok yoğunum Canım müşteri kaçırmamaya özen gösteriyorum bu ay çek ödemem var onlar için çırpınıyorum buraya uğrayamıyorum kusura bakmayın kafam çok karışık
1 haziranda 1 yaşını doldurdu canım.
Günaydın canım , günaydın kızlar.Günaydın karatay güzelleri.Bol leptinli günler diliyorum size.
Gitmedim canım tavsiyene uydum.Kıyafeti ne yaptım canım çarşıya gitmeseydin onun için o da stres evden uydurmak en iyisi
Canım dedikleren doğru ama evlilik gene de farklı birşey.Evlen mutlaka ama acele etme tabi.İnşallah uyum sağlayabileceğen senin kıymetini bilen birisi ile karşılaşırsın.Kızlar annemin çilesini görüyorum çok sevdiğim erkek kardeşimin sorumsuzluğunu görüyorum bütün çile biz bayanların üzerinde ve evlenmek çocuk sahibi olmak bana hiç cazip gelmiyor
Böyle sanki aç kulağım dinç kulağım
Afiyet olsun canım , maşallah sana cumaya 89 u mutlaka göreceksin inşallah ben de.Kızlar akşam yemeğim
2.5 yumurta yarısını canı çekenler yedi
Yoğurt
Yeşillik
Kahve çay
Annemin yemeklerinde patates vardı. Hiç ellemedim. En iyisi yumurta yemekti. Zaten. Taze köy yumuryasiydi. Dereotu yeşil sogan ile yedim. Birde marul. Üzerine çay içtim. Kafein bende sinir yapıyor ama açık havada da en güzeli o.
Meyveler yetmiş.çocuklara eve getirdim. Zayiflayayim. 70 leri göreyim. İnşallah yiyeceğim meyvelerden. Zamanı var.
Afiyet olsun canım , senin menülerin hepcdikkatimi çekiyor farklı değişik ve güzeller.sabah 10.30
1/2 dilim balkabaklı siyez ekmeği
keçi peyniri
yumurta piyazı
1 kalamata zeytini
domates salatalık
öğlen 14.30
küçük parça süt mısır
100 mlt zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefir
10 çiğ kaju
1 ceviz
akşam 19.15
1 servis kaşığı kadar köy tavuğu (haşlanmış tavuğu az tereyağında tavada çevirdim)
3 yk siyez bulguru
biraz alabaş ve pancar turşusu
2 parça karpuz
ara 20.00
100 mlt zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefir
5 çiğ kaju
yatana kadar 2,5 lt su
Bilemiyorum 89 u görürAfiyet olsun canım , maşallah sana cumaya 89 u mutlaka göreceksin inşallah ben de.
En iyisini yapmışsın. Hatırlayınca alacağız yenilerini.Gitmedim canım tavsiyene uydum.
Kotumun üstüne siyah tuhiğim vardı bir de kolye taktım ruj sirdüm o kadar.
Afiyet olsun. Bir biber kozleyemedim nasıl Yapıyorsun canım. Bende patlıcan biber kozleyeyim bugün diyorum. Fırsat bulursam.Akşam yemeğim
Tavuk haşlama
Bol yağlı ve bolca semizotu salatası
Sabah kahvaltım
3 yumurta
3 kapya biber közlanmiş
Bolca peynir
2 zeytin
Çay
Düğün pek eğlenceli olmadı kızlar.
7 yazmışlardı gittik kimsecikler yoktu.açık hava olunca çocukları dolaştırdık.
Büyük bakıcısını tanıyamadı bile makyaj yapıp farklı giyinmiş olunca çok garipsedi yanına bile gitmek istemedi utandı sonra da olur olmaz şeylere ağlamaya başladı kuzum.Küçük de 9 dan sonra çok ağladı takıya kalamadık bıraktım kusura bakmayın dedim çıktık.
saol canım. kalamata zeytini çok iri etli bir zeytin türü. yani 1 kalamata zeytini 2-2,5 normal zeytinin büyüklüğüne eşit gibi.Afiyet olsun canım , senin menülerin hepcdikkatimi çekiyor farklı değişik ve güzeller.
Kalamata zeytini nedir canım60kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?