- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.121
Menün çok güzel afiyet olsunsabah 11.00
2 küçük köy yumurtasından omlet
avakadolu zeytinli peynirli ketentohumlu cevizli domatesli bol yeşillikli salata (sirke-zeytinyağ)
ara 12.30
10 kiraz
2 yudum kefir
akşam 19.20
2 adet fırında içi patlıcan ezmeli uzun köfte
domates marul salatası
1 bardak kefir
yatana kadar 2,5 lt su
öğleden sonra 1 bardak maden suyu içtim
az sonra 1 fincan ananas çayı içeceğim
2 saatten fazla çarşı gezmesi
Sağol canımAy taze fasülyeye bayılırım afiyet olsun canım
Canım ben 4,5-5 litreye yakın içiyorum malum dükkanım yarı açık ve sıcaklık 45 dereceyi buluyor menün çok güzel afiyet olsunKızlar menümün devamı
Öğle
- 3 YK beyaz soğanlı yeşil fasulye salatası
- bir küçük kase haşlanmış karnabahar
- 1 YK kabak sote
Akşam
- 200 gr füme alabalık
İnşallah acıkmam gece
Su şimdiye kadar 2.5 litre eve varınca bir litre daha içmeyi düşünüyorum
Kızlar su konusunda sınırları zorlayın 3-3.5 litre mutlaka içelim spor yapmış gibi yağ yakıyor tiroidler hızlı çalışıyor gibi mentabolizmayı hızlandırıyor
saol canım kaçamak yoktu bugün. ama moralim çok bozuk. karboyu çok yediğim bozduğum için bugün artı çıktım. bir haftam gittiMenün çok güzel afiyet olsun
Üzülme canım bundan sonra dikkat edersin bende öyle yapıcam moralim acayip sıfır iş güç kazandığım sağlığımdan da olmak istemiyorumsaol canım kaçamak yoktu bugün. ama moralim çok bozuk. karboyu çok yediğim bozduğum için bugün artı çıktım. bir haftam gitti
Ödemdir o 2-3 güne toparlarsın canımsaol canım kaçamak yoktu bugün. ama moralim çok bozuk. karboyu çok yediğim bozduğum için bugün artı çıktım. bir haftam gitti
Maşallah canım benim kime ne anlatıyorum benCanım ben 4,5-5 litreye yakın içiyorum malum dükkanım yarı açık ve sıcaklık 45 dereceyi buluyor menün çok güzel afiyet olsun
Sağol canımMaşallah canım benim kime ne anlatıyorum bensen herşeyi benden iyi biliyorsun zaten
O kadarcık birşey olmaz ama sen ayranda iç Canım dengelesinKızlar az önce bir de 0.5 litre H.Cevizi suyu içtim inşallah insülini yükseltmemiştir akşam akşam
Of süpersin canım afiyet olsun bende çok seviyorum inek yoğurdundan çok koyun yoğurdunuKızlar bir de geçen hafta sonu koyun yoğurdu mayaladım yine yemede yanında yat oldu bu haftasonu inşallah bir öğünümü yoğurt yapacağım
Canım zaten fazla yapmışım sana bölüp yolluyorumOf süpersin canım afiyet olsun bende çok seviyorum inek yoğurdundan çok koyun yoğurdunu
Sağol canımCanım zaten fazla yapmışım sana bölüp yolluyorum
aynen vallaÜzülme canım bundan sonra dikkat edersin bende öyle yapıcam moralim acayip sıfır iş güç kazandığım sağlığımdan da olmak istemiyorum
yok hepsi ödem değil canım. aldım da. o kadar karbonhidrat yedin birden.Ödemdir o 2-3 güne toparlarsın canım
meyve şekeri var onun içinde. kan şekerini yükseltir.Kızlar az önce bir de 0.5 litre H.Cevizi suyu içtim inşallah insülini yükseltmemiştir akşam akşam
inşallah canım 7o li rakamları görmeyi geçtim. cuma günü geçen haftaya göre sabit olayım yeter. şükür edicem vallaKızlar menuleriniz bir harika. Maşallah size.60kiloyum inşallah çabucak verirsin yürüyüş iyi olmuş.
Bir gün ile aldığını sanmiyorum canım. Uzme tatlı canını bir daha yemeyelim. Gitsin kilolar. Rahatça gezelim yazın.aynen valla
yok hepsi ödem değil canım. aldım da. o kadar karbonhidrat yedin birden.
meyve şekeri var onun içinde. kan şekerini yükseltir.
Uzun olması güzel 20 dk sonrası yağ yakıyor. Aldığını sandığın erimistir inşallah.inşallah canım 7o li rakamları görmeyi geçtim. cuma günü geçen haftaya göre sabit olayım yeter. şükür edicem valla
yürüyüş tempolu değildi. çarşı gezmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?