• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın kızlar bende evdeyim ve alışkanlık ya uyandım yatakta öyle tavana bakıyorum uyumazsam sinema sonrada şu spor salonunu halledeyim diyorum uzun zamandır Sinemaya gitmedim hem sakin olur bugün

Haklısın. Beni bir umutsuzluk lkapladi hiç yoktan işe giderken yürüyordum. Şimdi spor yapamam gibi geliyor dışarı da adım atılmıyor gündüz gece bebeğim uyur. @60kiloyum ben sanırım yediklerimden böyle umutsuz oldum. Napcam ben arkadaşlar.
Canım evde klima varsa aç klimayı netten çok güzel programlar var onları yapsan

2 gündür evden çıkmadım. spor da yapmadım. cumartesi de sadece kuaföre gittim geldim. aktivite yoktu. spor yoktu. bugün biraz çarşı gezmesi. yani yedim oturdum. bunlar da etkili olur. bakalım cumaya kadar ne kadar toparlayacağım:işsiz:
Ne kadar güzel evden çıkmamak bende bugün gezeyim diyorum hazır eşim dükkanı bekliyor iken

Ay kızlar uyuyamıyorum ya of :bicak:gece 01.00 yattım ama yine 05,00 uyandım kahvaltımı yapayım önce yüzme kursu sonrada dün bahsettiğim yere gideceğim sonrada bir sinema yapayım :KK200::KK200::KK200:

Kızlar dün yazdıktan sonra yediklerim;
2 tabak kısır
Nerdeyse 1 paket cips
Badem şekeri bolcaaa
Pide
Baklava hem evde hem gezmede
Şekerli türk kahvesi yanlışla atılmış aman olsun dedim
Kavrulmuş kaju
Bolca kiraz

lastrose6 lastrose6 nerdesin canım , hiç moralimizi bozmayalım tamamen bırakmaktansa 89 ları 1 hafta sonra görmeyi tercih edelim benim icin 2 hafta.
Arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar sağolsunlar.Yedik yedik isteğimuzu körledik.İnşallah bugünden itibaren kendimizi çok sğkmadan ama serbistlerden yiyerek düzenimize geri döneceğiz inşallah. Leptin saatleri en önemlisi canım ona dikkat edelim .Öğünde fıstğk çiğ yiyebulirsin Gİ 15 diye biliyırum diğer kuruyemişmerden düşük.
Kızlar bir de açlık hissini en iyi bastıran protein , bolca sakatat , tavuk , et yemek açlık hissini azaltıyor.
Bir de @cerulean ın dediği gibi kahve. @lastrose6 bazen çocuklarla kahve yapmaya bile zaman olmuyor biliyorum su kaynatıp döküyorum kahvenin üstüne.

1.webp

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Back
X