- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
- #1.081
Günaydın canım Allahım kolaylık versin hepimize gücümüzü arttırsın inşallah.Günaydın kızlarben yine yollarda
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım Allahım kolaylık versin hepimize gücümüzü arttırsın inşallah.Günaydın kızlarben yine yollarda
![]()
Canım kuzum. Dün eşimin arkadaşı geldi yaptığım bir kahve sürekli paçamdaydı .Senin gibi yapamıyorum canım ben beceremiyorum , misafir ağırlayamıyorum.zaten gelen giden olmaz bana kalır diye hiçbirşey yapmadım.Evet canım benim de bebek yeni tartı. Perişan oldu desem yeri.ne yerine içti hiç bilmiyorum gelen gidenden. İlgilenemedim yerlerde süründü durdu.
Diyete sıkı ne zaman başlıyoruz @yenidencan ne zaman tartiliyoruz. Ayy bu hafta cuma dersen arkadaşım ben gene 92 çıkarım kesin. Ne yedim ama. Sıkıntı 'dan yedim inanır misin? Yemek yemek ne ya. Karnım patlayacak gibi oldu. Pişmanım hemde mutsuzum.
Gözünaydın canım kolay gelsin.Elemanın faydası oluyor mu canım?Bu arada eşimde geldi güya o gidecekti sabah zorladım uyanmadı şansımaneyse eleman ile dükkanda temizlik yapıcaz
yorgunluktan başım her yerim ağrıyor
![]()
Uykuuuuu mu o da ne ki?Bir uyusam sanırım sabaha kadar uyanmadan yatarım
Zor olur tabi ama bayram işte ben eşimden dolayıcfezemiyorum zaten ev gezmesiri sevmez ben severim sohbet et kahve içSağol canımdaha annemler ile bayramlaşmadım of gelmişler bugün işkence gibi olucak yorgun argın oraya gitmek
![]()
Öylelerde birde yanımızda gaz çıkarmasalar pis kokular nefret ediyorumboğmak geçiyor içimden dün yanlız uzun zamandır Kolombiyalı görmemiştim iyi oldu bende iyi alışveriş oldu Allah bereket versin yoksa Rus -Çinli -Hintli para Yok malesef
![]()
Gözün aydın canım devamm çok iyi gidiyorsun.Darısı biz 90 lıklara.Kızlar makyaj yaparken gördüm yüzüm biraz daha incelmiş
birde bir bluzum vardı alt tarafı dar oluyordu kalcama oturuyordu şimdi tam oluyor onu giydim çıktım az önce
Bu hafta sonu küpe alacağım kendime ödül olarak burdan foto paylaşırım
Bir de bunları sabah gören ben ve kahvaltıda doymayan ben şimdi diyorum öğle yemeğini yemesem de olur açlıktan ölmem ya![]()
Sanki tartilsak daha iyi gibi. Yoksa saldık kendimizi. Sana da çok geçmiş olsun. Rabbim yardimcin olsun. Bende kızartma yaptım. Canım çekti. Çocukları doyurup komşuya çıkacağız. Bende reçel yedim. Kafamızda bir atabilsek . kahvaltı deyince reçel bak peynir zeytin geliyor aklıma hemen. Çilek reçeli ile kayısı mermalati yedim.Canım kuzum. Dün eşimin arkadaşı geldi yaptığım bir kahve sürekli paçamdaydı .Senin gibi yapamıyorum canım ben beceremiyorum , misafir ağırlayamıyorum.zaten gelen giden olmaz bana kalır diye hiçbirşey yapmadım.
Bugün sabah kahvaltı
Pide eritilmiş tereyağı ile mayalı bazlama sıcak sıcak
Patates kızartması
Kaşarlı yumurta
Reçel
Baklava
Yarın sabah başlıyoruz canımlastrose6
92 çıksan bile o kilo değil canım ödem.
Tartıyı haftaya da atabiliriz ya da tartılalım motive oluruz belki hızlanabilmek için?
Şuan sıkıntıdayım ben de evde soda da kalmadı tansiyon da var benim ekmek çıkarıyor hamur işleri .şeker de yüksek.Allahım şifa ver hepimize yavrularımıza inşallah.
Herşey de bizi bulur iş yapmasak bebek uyuyunca oturmak kahve icsek yok iş yapacağız illa. Yapsakta biz yapıyoruz yapmasakta gene bizi bekliyor. Herşey hanımların üzerinde.Eşim saçını kestirmeye gitti . dedim büyüğü de götür hiç demez hadi oğlim ikimiz dolaşalım diye.bebek uyimuştu mutfağı süpürdüm tereyağo akıtmış fayansa donmuş ben de soğan kabuğu sandım alayım derken süpürge yağ içinde kaldı bir de onu yıka iş uzadı.
kahve yaptım arada bebek uyandı tekrar salladım uyuyor şimdi.
Kızlar a ..1 den elektrikli kapaklı ızgara aldık döküm.Acabaçdökümü zararlı mıdır akşam yaptık gene .temizliği de zor baya kenarlarını iyi temizlememişler yıkarkın minik bir demir kıymığı girdi elime.
Allah kolaylık versin canım. Bende çocukları yüzme kursuna götüreceğim. Kosturcaz yine. Hayırlısı. Bebekte gelecek bizimle. Nasıl olacak bilemedim.Kızlar önümüzdeki hafta ihale yapacağım eğer mesajlara cevap yazamazsam kusuruma bakmayın .ama sonra beni kimse tutamazzzzzz senbile tutamazsın yıldızlar tutamaz .
Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden ...
Birden aklıma geldi kekillinin şarkısı.
Bende de sinir yapıyor ekmek. Artık ekmek mi bozulan düzen mi bilemedim.Kızlar tatlı ve ekmeklerden sonra kalbim güm güm etmeye başladı .ne iyi etmişuz de başlamışız karataya.
Anneme de gitmez deme bana.Zor olur tabi ama bayram işte ben eşimden dolayıcfezemiyorum zaten ev gezmesiri sevmez ben severim sohbet et kahve iç
![]()
kolay gelsin canımBu arada eşimde geldi güya o gidecekti sabah zorladım uyanmadı şansımaneyse eleman ile dükkanda temizlik yapıcaz
yorgunluktan başım her yerim ağrıyor
![]()
ben de duymuştumGünaydın canım eczaneden kediotu/valeryan alsana sen bir araştır ben Cumartesi bunlarla bir güzel uyudum sinirlerimi yumuşattı resmen ve bildiğin bitki
çok iyi olmuş canım senin için sevindimKızlar ben de geldim bu arayenidencan
lastrose6
umarım rahatsız etmiyorumdur
Kızlar bugün seminerim var geç başlayan hala çıkmadım evden ve ofise uğramıycam bugün yarın değişiklik oldu benim için mutluluktan ağlayasım var![]()
annenler çok mu uzakta oturuyor canım?Sağol canımdaha annemler ile bayramlaşmadım of gelmişler bugün işkence gibi olucak yorgun argın oraya gitmek
![]()
ben de sonra filtre kahve içicemCanım valla mutluluktun ağlayabilirim şu an evde oturdum kahvemi yudumluyorum sakin sakin
Evet kahvaltımı yaptım iyi ki sordun doymuycam zannettim
- 2 haş yumurta
- 2-3 parça taze H. Cevizi
- salatalık
- bir parçada balık yedim kahvaltıda ne alaka diye sormayın
Ama kahve çok güzel iştah kesiyor
direk karataya başla canım. tatlı ve hamurişini kes. kendini daha iyi hissedeceksin. ayrıca bir süre sonra zaten kan şekerin normale girdiği için bunları yemek istemeyeceksinCanım kuzum. Dün eşimin arkadaşı geldi yaptığım bir kahve sürekli paçamdaydı .Senin gibi yapamıyorum canım ben beceremiyorum , misafir ağırlayamıyorum.zaten gelen giden olmaz bana kalır diye hiçbirşey yapmadım.
Bugün sabah kahvaltı
Pide eritilmiş tereyağı ile mayalı bazlama sıcak sıcak
Patates kızartması
Kaşarlı yumurta
Reçel
Baklava
Yarın sabah başlıyoruz canımlastrose6
92 çıksan bile o kilo değil canım ödem.
Tartıyı haftaya da atabiliriz ya da tartılalım motive oluruz belki hızlanabilmek için?
Şuan sıkıntıdayım ben de evde soda da kalmadı tansiyon da var benim ekmek çıkarıyor hamur işleri .şeker de yüksek.Allahım şifa ver hepimize yavrularımıza inşallah.
Canım çok üzüldüm ya geçmiş olsunEşim saçını kestirmeye gitti . dedim büyüğü de götür hiç demez hadi oğlim ikimiz dolaşalım diye.bebek uyimuştu mutfağı süpürdüm tereyağo akıtmış fayansa donmuş ben de soğan kabuğu sandım alayım derken süpürge yağ içinde kaldı bir de onu yıka iş uzadı.
kahve yaptım arada bebek uyandı tekrar salladım uyuyor şimdi.
Kızlar a ..1 den elektrikli kapaklı ızgara aldık döküm.Acabaçdökümü zararlı mıdır akşam yaptık gene .temizliği de zor baya kenarlarını iyi temizlememişler yıkarkın minik bir demir kıymığı girdi elime.
Hamur işi değil mi bizi batıran. Birden kesmek en mantiklisi.kolay gelsin canım
ben de duymuştum
çok iyi olmuş canım senin için sevindim
annenler çok mu uzakta oturuyor canım?
ben de sonra filtre kahve içicem
direk karataya başla canım. tatlı ve hamurişini kes. kendini daha iyi hissedeceksin. ayrıca bir süre sonra zaten kan şekerin normale girdiği için bunları yemek istemeyeceksin![]()
Amin canım 45 derece Canım bugün öğleden sonra eve geldim klima ile biraz uyudum uyandımKızlar bura 35 derece sizin oralar nasıl dışarı cikilmiyor. Yaz aniden geldi. Disarida çalışanlara Allah yardım etsin.