Artık dur demem gerekiyordu

Bu da benim diyetin nazar bıncuğu olsun , hormonlu tavuktan iyidir.Ama sakın söyleme.
Yeğenim var 8 yaşında erkek çocuk Canan karatayı arkadaşım sanıyor gecen yıl diyordu seni niye tv çıkarmıyor diye tv filan görünce video çekip watsapdan atıyor bana arkadaşın diye ben almıyorum eve pAketli gıda onlarda da o yerken filan kızıyorum ya birde onun gibi konuşuyorum ya cocuk arkadaşım sanıyor

Ayyy küçük bıdık nasıl da bağlantı kurarlar.

Bende sabahları kalkıyorum 05.00 tiroid ilacını alıyor yatıyorum sabahları soğuk oluyor o mu etkiliyor sonra apar topar işe geliyorum ve çok kızgınım bu konuda
Bende erken çıkıyorum evden. Üstüme bir penye ustune bir deri ceket yetiyor. Sabah 9 derece civarı oluyor buralar. Usuyorsan içine yelek giy. Dikkat et kendine.

Bizde de Deniz yok fakat haftalık geliyor sanırım talep mi etkili acaba pazar sabahları taze taze ctesi gününden tutulan balıklar geliyor
Ne sanslisin.çok güzel . ben anadolunun göbeğinde kirsehir de yaşıyorum. Burda yok bulamazsın.balik yeme kültüru de az. Aksine ben çok severim.

bugünki menüm kahvaltıda zeytinyağlı bakla ,yoğurt ,avakodo,ikindi kuruyemiş ,Hindistan cevizli filtre kahve,akşam ciğer böbrek sote ,salata ve turşu 3 litreye yakın su tükettim

Ne sanslisin.çok güzel . ben anadolunun göbeğinde kirsehir de yaşıyorum. Burda yok bulamazsın.balik yeme kültüru de az. Aksine ben çok severim.
Doğrudur bizim burada sabahdan millet akın eder balık pazarına özellikle pazar günleri dobra semt pazarlarında kurulur birde seyyar arabalarda sokak sokak satılır kışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…