- 30 Kasım 2014
- 29.044
- 128.077
- 798
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.141
2 gündür evden çıkmadım. spor da yapmadım. cumartesi de sadece kuaföre gittim geldim. aktivite yoktu. spor yoktu. bugün biraz çarşı gezmesi. yani yedim oturdum. bunlar da etkili olur. bakalım cumaya kadar ne kadar toparlayacağımBir gün ile aldığını sanmiyorum canım. Uzme tatlı canını bir daha yemeyelim. Gitsin kilolar. Rahatça gezelim yazın.
ben de 80.4 ü görünce 7 lere yaklaşınca şımardım. sonuç bu.Bende 89 u görünce.simardim araya da bayram girince saldim. Biri beni durdursun.
şu bir gerçek ki ortamını değiştiremiyorsan kendi içinde kararlı olacaksın. yoksa sonuç kısır döngü oluyor.Eşim tatil ben tatil. Çocuklar evde 3 tane. Ben ne yapacağım bilemiyorum. Ne zaman yerim ne yerim bilemiyorum. Sırtımda koca bir yük var gibi.bir düzene gitseydim.o.zaman da tatil biter. Hayatımda değişimler bana zor geliyor. Sorumluluğum çok fazla. Ruhen yaslandim 70 varım herhalde.
Allah kahretmesin beni o zamanaynen valla
yok hepsi ödem değil canım. aldım da. o kadar karbonhidrat yedin birden.
meyve şekeri var onun içinde. kan şekerini yükseltir.
Haklısın. Beni bir umutsuzluk lkapladi hiç yoktan işe giderken yürüyordum. Şimdi spor yapamam gibi geliyor dışarı da adım atılmıyor gündüz gece bebeğim uyur.şu bir gerçek ki ortamını değiştiremiyorsan kendi içinde kararlı olacaksın. yoksa sonuç kısır döngü oluyor.
Canım yemeklerini/porsiyonlarını bir akşam önce hazırlaEşim tatil ben tatil. Çocuklar evde 3 tane. Ben ne yapacağım bilemiyorum. Ne zaman yerim ne yerim bilemiyorum. Sırtımda koca bir yük var gibi.bir düzene gitseydim.o.zaman da tatil biter. Hayatımda değişimler bana zor geliyor. Sorumluluğum çok fazla. Ruhen yaslandim 70 varım herhalde.
şöyle bir silkelen canım. bahanelerin bir kısmını biz yaratıyoruz. ben de kımıldamıyordum. bak şimdi biraz bunu aştım. hemen 4-5 kiloyu yolladım. demek ki olabiliyor. beslenmene ve spora odaklan. öyle aşırı spor demiyorum. zorlama kendini.Haklısın. Beni bir umutsuzluk lkapladi hiç yoktan işe giderken yürüyordum. Şimdi spor yapamam gibi geliyor dışarı da adım atılmıyor gündüz gece bebeğim uyur.60kiloyum ben sanırım yediklerimden böyle umutsuz oldum. Napcam ben arkadaşlar.
Cuma bizd3 tartilacagiz sanırım.2 gündür evden çıkmadım. spor da yapmadım. cumartesi de sadece kuaföre gittim geldim. aktivite yoktu. spor yoktu. bugün biraz çarşı gezmesi. yani yedim oturdum. bunlar da etkili olur. bakalım cumaya kadar ne kadar toparlayacağım
Canım yemeklerini/porsiyonlarını bir akşam önce hazırla
iyi düşünerek hesaplayarak çocuklar yatınca sakin sakin
tupper lara filan koy ağızlarını kapa buz dolabına koy
Her öğünde bir kutuyu afiyetle ye ondan başka yeme
Doğru söylüyorsun. Eşimle beraber yapacağız bakalim neler olacak. İşin kötü yani yürüyüşten hiç hoşlanmaz. Bende evde duran biri değilim. Haydi bismillah. Yarın yeni.bir.dönemin başındayım. Rasgele.şöyle bir silkelen canım. bahanelerin bir kısmını biz yaratıyoruz. ben de kımıldamıyordum. bak şimdi biraz bunu aştım. hemen 4-5 kiloyu yolladım. demek ki olabiliyor. beslenmene ve spora odaklan. öyle aşırı spor demiyorum. zorlama kendini.
hadi bakalım hayırlısı olsun.Doğru söylüyorsun. Eşimle beraber yapacağız bakalim neler olacak. İşin kötü yani yürüyüşten hiç hoşlanmaz. Bende evde duran biri değilim. Haydi bismillah. Yarın yeni.bir.dönemin başındayım. Rasgele.
C cerulean . Velastrose6 aynen. bak ben az önce kahvaltımı ayarladım. sabah da yumurtamı yapıp yanıma alacağım o kadar. öğlen için de kefirimi şişeye koydum. çantama atıp işe gideceğim. hazırlamayınca olmuyor.
Canım sakın umutsuzluğa kapılma ne demek yüzüm yok tartı senden utansınCuma bizd3 tartilacagiz sanırım.yenidencan ile ben cumalari tartı günümüz.ama benim yüzüm yok tartiua çıkmaya. Yarın bolsu bol hareket dengeli beslenme yapmalıyım. Bir kararlılık gelse keşke b.irakmasaydim.ikinci bir hedefkoyuyorum şimdi kendime .
iyi geceler canımBebegin uyku.saati ben yazabilirsem yazarım canlar. yazamaszam hepimize iyi.geceler.
İyi geceler canım bebişi öp ablası içinBebegin uyku.saati ben yazabilirsem yazarım canlar. yazamaszam hepimize iyi.geceler.
Ben instgram ve pinterest takip ediyorum canım sende bak oralara karataycı tarif çok ben özellikle badenin şekerini takip ediyorum birde pinoheastlybir de arkadaşlar değişik tarifler yapın. nette de var ya da kafadan uydurun ağız tadınıza göre. o zaman da iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?