- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
Yeğenim var 8 yaşında erkek çocuk Canan karatayı arkadaşım sanıyor gecen yıl diyordu seni niye tv çıkarmıyor diyeBu da benim diyetin nazar bıncuğu olsun , hormonlu tavuktan iyidir.Ama sakın söyleme.
Diğerini bilmiyordum öğrenmiş oldumEvet bir de içindeki tahin omega 3 emilimini arttırıyormuş.
Çok şanslısın.
Ayyy küçük bıdık nasıl da bağlantı kurarlar.Yeğenim var 8 yaşında erkek çocuk Canan karatayı arkadaşım sanıyor gecen yıl diyordu seni niye tv çıkarmıyor diyetv filan görünce video çekip watsapdan atıyor bana arkadaşın diye ben almıyorum eve pAketli gıda onlarda da o yerken filan kızıyorum ya birde onun gibi konuşuyorum ya cocuk arkadaşım sanıyor
Rica ederim canım.Helvadaki şekeri düşünmeyin omega 3 daha önemli demişti hatta TV de izlemiştim.Diğerini bilmiyordum öğrenmiş oldumteşekkür ederim bilgi için
Doğrudur CanımRica ederim canım.Helvadaki şekeri düşünmeyin omega 3 daha önemli demişti hatta TV de izlemiştim.
Bende erken çıkıyorum evden. Üstüme bir penye ustune bir deri ceket yetiyor. Sabah 9 derece civarı oluyor buralar. Usuyorsan içine yelek giy. Dikkat et kendine.Bende sabahları kalkıyorum 05.00 tiroid ilacını alıyor yatıyorum sabahları soğuk oluyor o mu etkiliyor sonra apar topar işe geliyorum ve çok kızgınım bu konuda
Ben o helvaya bir dalarsam çıkamam içinden diye hiç yanasmiyorum.Doğrudur Canım
Balıklar da sağlıksız oldu. Ne yiyeceksek şaştık.Burda balık pazarı yok canım.Büyük bir market var orda da kültür balıkları ve norveç somonu satılıyor.
Ne sanslisin.çok güzel . ben anadolunun göbeğinde kirsehir de yaşıyorum. Burda yok bulamazsın.balik yeme kültüru de az. Aksine ben çok severim.Bizde de Deniz yok fakat haftalık geliyor sanırım talep mi etkili acaba pazar sabahları taze taze ctesi gününden tutulan balıklar geliyor
Demekki korkularımız aynı. Burcun neydi canım. Ben ikizlerBen o helvaya bir dalarsam çıkamam içinden diye hiç yanasmiyorum.
Evet canım doğru biz de birşey yiyeceğiz napalım.Balıklar da sağlıksız oldu. Ne yiyeceksek şaştık.
Oğlak benim burcumDemekki korkularımız aynı. Burcun neydi canım. Ben ikizler
Benim akşam menümEvet canım doğru biz de birşey yiyeceğiz napalım.
Çok güzel menün , afiyet olsun canım.Ciğer çok iyi bir besin ve doyurucu.Benim akşam menüm
Ciğer sote
Yeşillik
Afiyet olsun canım, canım çekti valla acıktım ya.En yekın zamanda ben de yemek istiyorum.Evet canım Çok doyurucu hemen Doydum bu kez nasilsa!
Benim kahvaltim
İki pastirmali yumurta
12 küçük zeytin
Az peynir
2 domates
1 salatalık
2 biber
6 kuru kayısı
3ceviz
Kaymak iki yemek kaşığı kadar
Doğrudur bizim burada sabahdan millet akın eder balık pazarına özellikle pazar günleri dobra semt pazarlarında kurulur birde seyyar arabalarda sokak sokak satılır kışınNe sanslisin.çok güzel . ben anadolunun göbeğinde kirsehir de yaşıyorum. Burda yok bulamazsın.balik yeme kültüru de az. Aksine ben çok severim.
Canım giyorum da sanırım yoruldum ya vücut istemiyorBende erken çıkıyorum evden. Üstüme bir penye ustune bir deri ceket yetiyor. Sabah 9 derece civarı oluyor buralar. Usuyorsan içine yelek giy. Dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?