- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Amin canım.Geçmiş olsun bebeğe de.Gece de 3 4 kez kusulan çarşaf kıyafet topla yıka çok iyi bilirim canım.Ama kusma sonrası biraz olsun rahatlıyorlar.Bebek iyi mi canım şimdi.Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyidir. Havalar kandırıyor bizi. Dün bebeği disari çıkardım gece boyu kustu. Bugün evdeyim camasir yıkama günü oldu. Allah sifa versin. Daha büyük hastalıklardan korusun bizi.
İkisi de var canım.Biraz da gönül yırgunluğu belki.ilk oğlumda sanki bu kadar değildim sık hastalanmazdım.Yaştan galiba.Tansiyon ve soguk algınlığına sifa niyetine iç. Bende senin gibi kendime gelince bakım sırası aman diyorum. Napalim. Fedakarlık mi desen yorgunluk mu desem hepsi bir arada.
Canım günaydın geçmiş olsun annen nasıl şimdi sende Biran önce doktora git CanımGünaydın canım , ben de hastayım ama annem rahatsızlandı acile götürdük dün.Taksi tutup hastaneye geçtim annemi de abimle kızkardeşim hastaneye getirdi. Küçük bir serum ve iğne yaptılar.
Sıtma , bulantı ve az miktarda kusma vardı.hastaneden çıkınca eve geçtim bakıcı 5 de çıkıyor çünkü.
Benim de boğazım çok acıyor.
Bebek kusunca rahatlıyor doğru. Şimdi de iyi gibi yeni yedirdim yemek bir kaç saate belli olur.Amin canım.Geçmiş olsun bebeğe de.Gece de 3 4 kez kusulan çarşaf kıyafet topla yıka çok iyi bilirim canım.Ama kusma sonrası biraz olsun rahatlıyorlar.Bebek iyi mi canım şimdi.
İkisi de var canım.Biraz da gönül yırgunluğu belki.ilk oğlumda sanki bu kadar değildim sık hastalanmazdım.Yaştan galiba.
Sağol canım.Az önce tlf da görüştüm sesi iyi geldi şükür.akşam yemiş biraz.Canım günaydın geçmiş olsun annen nasıl şimdi sende Biran önce doktora git Canım
Demekki birseyler eksik vücutta. Ya da üşüttün ya ondan hastalıktan direnç sağlamaya çalışıyor. Afiyet olsun. Tarcinli çay bulursan iciver iki bardak. Benim de içmem lazım canım neler çekiyor. Gideyim su kaynatayim. Evde olmakta zor iş. Bitmedi topla yika ser.Bugün de yürüyüş yok.
Un kavrulmuş 2 kase tavuk çorbası.Tavuğun suyu kullanılmamış.
1 kase salata
Küçük bir kase yoğurt (hazır )
2 tabak tavuklu türlü yemeği.
Midem kocaman oldu .Ama gözüm aç , canım kavrulmuş kuruyemiş istiyor bu ara. Özellikle badem.
Sanırım bende güvenmiyorum çünkü saçım dökülmeye başladığı zaman hep boşverdiler annenin iyi olmasına sevindim canım umarım tekrarlamaz sen nasıl oldun Canım ya şu vitaminleri filan tekrar baktır karatayın son programınıda izle olur muSağol canım.Az önce tlf da görüştüm sesi iyi geldi şükür.akşam yemiş biraz.
Dr a gitmek neden bana bu kadar zor geliyor.Dr lara güvensizluıimden heralde.
Evet eksik belki de . Canım o kadar çok istiyor ki bademi.Demekki birseyler eksik vücutta. Ya da üşüttün ya ondan hastalıktan direnç sağlamaya çalışıyor. Afiyet olsun. Tarcinli çay bulursan iciver iki bardak. Benim de içmem lazım canım neler çekiyor. Gideyim su kaynatayim. Evde olmakta zor iş. Bitmedi topla yika ser.
Canım ya kolay gelsin evet evde herşey elinin altında olunca olmuyor en güzeli bulundurmamakDemekki birseyler eksik vücutta. Ya da üşüttün ya ondan hastalıktan direnç sağlamaya çalışıyor. Afiyet olsun. Tarcinli çay bulursan iciver iki bardak. Benim de içmem lazım canım neler çekiyor. Gideyim su kaynatayim. Evde olmakta zor iş. Bitmedi topla yika ser.
Evet canım su içine tarçında koyabilirsin senin biraz kafa dinlemen lazım sana şuan ne desek boş geliyorEvet eksik belki de . Canım o kadar çok istiyor ki bademi.
Tarçınlı çay dediğin uçine tarçın atılmış normal çay mılastrose6
Afiyet olsun canım ceviz az gelmedi miSabah kahvaltım 2 yumurtala 4 5 parça sucuk
10 zeytin
2 gün kurusu arasına kaymak
1 ceviz
Canım tavuk çok yemişsin ya kanatların çıkacak senin serotonin eksikliği var Canım kavrulmuş gıda çekiyor canınBugün de yürüyüş yok.
Un kavrulmuş 2 kase tavuk çorbası.Tavuğun suyu kullanılmamış.
1 kase salata
Küçük bir kase yoğurt (hazır )
2 tabak tavuklu türlü yemeği.
Midem kocaman oldu .Ama gözüm aç , canım kavrulmuş kuruyemiş istiyor bu ara. Özellikle badem.
Evde oluna iş bitmiyor ne zaman kapıyı çarpıp çıktın anca o zaman.bitirdin mi canım çamaşırları.Demekki birseyler eksik vücutta. Ya da üşüttün ya ondan hastalıktan direnç sağlamaya çalışıyor. Afiyet olsun. Tarcinli çay bulursan iciver iki bardak. Benim de içmem lazım canım neler çekiyor. Gideyim su kaynatayim. Evde olmakta zor iş. Bitmedi topla yika ser.
Baktırıcam canım , nazar oldu bana :)Sanırım bende güvenmiyorum çünkü saçım dökülmeye başladığı zaman hep boşverdiler annenin iyi olmasına sevindim canım umarım tekrarlamaz sen nasıl oldun Canım ya şu vitaminleri filan tekrar baktır karatayın son programınıda izle olur mu
Yok canım az gelmedi 7.5 kahvaltı 12.5 öğle yemeği yüptım.2 yumurta tok tutuyor.Afiyet olsun canım ceviz az gelmedi mi
Sırtımda etten kanat var zaten.:)Canım tavuk çok yemişsin ya kanatların çıkacak senin serotonin eksikliği var Canım kavrulmuş gıda çekiyor canın
Canım tarçın karanfil çay var sallama o olabilir.Evet eksik belki de . Canım o kadar çok istiyor ki bademi.
Tarçınlı çay dediğin uçine tarçın atılmış normal çay mılastrose6
Afiyet olsunKIzlar bugünki menüm sabah zeytinyağlı bezelye ,keten tohumlu acı biberli yoğurt öğlen z.ysğlı bezelye ve keten tohumlu yoğurt ,Hindistan cevizli filtre kahve ,3 litreye yakın su tükettim akşam arkadaşa gideceğim oraya gitmeden büyük ihtimalle et döner yerim ekmeksiz ve kaçamaksız 5. Gün biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?