• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

sabah 11.00
2 küçük köy yumurtasından omlet
avakadolu zeytinli peynirli ketentohumlu cevizli domatesli bol yeşillikli salata (sirke-zeytinyağ)

ara 12.30
10 kiraz
2 yudum kefir

akşam 19.20
2 adet fırında içi patlıcan ezmeli uzun köfte
domates marul salatası
1 bardak kefir

yatana kadar 2,5 lt su
öğleden sonra 1 bardak maden suyu içtim
az sonra 1 fincan ananas çayı içeceğim

2 saatten fazla çarşı gezmesi
Menün çok güzel afiyet olsun

Kızlar menümün devamı

Öğle
- 3 YK beyaz soğanlı yeşil fasulye salatası
- bir küçük kase haşlanmış karnabahar
- 1 YK kabak sote

Akşam
- 200 gr füme alabalık

İnşallah acıkmam gece
Su şimdiye kadar 2.5 litre eve varınca bir litre daha içmeyi düşünüyorum

Kızlar su konusunda sınırları zorlayın 3-3.5 litre mutlaka içelim spor yapmış gibi yağ yakıyor tiroidler hızlı çalışıyor gibi mentabolizmayı hızlandırıyor
Canım ben 4,5-5 litreye yakın içiyorum malum dükkanım yarı açık ve sıcaklık 45 dereceyi buluyor menün çok güzel afiyet olsun

Üzülme canım bundan sonra dikkat edersin bende öyle yapıcam moralim acayip sıfır iş güç kazandığım sağlığımdan da olmak istemiyorum
aynen valla

Ödemdir o 2-3 güne toparlarsın canım
yok hepsi ödem değil canım. aldım da. o kadar karbonhidrat yedin birden.

Kızlar az önce bir de 0.5 litre H.Cevizi suyu içtim inşallah insülini yükseltmemiştir akşam akşam
meyve şekeri var onun içinde. kan şekerini yükseltir.

Kızlar menuleriniz bir harika. Maşallah size. 60kiloyum 60kiloyum inşallah çabucak verirsin yürüyüş iyi olmuş.
inşallah canım 7o li rakamları görmeyi geçtim. cuma günü geçen haftaya göre sabit olayım yeter. şükür edicem valla:olamaz:

yürüyüş tempolu değildi. çarşı gezmesi.

aynen valla

yok hepsi ödem değil canım. aldım da. o kadar karbonhidrat yedin birden.

meyve şekeri var onun içinde. kan şekerini yükseltir.
Bir gün ile aldığını sanmiyorum canım. Uzme tatlı canını bir daha yemeyelim. Gitsin kilolar. Rahatça gezelim yazın.

inşallah canım 7o li rakamları görmeyi geçtim. cuma günü geçen haftaya göre sabit olayım yeter. şükür edicem valla:olamaz:

yürüyüş tempolu değildi. çarşı gezmesi.
Uzun olması güzel 20 dk sonrası yağ yakıyor. Aldığını sandığın erimistir inşallah.

Back
X