- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
Allah'dan şekerden dolayı birkaç defa acilil oldum da kurtuldum birde şu buğday ürünleriBen o helvaya bir dalarsam çıkamam içinden diye hiç yanasmiyorum.
Evet sağlıklı yaşıyoruz sayfasında paylaştılar somonları Çiftlikde gdolu yem ile besleniyormuşBalıklar da sağlıksız oldu. Ne yiyeceksek şaştık.
Benim menümden afiyet olsun canım yürüyüş yapmadın mıBenim akşam menüm
Ciğer sote
Yeşillik
Kesinlikle hemde Demir var içinde kızlar gecen bir yerde okudum hayvan gdolu bile beslense ciğerinde bulunmaz diye hoş pekde güvenmedim ben genelde kuzu ciğer ve böbrek alırım dün kasaptaki bütün ciğerleri bitirdimÇok güzel menün , afiyet olsun canım.Ciğer çok iyi bir besin ve doyurucu.
Çok iyi olmuş CanımEvet canım Çok doyurucu hemen Doydum bu kez nasilsa!
Kaymak ile kayısı dışında abarttigim yok canım. Regl dönemi sanırım kayisiyisi 6 yedim. Azalacak inşallah. Karatay kahvaltisi böyle. Sen de mi yapıyorsun ? Gel katil bize.Bunlar biraz fazla degilmi ?Benim normal yedigim sekil gibi..
En iyisini etmişsin. Böbrek yiyemiyorum ama kuzu kalbi de güzel oluyor.Kesinlikle hemde Demir var içinde kızlar gecen bir yerde okudum hayvan gdolu bile beslense ciğerinde bulunmaz diye hoş pekde güvenmedim ben genelde kuzu ciğer ve böbrek alırım dün kasaptaki bütün ciğerleri bitirdim
Günaydın canım,afiyet olsun.Günaydın arkadaşlar
Bugün ki kahvaltim
İki yumurta pastirmali
5 zeytin
İki ceviz
4 kuru kayısı
Biraz peynir
1 domates
Biraz kaymak 1 yemek kaşığı kadar
2 kasik yogurt. Peynir yiyemiyorum. Yogurt yedim.
Bol çay
Merhaba,Karatay diyetinda öğünler arasında 5-6 saat leptini çalıştıracak süreyi bıraktıktan sonra istediğin kadar yiyebilirsin,doyana kadar.Hele hele kahvaltını çok güzel yapmalısınki zaten sabahları hızlı olan metabolizman daha da hızlansın.Bunlar biraz fazla degilmi ?Benim normal yedigim sekil gibi..
Afiyet olsun canım,dün menüler ciğerle kapanmış.bugünki menüm kahvaltıda zeytinyağlı bakla ,yoğurt ,avakodo,ikindi kuruyemiş ,Hindistan cevizli filtre kahve,akşam ciğer böbrek sote ,salata ve turşu 3 litreye yakın su tükettim
Çok iyi yapmışsın,benim de bir ara gitmem lazım.Stok yapayım bari her istediğimde gidemiyorum yolumun üzerinde güvenebileceğim bir kasap yok.Kesinlikle hemde Demir var içinde kızlar gecen bir yerde okudum hayvan gdolu bile beslense ciğerinde bulunmaz diye hoş pekde güvenmedim ben genelde kuzu ciğer ve böbrek alırım dün kasaptaki bütün ciğerleri bitirdim
Tebrik ederim canım,darısı bizlere inşallah.Ve kaçamaksız 3. Gün biterrr
Niye Canım hayırdır çok mu yorgunsunBugün öğlen yürüyüş yapamadım , hiç halim yoktu.yemeğimi 4.5 saat aradan sonra yedim.3 köfteli patlıcan kebabı salata ve yoğurt.
Sağol canımAfiyet olsun canım,dün menüler ciğerle kapanmış.
Afiyet olsun öğlen menün tam benlik patlıcan Kebabına bayılırımBugün öğlen yürüyüş yapamadım , hiç halim yoktu.yemeğimi 4.5 saat aradan sonra yedim.3 köfteli patlıcan kebabı salata ve yoğurt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?