• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Hastayım canım , antibiyotik falanda almak istemedim.parolla idare ediyırum.Boğazım ve vücudumdaki eklemler ağrıyor.

Evet canım güzelde ama köfte ve patlıcanları kızartmışlar.
Çok geçmiş olsun. Gece yatarken biraz sıkı giyin. İnşallah terler atarsin. Ben de o kadar yorgunum ki gece bebeği yanında uyuttum kendim köşeye sıkıştım bebek rahat uyusun diye. Çok yorgunum. Ilık ılık limonlu su sade su iç. Boğazın rahatlar.

Kendimi toparlayıp biraz daha sıkı sarılmam gerekiyor galiba.Diyetime başlayalı 4 ay 10 gün olmuş.Ve benim tartıda gördüğüm rakam 95. 4,5 ayda verilen 10 kilo.
Canım herşeyden önemlisi sağlık. Bir düzel de yaparsin.ayrıca 10 kilo az değil. Biz her işe yetişmeye çalışan anneleriz. Kendi payimiza düşen de ancak bu kadar oluyor.

Kaymak ile kayısı dışında abarttigim yok canım. Regl dönemi sanırım kayisiyisi 6 yedim. Azalacak inşallah. Karatay kahvaltisi böyle. Sen de mi yapıyorsun ? Gel katil bize.

afiyet olsun ,Ozaman bol kilo verirsin insALLAH..Yok ben yapmak istiyorum ama daha birsey yapamadim haftalarca alerjim var beni deli eden ilac aliyorum onlarda kilo aldiriyor , ilaclari aldigim sürece diyet sporda yapsam veremicekmisim :( tabi bu alerjim (ürtiker) sporda yapamiyorum ,ne yapcam bilmiyorum ilaclarla cokta kilo aldim :KK17:

Hastayım canım , antibiyotik falanda almak istemedim.parolla idare ediyırum.Boğazım ve vücudumdaki eklemler ağrıyor.

Evet canım güzelde ama köfte ve patlıcanları kızartmışlar.
Daha iyileşmedin mi sen gitsene Canım doktora kendin kendine işken oluyor işte bende o yüzden Burada çok sevdiğim yemekleri bile yiyemiyorum aç kalıyorum

afiyet olsun ,Ozaman bol kilo verirsin insALLAH..Yok ben yapmak istiyorum ama daha birsey yapamadim haftalarca alerjim var beni deli eden ilac aliyorum onlarda kilo aldiriyor , ilaclari aldigim sürece diyet sporda yapsam veremicekmisim :KK43: tabi bu alerjim (ürtiker) sporda yapamiyorum ,ne yapcam bilmiyorum ilaclarla cokta kilo aldim :KK17:
Sana birşey söyleyim mi o kadar çok rahatsızlığım var ki bunlardan biri alerji herşeye toza ,hayvan tüyüne canlı bitki ,halıdaki tozlar geceleri nefesim kesilirdi nefes açıcım olmadan dışarıya adım atmazdım şükür hepsi bitti o ilaçlar hem uyku hemde kilo yapıyor insanı kötü etkiliyor

Kızlar yazdan buzluğa attığım dolmalık için biberler var onların içine lorlu semizotlu maydonozlu harç yapıp içine koysam burada kahvaltı niyetine tüketsem nasıl olur

Sana birşey söyleyim mi o kadar çok rahatsızlığım var ki bunlardan biri alerji herşeye toza ,hayvan tüyüne canlı bitki ,halıdaki tozlar geceleri nefesim kesilirdi nefes açıcım olmadan dışarıya adım atmazdım şükür hepsi bitti o ilaçlar hem uyku hemde kilo yapıyor insanı kötü etkiliyor

Evet gecmedigi icin ilaclari almak zorundayim senin nasil gecti acaba ama tabi farkli seyler yasadiklarimiz .. annemde bu alerjiyi cekiyor suan bir fikrin varmi nasil gececegine dair?

Bugün kahvaltıdan birşey anlamadım kızlar müşteriler vardı otur kalk derken ilerleyen saatlerde açıktım dükkanı kapatınca ablam yemeğe çağırdı orada yiyeceğim Zaten menüm belli menümü yazıyorum

Sabah kahvaltı : zeytinyağlı bakla ,avakodo ,yoğurt öğlen z,yağlı bakla,yoğurt ve çiğ badem akşam kuru fasulye ve salata yiyeceğim başk şeyler büyük ihtimalle yemem yersem buraya yazarım çok şükür 4 gündür iradem ilk günlerdeki gibi iyi gidiyor rabbim bozmaz inşallah :nazar::nazar::nazar: ve kaçamaksız 4. Gün biter

Sabah kahvaltı : zeytinyağlı bakla ,avakodo ,yoğurt öğlen z,yağlı bakla,yoğurt ve çiğ badem akşam kuru fasulye ve salata yiyeceğim başk şeyler büyük ihtimalle yemem yersem buraya yazarım çok şükür 4 gündür iradem ilk günlerdeki gibi iyi gidiyor rabbim bozmaz inşallah :nazar::nazar::nazar: ve kaçamaksız 4. Gün biter
Aferin sana arkadaşım yasak şeyler yiyince mutsuz oluyoruz ne gerek var.şimdiden afiyet olsun sana.

yenidencan yenidencan hastalandin mi iyice nerdesin?
Günaydın canım , ben de hastayım ama annem rahatsızlandı acile götürdük dün.Taksi tutup hastaneye geçtim annemi de abimle kızkardeşim hastaneye getirdi. Küçük bir serum ve iğne yaptılar.
Sıtma , bulantı ve az miktarda kusma vardı.hastaneden çıkınca eve geçtim bakıcı 5 de çıkıyor çünkü.
Benim de boğazım çok acıyor.

Afiyet olsun canım. Allah açık sifa versin inşallah.
Amin canım inşallah.Hastalık zorluyor gece gündüz yatıp denlenemeyince vücut kendini toparlayamıyor bir de stres varsa tamam.
Çok geçmiş olsun. Gece yatarken biraz sıkı giyin. İnşallah terler atarsin. Ben de o kadar yorgunum ki gece bebeği yanında uyuttum kendim köşeye sıkıştım bebek rahat uyusun diye. Çok yorgunum. Ilık ılık limonlu su sade su iç. Boğazın rahatlar.
Sağol canım benim .hemen yapıyorum limonlu su.bıkıp usanmadan bana limonlu suyu hatırlattığın için de Allah razı olsun.Artık kendime ayrı birşey yapmak benim için lüks oldu.

Günaydın canım , ben de hastayım ama annem rahatsızlandı acile götürdük dün.Taksi tutup hastaneye geçtim annemi de abimle kızkardeşim hastaneye getirdi. Küçük bir serum ve iğne yaptılar.
Sıtma , bulantı ve az miktarda kusma vardı.hastaneden çıkınca eve geçtim bakıcı 5 de çıkıyor çünkü.
Benim de boğazım çok acıyor.
Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyidir. Havalar kandırıyor bizi. Dün bebeği disari çıkardım gece boyu kustu. Bugün evdeyim camasir yıkama günü oldu. Allah sifa versin. Daha büyük hastalıklardan korusun bizi.

Amin canım inşallah.Hastalık zorluyor gece gündüz yatıp denlenemeyince vücut kendini toparlayamıyor bir de stres varsa tamam.

Sağol canım benim .hemen yapıyorum limonlu su.bıkıp usanmadan bana limonlu suyu hatırlattığın için de Allah razı olsun.Artık kendime ayrı birşey yapmak benim için lüks oldu.
Tansiyon ve soguk algınlığına sifa niyetine iç. Bende senin gibi kendime gelince bakım sırası aman diyorum. Napalim. Fedakarlık mi desen yorgunluk mu desem hepsi bir arada.

Canım herşeyden önemlisi sağlık. Bir düzel de yaparsin.ayrıca 10 kilo az değil. Biz her işe yetişmeye çalışan anneleriz. Kendi payimiza düşen de ancak bu kadar oluyor.
Evet lastrose6 lastrose6 çok haklısın payımıza bu düşüyor.Hele de çevrem de gece hor hor uyuyanların beni kendileriyle kıyaslamaya çalışmaları .
Daha iyileşmedin mi sen gitsene Canım doktora kendin kendine işken oluyor işte bende o yüzden Burada çok sevdiğim yemekleri bile yiyemiyorum aç kalıyorum
Miyav_su Miyav_su iyileşemedim canım.Boğaz ağrısı için de dr a gitmek istemedim.doğru teşhisi yapmadan antibiyıtik yazıyorlar.Rutin tahliller için de boğaz enfeksiyonum geçince gidicem.

Kesinlikle canım sizler gerçekten ev iş çocuklar Allah kolaylık versin
Amin carım , hepimize inşallah.

Back