- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.061
Geçmiş olsun canim.Eşim bugün dükkana gelirse eve giderken alayım Canım yanlız benim tansiyonum düşük adaçayı ıhlamur Bile fazla içemem hemen dibe vuruyor yan etkisi umarım olmaz aktardan mı eczaneden mi
Sağol canımGeçmiş olsun canim.
Sağol canım dün yoğundum 100 otobüs geldi akşam 20.30 çıktım buradanGünaydın canım. Allah kolaylık versin
Canım valla mutluluktun ağlayabilirim şu an evde oturdum kahvemi yudumluyorum sakin sakinCanım hoşgeldin. Allah gönlüne göre vermiş.kahvaltı yaptin mi?
Ah canım ne güzel o Çinliler ne zayıf ne zayıf değil miDün dünya üzerindeki bütün milletleri gördümkapanış Çinliler ile oldu
Öylelerde birde yanımızda gaz çıkarmasalar pis kokular nefret ediyorumAh canım ne güzel o Çinliler ne zayıf ne zayıf değil miyaşlıları bile zayıf
Canım eczaneden alıyorum ben valerian root extract/kedi otu kökü gıda takviyesi ya heryerde bulunur aslındaEşim bugün dükkana gelirse eve giderken alayım Canım yanlız benim tansiyonum düşük adaçayı ıhlamur Bile fazla içemem hemen dibe vuruyor yan etkisi umarım olmaz aktardan mı eczaneden mi
Canım bu Çinlilerde para yok mu gerçekten bunlardaki lüks marka düşkünlüğünü ben kimsede görmedim Micheal kors hugo boss vsÖylelerde birde yanımızda gaz çıkarmasalar pis kokular nefret ediyorumboğmak geçiyor içimden dün yanlız uzun zamandır Kolombiyalı görmemiştim iyi oldu bende iyi alışveriş oldu Allah bereket versin yoksa Rus -Çinli -Hintli para Yok malesef
Canım zenginler 2 sene önce geldiler bizde güzel alışveriş yaptılar artık buradaki olaylardan dolayı gelmiyorlar nasıl anlatayım artık ucuz paçozluk müşteri geliyor 500 dolara 15 gün İstanbul-Kapadokya -Konya-Pamukkale -Efes oradan Antalya direk ülkesine ve buna herşey dahil yemesi içmesi uçak bileti otele götürmek bileCanım bu Çinlilerde para yok mu gerçekten bunlardaki lüks marka düşkünlüğünü ben kimseden Micheal kors hugo boss vs
Hayır bende akşamda artarsa balık yiyorum Canım harikasınCanım valla mutluluktun ağlayabilirim şu an evde oturdum kahvemi yudumluyorum sakin sakin
Evet kahvaltımı yaptım iyi ki sordun doymuycam zannettim
- 2 haş yumurta
- 2-3 parça taze H. Cevizi
- salatalık
- bir parçada balık yedim kahvaltıda ne alaka diye sormayın
Ama kahve çok güzel iştah kesiyor
Günaydın canım benim kolay gelsin ay erkenden uyanmış ilerde arayacak bugünleriGünaydın canlar.günlügümüz kalabalıklaxmış çok mutlu oldum.Hoş geldeniz kızlarrrrrr.yorumlara bakıp yazacağım inşallah bebeği sallıyorum.
Anladım canım mantıklı söylediklerin 500 dolara tatil düşün ..Canım zenginler 2 sene önce geldiler bizde güzel alışveriş yaptılar artık buradaki olaylardan dolayı gelmiyorlar nasıl anlatayım artık ucuz paçozluk müşteri geliyor 500 dolara 15 gün İstanbul-Kapadokya -Konya-Pamukkale -Efes oradan Antalya direk ülkesine ve buna herşey dahil yemesi içmesi uçak bileti otele götürmek bile
Canım evet işgal ettik günlüğüne kusura bakmaGünaydın canlar.günlügümüz kalabalıklaxmış çok mutlu oldum.Hoş geldeniz kızlarrrrrr.yorumlara bakıp yazacağım inşallah bebeği sallıyorum.
Hoşgeldiniz canım ne kusuru çok iyi oldu birbirimize destek oluruz.Canım evet işgal ettik günlüğüne kusura bakma
Kendi Günlüğüm değil ya art arda mesaj yazıyorum kötü hissediyorum kendimi
Günaydın canımmm.Doğru diyorsunGünaydın canım benim kolay gelsin ay erkenden uyanmış ilerde arayacak bugünleri
Hoşgeldin canımmm , ne iyi ettin.ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?