- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.101
Çok iyi yapmışsın canım. Biraz dinlenmek iyi gelmiştir.Amin canım 45 derece Canım bugün öğleden sonra eve geldim klima ile biraz uyudum uyandım
Zor uyudum 1.5 saat iyi oldu yarına kadar evden çıkmayı düşünmüyorumÇok iyi yapmışsın canım. Biraz dinlenmek iyi gelmiştir.
Çok güzel görünüyorlar.
Yarın gideceğim yeterli sınıf oluşursa akşamları gitmeyi düşünüyorum Canım ağırlık sporundan sıkıldım 3 yıldırÇok güzel görünüyorlar.
O kadar zayıf değilim Canım alt bedenim duruyor basen popo iyi yapmışsın dinlen CanımBende bebeği yeni unuttum uzandım. Uyuyamam ama biraz dinleneyim bari. Spor çok guzel. Sen zayifim bu hareketleri daha kolay yap as rsin
Kızlar biz bayanların bu çektiği neyse Evli değilim ama annemde aynı dertlerden muzdarip bütün evin yükü herşey benim üzerimde diyorHerşey de bizi bulur iş yapmasak bebek uyuyunca oturmak kahve icsek yok iş yapacağız illa. Yapsakta biz yapıyoruz yapmasakta gene bizi bekliyor. Herşey hanımların üzerinde.
Demir döküm tava hiç kullanmadım. Bilemiyorum. Ama arada ye gitsin esin yaptıysa bir de temizleseker işleri bitince. Benimki elektrikli ızgara mi ne aldı o yapar ben temizlerim. Bunun neresi benim yemek yapmadığım anlamına geliyorsa. Yikamakdaha ugrasturici.
Kesinlikle canım geçmiş olsunlastrose6 yenidencan kızlar banadır sizin gibi çarpıntı yaptı karbonhidrat bayram günü baklavayı yedim aman Allah'ım sanki şeker bir de bal da koymuşlar elim ayağım yanmaya başladı pankreasımın beta hücreleri çatır çatır bozulmuştur diyip iç organlarıma acıdım
Yemekte sonuçta öğrenilmiş bir davranış biçimi bu şerbetli tatlılar kızlar en kötüsü gerçekten
Erkeklerin anneleri sağolsun aman oğlum Yaman oğlum prensimKızlar biz bayanların bu çektiği neyse Evli değilim ama annemde aynı dertlerden muzdarip bütün evin yükü herşey benim üzerimde diyor
Git canım Çalışkan kadınYarın gideceğim yeterli sınıf oluşursa akşamları gitmeyi düşünüyorum Canım ağırlık sporundan sıkıldım 3 yıldır
Ay taze fasülyeye bayılırım afiyet olsun canımKızlar bugünki menüm sabah peynirli salatalıklı sandaviç öğlen yufka ve çöp şiş salata akşam zeytinyağlı taze fasulye yoğurt ve salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?