Artık dur demem gerekiyordu

Herkese mehaba tekrardan anca gelebildim.@yenidencan Yüzme kursu.'dan geldim. Yemek uyku derken anca fırsat odu. Ben bu hafta 2 kilo alarak kapattım.artık haftaya vermiş oluruZ inşallah.

Lastrose6---92.6. __91.8_89.5__91.5
Yenidencan---92.8__92.0_91.4__92

İnşallah canım inşallah.
Ben ptesiye kilonun düşeceğine inanıyorum.
Çocuklar özel kursa mı gidiyor canım?

Bu arada sabah kahvaltım kuru fasülye
Öğlen yeşil fasülye , cacık , salata.
Canım geçmişi okuyup cevap yazamadim. Benim çocuklar özel kursa gidiyor evet burda bir otelin eğitim veren öğretmenleri.var. ona yolluyoruz ama her gidisimde havuza atlayasim geliyor. Bugün bebeği de kenardan soktum havuza. O bile atlamak istiyor. Çocuklar yüzmeyi öğrensin. Aile üyeliği varmış. Seneye üye olacağız bu yıl eğitim var arada gideriz.
İnşallah dediğin gibi pztsi düşer kilom. Ne çok emek vermiştim 89.5 kiloya düşmek için. Allah 70 leri göstersin inşallah.

Bu kaçamaklar olmasa 85 olmustun. Canım bu hafta dikkat et bakalim. Yanında birisi yiyince canı çekiyor insanın. Ama durmamız lazım.

İnşallah istedigin kiloya varirsin canım. Stres işi mahvediyor. Ben stresten ne yedigimden anladım ne de günler nasıl geçmiş bilemedim. 6 gün ne bulduysam yedim. @Miyav_su Nerelerdesin. Umarım iyisin canım.

Haklısın yiyerek stres atıyoruz. Bende öyle oldum. Annemin hastalığını duyunca moralim.dibe vurdu. Bende yedim yedim yedim Napcaz biz ya. Hayatta stressiz zaman yok denecek kadar az.

İnşallah istedigin kiloya varirsin canım. Stres işi mahvediyor. Ben stresten ne yedigimden anladım ne de günler nasıl geçmiş bilemedim. 6 gün ne bulduysam yedim. @Miyav_su Nerelerdesin. Umarım iyisin canım.
Canım evet stres olunca süper güçler ortaya çıkıyor sanki insan karşı koyamiyor

Dün kahvaltıda direndim öğle yemeğinde direndim akşam eve gelince bant koptu

Kızlar bu ara pantolonun arka iki cebindede sökük var
acaba hala 57 - 58 arası olabilir miyim dikişler patlamış olabilir mi ; ) allah korusun çok üzülürüm ama tartilmiycam iki hafta daha

Günaydın arkadaşlar.İyi hafta sonları.
bugün büyük oğlumun bakıcının oğlunun düğünü var.Ne geyeceğimi bilmiyorum yaz için şık bir kıyafetim yok.Olmadı çıkıp alsam yetiştirebilir miyim onu da bilmiyorum.

Akşam yemeğim
2 tabak mercimek kısırı asma yapragı kara lahana
1 tabak yeşil fasulye
Gece yine kaçamak vardı . bu sefer kavrulmamış
Fıstık ve kabak çekirdeği.

Sabah kahvaltımı henüz yapmadım.yumurtalar haşlandı ama yiyemedim , bebeği sallıyorum.Akşam bolca kuruyemiş yediğimden sabah yemiyeceğim.

Kızlar benim bu kaçamaklar için birşey yapmam lazım ama ne ?yardımcı olursanız okuyup üflersenuz de mutlu olurum zira durumum tamamen psikolojuk.
Miyav_su evde bulundurma demişti ama bu seferde eşimin bisküvilerine saldırmaktan korkuyodum.

Ne güzel canım büyük oğlum için de istiyorum yüzme öğrensin ama getir götür zor oluyor eşim de tek başına üstlenmiyor.
Ailede yüzme bilen yok.eşim duruyor havuzda ama ben onu da beceremiyorum.
İnşallah canım görürüz 70 leri

Akşam yemeğim
2 tabak mercimek kısırı asma yapragı kara lahana
1 tabak yeşil fasulye
Gece yine kaçamak vardı . bu sefer kavrulmamış
Fıstık ve kabak çekirdeği.
Canım afiyet olsun. Yemek güzel kaçamağı yemegin üstüne yesem olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…