- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.301
canım ben bir çerez bağımlısı olarak öncelikle almamayı öneriyorumKızlar benim bu kaçamaklar için birşey yapmam lazım ama ne ?yardımcı olursanız okuyup üflersenuz de mutlu olurum zira durumum tamamen psikolojuk.
Miyav_su evde bulundurma demişti ama bu seferde eşimin bisküvilerine saldırmaktan korkuyodum.
Günaydın arkadaşlarSabah kahvaltımı henüz yapmadım.yumurtalar haşlandı ama yiyemedim , bebeği sallıyorum.Akşam bolca kuruyemiş yediğimden sabah yemiyeceğim.
Canım ışte stres fazla ise evde rahatlayıp yiyorsundur. Napalim hata yapa yapa doğruyu öğrenir insan. Biz de öğreneceğiz. En az zararla dönmemiz iyi olur. Bak bana bir hafta diyeti bırakmanın bedeli 3 kilo kadar dönüşle oldu. Vücut ödem tutuyor ve diğerleri. O yüzden mesela hedefimizden en az 2 ila 3 kilo daha az kiloda olmalıyız ki normal yaşantıya dönünce mutsuz olmayalım.Kızlar ben dün akşamı yine batırdım bu sefer şımarıklıktan
Bugün tekrar menü yazmaya başlıycam menü yazmadan olmuyor
üç haftalık çizelgeye tekrar başlıycam
Bu şartlarda işe giderken 4 saat yol uykusuzluk filan diyet yapmak ne zormuş tatillerde izinli olduğum günlerde Allah tarafından doyuyorum öğle 3'ten sonra yemediğim oluyor suyum bana yeter diye
İş günleri aman allahım eve gelince bir kuzu yiyip doymayabilirim
Aynı insanım ikisinde de halbuki
Pantolonu bugün giymiycem korkuyorum zavalli pantolon yırtılır diye
Evet canım cacık buzz gibi olursa bir de...Afiyet olsun fasulye olsun da yeşili kurusu farketmez. Çok severim. Yanında cacık veya yoğurt ohh miss.
Afiyet olsun canımSabah kahvaltim
2 yumurta
3 zeytin
1 domates
Biraz peynir
Çay
85 leri görürüz inşallah canım en kısa zamanda.Azmim kırıldı aslında toparlanmam lazım.Bu kaçamaklar olmasa 85 olmustun. Canım bu hafta dikkat et bakalim. Yanında birisi yiyince canı çekiyor insanın. Ama durmamız lazım.
İnsan susuzluk anında bile birşeyler yeme isteği gelirmiş. Aslında karnımız açıldığından değil vucudun su isteğinden yeme hissi olusurmus. Bol bol su. Yaz da geldi.lastrose6 canım stresin bir şekilde yollarını bulup azaltmamız lazım
Yürüyüş yapabiliyor musun canım çocuklardan vakit bulup?
Bir de canım bir yerde okumuştum stres hormonları vücüda bırakılınca bol bol suyla fazla olan stres hormonlarını idrarla atabiliyormuşsunbir daha olmuşuz bir durumda alışkanlık edip önce suya koşmamız lazım belkide
Annenin neyi var canım geçmiş olsun çok üzüldüm
Aha aynı ben.Canım evet stres olunca süper güçler ortaya çıkıyor sanki insan karşı koyamiyor
Hemde ne güç canım inan gece başka bir şeye dönüştüğümü hissediyorum bu ara.ne yapsak ne etsek bilemedim ki.
Dün kahvaltıda direndim öğle yemeğinde direndim akşam eve gelince bant koptu
Zannetmiyorim canım hava sıcak olunca galiba vücudumuzda şişlik oluyor.Kızlar bu ara pantolonun arka iki cebindede sökük var
acaba hala 57 - 58 arası olabilir miyim dikişler patlamış olabilir mi ; ) allah korusun çok üzülürüm ama tartilmiycam iki hafta daha
Ben eşim birşeyler yerken akşamları yanında durmuyorum canım çekiyor çünkü nefs öyle birşey ki insani can alici noktadan vuruyor. Allah yardımcımız olsun. Canım neden kırıldı azmin iş yoğunluğu ev yoğunluğu. Ama şöyle bir silkelen kendine gel. Bizim sağlığımız için zayıflamamiz gerkiyor. Kilo hastalık demek. Önce kendini koy odak noktasına.Evet canım cacık buzz gibi olursa bir de...
.
Afiyet olsun canım
85 leri görürüz inşallah canım en kısa zamanda.Azmim kırıldı aslında toparlanmam lazım.
Evet canım kabak çekerdeği yiyırum bezen çoğunlukla çiğ olarak tüketiyırum.canım ben bir çerez bağımlısı olarak öncelikle almamayı öneriyorumMiyav_su nun dediği gibi
Yerine ay çiçek çekirdeği koyabilirsin stres atmak için iyi oluyor
bir pakette 250 gr oluyor binin çoğu kabuk insan bir oturuşta bir paketinde yiyemiyor her yönden işe yarıyor az kalori alıyorsun ve sıkıntıya da birebir
Ben böyle kurtuldum çerez bağımlığından
Afiyet olsun canım ütü yaptım 4 5 parçaGünaydın arkadaşlar
Sabah kahvaltim
2 yumurta
5 zeytin
Biraz peynir
Domates
Salatalık
Çay
Canim Allah yardimcin olsun. Çocuk olunca herşey zor oluyor.Bende emziriyorum.uykusu var ama gözü oyunda
Çok iyi yapmışsın aradan çıksın birazi ne yapsak kar.Afiyet olsun canım ütü yaptım 4 5 parça
Canım bu kadar harekete yeteri kadar yemiyorsun sanki gerçu senin kilon az ama.Kızlar ben dün akşamı yine batırdım bu sefer şımarıklıktan
Bugün tekrar menü yazmaya başlıycam menü yazmadan olmuyor
üç haftalık çizelgeye tekrar başlıycam
Bu şartlarda işe giderken 4 saat yol uykusuzluk filan diyet yapmak ne zormuş tatillerde izinli olduğum günlerde Allah tarafından doyuyorum öğle 3'ten sonra yemediğim oluyor suyum bana yeter diye
İş günleri aman allahım eve gelince bir kuzu yiyip doymayabilirim
Aynı insanım ikisinde de halbuki
Pantolonu bugün giymiycem korkuyorum zavalli pantolon yırtılır diye
Eşim yemekten sonra o kadar çok meyve yiyorki gene de hep aynı kiloda. Kilosu da az değil gerçi 86 87Ben eşim birşeyler yerken akşamları yanında durmuyorum canım çekiyor çünkü nefs öyle birşey ki insani can alici noktadan vuruyor. Allah yardımcımız olsun. Canım neden kırıldı azmin iş yoğunluğu ev yoğunluğu. Ama şöyle bir silkelen kendine gel. Bizim sağlığımız için zayıflamamiz gerkiyor. Kilo hastalık demek. Önce kendini koy odak noktasına.
Şuan nasıl canım annenin durumu?İnsan susuzluk anında bile birşeyler yeme isteği gelirmiş. Aslında karnımız açıldığından değil vucudun su isteğinden yeme hissi olusurmus. Bol bol su. Yaz da geldi.
Canım annemiz baş tacimiz. Ankara da yemgemin ameliyatına gitti. Çocuklarına bakmaya abimin çocukları. Orda biraz stres yaşamış ordan kırşehir e dönerken şekeri düşmüş ayiltamamislar. Kalp krizi veya felç sanmislar. Allah yardımcısı olmuş. Ambulansla gelmiş kalan yolu. Bana geç haber verdiler uzulmeyeyim diye. Bende tam ara verecektim diyete annemi de duyunca ellerinde iğne izleri görünce kötü oldum. Ayy arkadaşlar anneme birşey olsaydı napardim ben. Allah sağlık versin cümlemize.
Nasıl olsun. Başında kalabalık hasta olsa da soylemezki annem. İyiyim der gecistirir. Herşey içinde saklı. Ablam da ona çekmiş. Ikside sır küpü. B3n pek öyle değilim. Anneme ablama anlatirim hemen. İçinde tutunca böyle hastalaniyor annem.Şuan nasıl canım annenin durumu?
Yap canım işlerini beriktikçe daha çok bunalıyor insanCanım arkadaslarim
Bebiş uyudu.
Çamaşır katlama zamanım geldi.
Ordan Allah izin verirse Anneme gideceğim ablam abim gelmiş. Sizinle sohbet etmeyi çoook seviyorum. Fırsat buldukça yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?