Artık dur demem gerekiyordu

Amin canım.Geçmiş olsun bebeğe de.Gece de 3 4 kez kusulan çarşaf kıyafet topla yıka çok iyi bilirim canım.Ama kusma sonrası biraz olsun rahatlıyorlar.Bebek iyi mi canım şimdi.

Tansiyon ve soguk algınlığına sifa niyetine iç. Bende senin gibi kendime gelince bakım sırası aman diyorum. Napalim. Fedakarlık mi desen yorgunluk mu desem hepsi bir arada.
İkisi de var canım.Biraz da gönül yırgunluğu belki.ilk oğlumda sanki bu kadar değildim sık hastalanmazdım.Yaştan galiba.

Canım günaydın geçmiş olsun annen nasıl şimdi sende Biran önce doktora git Canım

Bebek kusunca rahatlıyor doğru. Şimdi de iyi gibi yeni yedirdim yemek bir kaç saate belli olur.

Bugün de yürüyüş yok.
Un kavrulmuş 2 kase tavuk çorbası.Tavuğun suyu kullanılmamış.
1 kase salata
Küçük bir kase yoğurt (hazır )
2 tabak tavuklu türlü yemeği.
Midem kocaman oldu .Ama gözüm aç , canım kavrulmuş kuruyemiş istiyor bu ara. Özellikle badem.

Demekki birseyler eksik vücutta. Ya da üşüttün ya ondan hastalıktan direnç sağlamaya çalışıyor. Afiyet olsun. Tarcinli çay bulursan iciver iki bardak. Benim de içmem lazım canım neler çekiyor. Gideyim su kaynatayim. Evde olmakta zor iş. Bitmedi topla yika ser.

Sağol canım.Az önce tlf da görüştüm sesi iyi geldi şükür.akşam yemiş biraz.
Dr a gitmek neden bana bu kadar zor geliyor.Dr lara güvensizluıimden heralde.
Sanırım bende güvenmiyorum çünkü saçım dökülmeye başladığı zaman hep boşverdiler annenin iyi olmasına sevindim canım umarım tekrarlamaz sen nasıl oldun Canım ya şu vitaminleri filan tekrar baktır karatayın son programınıda izle olur mu

Evet eksik belki de . Canım o kadar çok istiyor ki bademi.
Tarçınlı çay dediğin uçine tarçın atılmış normal çay mı lastrose6

Canım ya kolay gelsin evet evde herşey elinin altında olunca olmuyor en güzeli bulundurmamak

Canım tavuk çok yemişsin ya kanatların çıkacak senin serotonin eksikliği var Canım kavrulmuş gıda çekiyor canın

Evde oluna iş bitmiyor ne zaman kapıyı çarpıp çıktın anca o zaman.bitirdin mi canım çamaşırları.
Baktırıcam canım , nazar oldu bana :)
Tamam canım izliyelim.Nerden bakıcam .

KIzlar bugünki menüm sabah zeytinyağlı bezelye ,keten tohumlu acı biberli yoğurt öğlen z.ysğlı bezelye ve keten tohumlu yoğurt ,Hindistan cevizli filtre kahve ,3 litreye yakın su tükettim akşam arkadaşa gideceğim oraya gitmeden büyük ihtimalle et döner yerim ekmeksiz ve kaçamaksız 5. Gün biter

KIzlar bugünki menüm sabah zeytinyağlı bezelye ,keten tohumlu acı biberli yoğurt öğlen z.ysğlı bezelye ve keten tohumlu yoğurt ,Hindistan cevizli filtre kahve ,3 litreye yakın su tükettim akşam arkadaşa gideceğim oraya gitmeden büyük ihtimalle et döner yerim ekmeksiz ve kaçamaksız 5. Gün biter

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…