- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Hastayım canım , antibiyotik falanda almak istemedim.parolla idare ediyırum.Boğazım ve vücudumdaki eklemler ağrıyor.Niye Canım hayırdır çok mu yorgunsun
Evet canım güzelde ama köfte ve patlıcanları kızartmışlar.Afiyet olsun öğlen menün tam benlik patlıcan Kebabına bayılırım
Afiyet olsun canım. Allah açık sifa versin inşallah.Sabah Kahvaltım;
Domatesli 2 yumurta
10 zeytin
4 ceviz
2 gün kurusu
2 dal rezene.
Hastalığım nedeniyle galiba 3 gündür sabah kalktığımda ellerim bile şiş oluyor.Ayakkabılar sıkıyor.
Çok geçmiş olsun. Gece yatarken biraz sıkı giyin. İnşallah terler atarsin. Ben de o kadar yorgunum ki gece bebeği yanında uyuttum kendim köşeye sıkıştım bebek rahat uyusun diye. Çok yorgunum. Ilık ılık limonlu su sade su iç. Boğazın rahatlar.Hastayım canım , antibiyotik falanda almak istemedim.parolla idare ediyırum.Boğazım ve vücudumdaki eklemler ağrıyor.
Evet canım güzelde ama köfte ve patlıcanları kızartmışlar.
Canım herşeyden önemlisi sağlık. Bir düzel de yaparsin.ayrıca 10 kilo az değil. Biz her işe yetişmeye çalışan anneleriz. Kendi payimiza düşen de ancak bu kadar oluyor.Kendimi toparlayıp biraz daha sıkı sarılmam gerekiyor galiba.Diyetime başlayalı 4 ay 10 gün olmuş.Ve benim tartıda gördüğüm rakam 95. 4,5 ayda verilen 10 kilo.
Kaymak ile kayısı dışında abarttigim yok canım. Regl dönemi sanırım kayisiyisi 6 yedim. Azalacak inşallah. Karatay kahvaltisi böyle. Sen de mi yapıyorsun ? Gel katil bize.
Daha iyileşmedin mi sen gitsene Canım doktora kendin kendine işken oluyor işte bende o yüzden Burada çok sevdiğim yemekleri bile yiyemiyorum aç kalıyorumHastayım canım , antibiyotik falanda almak istemedim.parolla idare ediyırum.Boğazım ve vücudumdaki eklemler ağrıyor.
Evet canım güzelde ama köfte ve patlıcanları kızartmışlar.
Kesinlikle canım sizler gerçekten ev iş çocuklar Allah kolaylık versinCanım herşeyden önemlisi sağlık. Bir düzel de yaparsin.ayrıca 10 kilo az değil. Biz her işe yetişmeye çalışan anneleriz. Kendi payimiza düşen de ancak bu kadar oluyor.
Sana birşey söyleyim mi o kadar çok rahatsızlığım var ki bunlardan biri alerji herşeye toza ,hayvan tüyüne canlı bitki ,halıdaki tozlar geceleri nefesim kesilirdi nefes açıcım olmadan dışarıya adım atmazdım şükür hepsi bitti o ilaçlar hem uyku hemde kilo yapıyor insanı kötü etkiliyorafiyet olsun ,Ozaman bol kilo verirsin insALLAH..Yok ben yapmak istiyorum ama daha birsey yapamadim haftalarca alerjim var beni deli eden ilac aliyorum onlarda kilo aldiriyor , ilaclari aldigim sürece diyet sporda yapsam veremicekmisimtabi bu alerjim (ürtiker) sporda yapamiyorum ,ne yapcam bilmiyorum ilaclarla cokta kilo aldim
Sana birşey söyleyim mi o kadar çok rahatsızlığım var ki bunlardan biri alerji herşeye toza ,hayvan tüyüne canlı bitki ,halıdaki tozlar geceleri nefesim kesilirdi nefes açıcım olmadan dışarıya adım atmazdım şükür hepsi bitti o ilaçlar hem uyku hemde kilo yapıyor insanı kötü etkiliyor
Ben Karatayda buldum Canım uyku apnem bile geçtiEvet gecmedigi icin ilaclari almak zorundayim senin nasil gecti acaba ama tabi farkli seyler yasadiklarimiz .. annemde bu alerjiyi cekiyor suan bir fikrin varmi nasil gececegine dair?
Aferin sana arkadaşım yasak şeyler yiyince mutsuz oluyoruz ne gerek var.şimdiden afiyet olsun sana.Sabah kahvaltı : zeytinyağlı bakla ,avakodo ,yoğurt öğlen z,yağlı bakla,yoğurt ve çiğ badem akşam kuru fasulye ve salata yiyeceğim başk şeyler büyük ihtimalle yemem yersem buraya yazarım çok şükür 4 gündür iradem ilk günlerdeki gibi iyi gidiyor rabbim bozmaz inşallahve kaçamaksız 4. Gün biter
Günaydın canım , ben de hastayım ama annem rahatsızlandı acile götürdük dün.Taksi tutup hastaneye geçtim annemi de abimle kızkardeşim hastaneye getirdi. Küçük bir serum ve iğne yaptılar.yenidencan hastalandin mi iyice nerdesin?
Amin canım inşallah.Hastalık zorluyor gece gündüz yatıp denlenemeyince vücut kendini toparlayamıyor bir de stres varsa tamam.Afiyet olsun canım. Allah açık sifa versin inşallah.
Sağol canım benim .hemen yapıyorum limonlu su.bıkıp usanmadan bana limonlu suyu hatırlattığın için de Allah razı olsun.Artık kendime ayrı birşey yapmak benim için lüks oldu.Çok geçmiş olsun. Gece yatarken biraz sıkı giyin. İnşallah terler atarsin. Ben de o kadar yorgunum ki gece bebeği yanında uyuttum kendim köşeye sıkıştım bebek rahat uyusun diye. Çok yorgunum. Ilık ılık limonlu su sade su iç. Boğazın rahatlar.
Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyidir. Havalar kandırıyor bizi. Dün bebeği disari çıkardım gece boyu kustu. Bugün evdeyim camasir yıkama günü oldu. Allah sifa versin. Daha büyük hastalıklardan korusun bizi.Günaydın canım , ben de hastayım ama annem rahatsızlandı acile götürdük dün.Taksi tutup hastaneye geçtim annemi de abimle kızkardeşim hastaneye getirdi. Küçük bir serum ve iğne yaptılar.
Sıtma , bulantı ve az miktarda kusma vardı.hastaneden çıkınca eve geçtim bakıcı 5 de çıkıyor çünkü.
Benim de boğazım çok acıyor.
Tansiyon ve soguk algınlığına sifa niyetine iç. Bende senin gibi kendime gelince bakım sırası aman diyorum. Napalim. Fedakarlık mi desen yorgunluk mu desem hepsi bir arada.Amin canım inşallah.Hastalık zorluyor gece gündüz yatıp denlenemeyince vücut kendini toparlayamıyor bir de stres varsa tamam.
Sağol canım benim .hemen yapıyorum limonlu su.bıkıp usanmadan bana limonlu suyu hatırlattığın için de Allah razı olsun.Artık kendime ayrı birşey yapmak benim için lüks oldu.
EvetCanım herşeyden önemlisi sağlık. Bir düzel de yaparsin.ayrıca 10 kilo az değil. Biz her işe yetişmeye çalışan anneleriz. Kendi payimiza düşen de ancak bu kadar oluyor.
Daha iyileşmedin mi sen gitsene Canım doktora kendin kendine işken oluyor işte bende o yüzden Burada çok sevdiğim yemekleri bile yiyemiyorum aç kalıyorum
Amin carım , hepimize inşallah.Kesinlikle canım sizler gerçekten ev iş çocuklar Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?