Artık dur demem gerekiyordu

Canım hoşgeldin. Allah gönlüne göre vermiş.kahvaltı yaptin mi?
Canım valla mutluluktun ağlayabilirim şu an evde oturdum kahvemi yudumluyorum sakin sakin

Evet kahvaltımı yaptım iyi ki sordun doymuycam zannettim

- 2 haş yumurta
- 2-3 parça taze H. Cevizi
- salatalık
- bir parçada balık yedim kahvaltıda ne alaka diye sormayın

Ama kahve çok güzel iştah kesiyor

Ah canım ne güzel o Çinliler ne zayıf ne zayıf değil mi yaşlıları bile zayıf
Öylelerde birde yanımızda gaz çıkarmasalar pis kokular nefret ediyorum boğmak geçiyor içimden dün yanlız uzun zamandır Kolombiyalı görmemiştim iyi oldu bende iyi alışveriş oldu Allah bereket versin yoksa Rus -Çinli -Hintli para Yok malesef

Eşim bugün dükkana gelirse eve giderken alayım Canım yanlız benim tansiyonum düşük adaçayı ıhlamur Bile fazla içemem hemen dibe vuruyor yan etkisi umarım olmaz aktardan mı eczaneden mi
Canım eczaneden alıyorum ben valerian root extract/kedi otu kökü gıda takviyesi ya heryerde bulunur aslında
Canım sor sen eczaneye tansiyonla ilgili zarar verecekse alma

Canım bu Çinlilerde para yok mu gerçekten bunlardaki lüks marka düşkünlüğünü ben kimsede görmedim Micheal kors hugo boss vs

Canım bu Çinlilerde para yok mu gerçekten bunlardaki lüks marka düşkünlüğünü ben kimseden Micheal kors hugo boss vs
Canım zenginler 2 sene önce geldiler bizde güzel alışveriş yaptılar artık buradaki olaylardan dolayı gelmiyorlar nasıl anlatayım artık ucuz paçozluk müşteri geliyor 500 dolara 15 gün İstanbul-Kapadokya -Konya-Pamukkale -Efes oradan Antalya direk ülkesine ve buna herşey dahil yemesi içmesi uçak bileti otele götürmek bile

Hayır bende akşamda artarsa balık yiyorum Canım harikasın

Anladım canım mantıklı söylediklerin 500 dolara tatil düşün ..

Günaydın canlar.günlügümüz kalabalıklaxmış çok mutlu oldum.Hoş geldeniz kızlarrrrrr.yorumlara bakıp yazacağım inşallah bebeği sallıyorum.
Canım evet işgal ettik günlüğüne kusura bakma
Kendi Günlüğüm değil ya art arda mesaj yazıyorum kötü hissediyorum kendimi

Kızlar makyaj yaparken gördüm yüzüm biraz daha incelmiş
birde bir bluzum vardı alt tarafı dar oluyordu kalcama oturuyordu şimdi tam oluyor onu giydim çıktım az önce
Bu hafta sonu küpe alacağım kendime ödül olarak burdan foto paylaşırım

Bir de bunları sabah gören ben ve kahvaltıda doymayan ben şimdi diyorum öğle yemeğini yemesem de olur açlıktan ölmem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…