Artık dur demem gerekiyordu

Bencede sana bu konuda kızgınım Canım balık pazarı Yok bu ay ki balıklardan alsan zaten tiroid hormonu bu sağlıksız beslenmeden dolayı oda oluyor

Ramazanda büyük ihtimalle oruç tutamayacağım.Sabah biraz kahvaltımı geç yapma imkanım olsa da günde 2 öğüne düşürebilsem.
Benimde kaçamaklardan Dolayı mı yoksa artık böyle alıştığı için mi anlamadım 08.30 kahvaltı yaptım Hale'n daha açıkmadım akşam spor sonrası yiyeceğim çünkü ciğer var mutlaka tüketmeliyim açılmasam Bile diyorum saat16.00 kuruyemiş mi yesem kararsız kaldım

Bende sabahları kalkıyorum 05.00 tiroid ilacını alıyor yatıyorum sabahları soğuk oluyor o mu etkiliyor sonra apar topar işe geliyorum ve çok kızgınım bu konuda

Of süpersin yürüyüş Harika geçmiş Canım benim ayakkabı çok sıktı ise bence değiştir Canım
Sağol canım , sıktı ama geçen seferki kadar değil.sabah kalktığımda vücudumda ödem de vardı.İnşallah zamanla genişler ayakkabının rahatlığı benim için önemli yoksa gün bitmiyor.

İnşallah canım , hepberaber hem kilolarımızdan hem de hastalıklarımızdan kurtuluruz.

Bencede sana bu konuda kızgınım Canım balık pazarı Yok bu ay ki balıklardan alsan zaten tiroid hormonu bu sağlıksız beslenmeden dolayı oda oluyor
Evet canım şu meşhur b ile başlayan marketlerde mevsiminde dondurulmuş balıklar var onlardan almayı düşünüyorum.Bir önceki diyetimde bol salata ile onları tüketiyordum.

Acıkmazsan yeme , acıkğrsan da hiç sıkma kendini ye.beyin garip sinyallar gönderiyor yoksa.

Bende sabahları kalkıyorum 05.00 tiroid ilacını alıyor yatıyorum sabahları soğuk oluyor o mu etkiliyor sonra apar topar işe geliyorum ve çok kızgınım bu konuda
Vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var demekki .Yoruluyorsun akşam da geç yatıyorsun kolay değil.

Burda balık pazarı yok canım.Büyük bir market var orda da kültür balıkları ve norveç somonu satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…